The VR Room Reviews

1,4

Halvewege spel eruit getrokken door personeel omdat er een andere grote groep kwam en daarvoor ook al tijdens spel gestoord omdat ze wilde weten wat wij daarna wilde weten. In andere kamer verder, beg... Toon meer

Jongeman die er zoals het leek compleet in zijn eentje aan het werk was deed zeker zijn best maar vond het eten niet te vreten en collega die een cola zero had gelust kreeg te horen dat dat op was. V... Toon meer

De start was prima en het concept is top voor een leuk uitje. Wij hadden echter 2 slechte ervaringen: De apparatuur van één lid van onze groep liep meteen vast. De hulpknoppen deden het niet en zij mo... Toon meer

Het gaat al mis voordat we begonnen zijn. Heb vooraf een paar vragen. Op e-mail, de chatrobot, whatsapp en bellen word NIET gereageerd. Vind dit klantonvriendelijk en heb m’n twijfels of dit een g... Toon meer

1. Amusementscentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Virtual Reality is hét leukste uitje van 2018! Beleef VR Entertainment in The VR Room. In Utrecht of Amsterdam. Ook in te huren op locatie! VR You Ready? www.thevrroom.nl www.vrlasergamen.nl www.vroplocatie.nl

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisch kinderfeestje met 8 jongens…

Fantastisch kinderfeestje met 8 jongens van 10 jaar oud. Allerlei spellen/races en een hele goede sfeer. Wel warme ruimte, maar zeker voor herhaling vatbaar. Goede begeleiding!

15 juli 2018

Beste VR Room bezoeker,

Goed om te lezen dat de jongens het zo naar hun zin hebben gehad, daar doen we het voor!

met vriendelijke groet,

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring. Alleen de opvang van klanten kan beter. Zorg dat de klanten opgevangen worden. Dat se daarna moeten wachten is niet erg. Nu zaten we eerst even te wachten en er kwam niemand.

14 juli 2018

Beste VR Room bezoeker,

Het opvangen van onze bezoekers is inderdaad voor verbetering vatbaar, we gaan er aan werken. Bedankt voor je feedback en graag tot de volgende keer!

Leuke ervaring

Leuke ervaring, fijne begeleider die zelf duidelijk ook enthousiast is.

Hi Bart,

Fijn dat je het naar je zin hebt gehad, het blijft ook lastig je enthousiasme te verbergen met zo'n "vervelende" baan ;).
Bedankt voor je feedback en graag tot de volgende keer!

hele mooi ervaring

hele mooi ervaring

leuk om div spellen te spelen ook met battles

Beste Eddy,

Goed om te lezen dat jullie je hebben vermaakt! Heb je ook één van de battles weten te winnen?

Correctie

Review verwijderd, ging (zoals VR Room opmerkte) over iets anders. Maar VR Room was ook top!

Beste Rob,

Fijn om te horen dat wij ook in de smaak vielen, bedankt voor het aanpassen van je review!

Groetjes,

***reactie op eerder bericht***

Beste Rob,

Bedankt voor je bericht, we vermoeden dat je iets door elkaar haalt. Desalniettemin willen we je bedanken voor je bericht en graag tot een volgende keer!

Het team van The VR Room

Wel prijzig voor de tijd die je…

Wel prijzig voor de tijd die je eigenlijk besteed. De ervaring is wel heel leuk, zou het zelfs vaker willen doen. Echter is de prijs wat te hoog om er een hobby van te maken.

Beste Henri,

Bedankt voor je bericht, het klopt dat de VR Experience wat aan de prijzige kant is. Dit komt vooral door de dure apparatuur die we gebruiken en de persoonlijke begeleiding. We hopen we dat je het bezoek aan ons de prijs waard vond en hopen je nog een keertje terug te zien!

Het Team van The VR Room

Leuk om een keer te doen

Leuk om een keer te doen, maar de locatie kan echter wel een opfrisbeurt gebruiken

Beste Jeroen,

Als jonge Start-Up zijn we continu bezig om onszelf te verbeteren. Toevallig staat het opknappen van de vestiging hoog op ons lijstje om aan te pakken. We willen je graag bedanken voor je feedback en hopen je graag een keer terug te zien als we The VR Room nog leuker hebben gemaakt!

Het team van The VR Room

Reviews in alle talen tonen. (90 reviews)