Alles perfect verlopen snelle leveringsoepele levering .
Alles perfect verlopen snelle levering.
Gebouwd door TCG liefhebbers, voor spelers en verzamelaars. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot iets groters. Vanuit onze passie voor Trading Card Games zijn we The Upkeep gestart: een plek waar alles draait om jouw collectie.Of je nu net begint of al jaren speelt. Wij geloven dat iedereen zich thuis moet voelen in de wereld van TCG. Bij The Upkeep focussen we op alles rondom Trading Card Games. Van Pokémon en Magic: The Gathering tot Riftbound en accessoires. Wij bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment voor zowel spelers als verzamelaars. Of je nu op zoek bent naar nieuwe producten, je deck wilt verbeteren of je collectie wilt beschermen, bij ons vind je alles op één plek. Upkeep draait het om meer dan alleen producten. Het gaat om het moment waarop je een booster opent. Het bouwen van je perfecte deck en het netjes organiseren van je collectie. Wij zorgen dat jij je volledig kunt focussen op wat echt belangrijk is.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Alles perfect verlopen snelle levering.
Betaalbaar product, gaat niet mee in scalpers prijzen. Helaas wel weinig voorraad, maar ik zal zeker eerst hier kijken alvorens is ergens anders ga kijken of het op voorraad is.
Overigens, ik kom zelf vaak in Enschede. Hopelijk komt er een fysieke winkel ooit ;)

Antwoord van The Upkeep
Goede prijs en supersnelle levering. Ook alles goed verpakt!

Antwoord van The Upkeep
Prima levering. Alleen vragen ze wel te veel voor de boosterbox (€210) terwijl ik hem later bij verschillende bedrijven voor €180 voorbij zag komen. 30 euro verschil vindt ik behoorlijk.

Antwoord van The Upkeep
Snelle levering, duidelijk communicatie en goed verpakt.
Zou zeker opnieuw bestellen.

Antwoord van The Upkeep
Goeie prijzen, en snelle verzending!
Zeer tevreden

Antwoord van The Upkeep
Bestelling tot aflevering is alles goed verlopen. Dingen zijn netjes ingepakt en er werd een track & trace gegeven. Snelle bevestiging gegeven, kortom service zoals verwacht.

Antwoord van The Upkeep
Snelle verzending. Er was wat mis gegaan maar dit was vrij snel opgelost. Goede communicatie en oplossingsgericht. Ik raad The Upkeep zeker aan!

Antwoord van The Upkeep
Was Snel bezorgd en in goeie staat ontvangen en ook nog eens goeie pack luck