De 7 Dagen Challange is zeker een aanrader. Video cursus is allemaal prima enzo, maar dat zou je ook nog wel ergens anders kunnen vinden. De echte waarde zit in de coaching calls waar je gewoon 7x een... Toon meer
1 ster is al veel. Daarnaast twijfel ik aan de positieve reviews van Pinterest Mastery met kvk nummer 81637810. Overigens zie ik dat zijn website uit de lucht is. Uiteindelijk betaal je voor ee... Toon meer
Thomas en zijn team helpen je goed bij al je vragen waardoor je, na het volgen van het video materiaal, ook antwoord krijgt op je overige vragen. Mocht je twijfelen zou ik het beginnerstraject zeke... Toon meer
Niet het geld waard
Deel 2:
Inhoudelijk over de videolessen, opgenomen trainingen, en alle opgenomen coaching calls kan ik gerust zeggen dat er niets, maar dan ook werkelijk helemaal niets in deze cursus is wat je online niet gratis en voor niets kan vinden. Er is niets ter sprake gekomen waarvan ik dacht "dit is waardevolle informatie, dit had ik nergens anders kunnen vinden". De meeste videolessen lijken wel 5+ jaar geleden opgenomen te zijn. Waarom weet ik dit? Dit is duidelijk te zien aan hoe de layout van Shopify en Pinterest er een aantal jaar geleden uitzag. Niks up-to-date dus. Iets wat wel heel belangrijk zou moeten zijn in de constant evoluerende Ecommerce wereld. Tegenwoordig zit het internet vol van gratis cursussen, discord communities en gelijkgestemden die elkaar helpen in Ecom. Daar hoef je echt geen 3k+ voor te betalen.
Volgens meneer Hendriks moest ik tussen de 200-400 euro per maand apart houden om te adverteren. Oké prima, maar als beginner, heb je natuurlijk helemaal geen idee hoe je moet adverteren, en wat nou wel of geen goede creatives zijn. Als ik aan een van zijn vertegenwoordigers, Jeremiah vraag of hij in mijn account kan duiken om te kijken of alles in orde is, en of ik goede creatives gebruik, krijg ik een linkje doorgestuurd, met de vraag of ik een vage quiz al heb gedaan. Betaal je hier daadwerkelijk 3k+ voor??!
Mijn websites en productpagina's waren altijd in orde, en ik moest mij maar focussen op het vinden van een "winnend product". Oké prima, daar moet ik dan maar op vertrouwen?
De opzet van dit "traject" is duidelijk. Je kan hier en daar een beetje vragen stellen, maar verder word er van je verwacht dat je gewoon maar de videolessen (die gedateerd zijn!) volgt en het verder maar lekker zelf uitzoekt.
Het is duidelijk dat Thomas zich van coaching probeert te distantiëren. Eerst was het een cursus verkopen, daarna pre-build webshops verkopen en nu probeert hij zichzelf neer te zetten als een echte "mentor".
Hoe zit het programma er uit, staat er op zijn website. Je krijgt persoonlijk van hem en zijn team hulp om je online business op te zetten. Net zolang tot jij financieel vrij bent. Maar wat bedoelt hij daar dan mee? Wekelijks persoonlijke calls? Ik heb 1 onboarding call gehad, om vervolgens te horen te krijgen dat er geen sprake meer is van wekelijkse 1-op-1 calls. Waarom moet ik daar pas na de betaling achter komen? Als ik dat had geweten, had ik natuurlijk nooit zoveel geld betaald voor deze "cursus".
Natuurlijk begrijp ik dat het opzetten van een business niet makkelijk is. Het gaat bij de ene persoon sneller dan bij de ander. Maar als je tientallen mensen om je heen spreekt, die ergens anders een mentorship zijn aangegaan, en die binnen no time 3 tot 5k per dag omzetten, dan klopt er fundamenteel iets niet aan deze "cursus" van meneer Mulder.
Verder, dagelijks contact via Whatsapp? Welke Whatsapp? Ik ben ooit in een Whatsapp groep gegooid, waar niemand wat zei, dus daar ben ik maar uitgestapt. Wekelijkse group coaching calls? Heb ik een paar keer bijgewoond dus kan er niet veel over zeggen. Maar de keren dat ik aanwezig was, als er 1 persoon aanwezig was, dan was dat al veel. Misschien is het handig om de calls iets later in te plannen, wanneer mensen gegeten hebben en klaar zijn van werk?
Wat heb je er verder aan, als een vertegenwoordiger van meneer Mulder je wekelijks verplicht komt vragen hoe het gaat, wat je doelen zijn en wat je hoop geeft? Heel aardig hoor, maar wat schiet je daarmee op? Waarom niet 1 keer per week een call inplannen om te kijken hoe je business ervoor staat, waar je je wel en niet op moet focussen?
Ik kan zo door en doorgaan, maar ik zal het niet langer maken dan dat het al is. Denk je eraan om met deze kerel in zee te gaan, dan is mijn advies: DOE HET NIET. Probeer het zelf, zoek op internet en je zal zien dat er tegenwoordig veel leukere, jongere mensen zijn die je voor een fractie van het bedrag graag helpen met je business. Trap niet in deze marketingtruc. Ecommerce is een prachtig businessmodel, en begeleiding is zeker nodig in mijn opinie, maar ga niet in zee met deze persoon. Thomas Mulder is THE WORST ENTREPENEUR IN ECOM HISTORY!
Zeer waardevolle 7day cursus gehad voor…
Zeer waardevolle 7day cursus gehad voor zo weinig. Ontzettend blij dat ik mee heb gedaan. Ik hoop nog meer van jullie te mogen leren.
Bedankt Thomas & Amy
7 day challenge
Ik heb onlangs deelgenomen aan de 7 day challenge en ik moet zeggen dat het een waardevolle ervaring was! De challenge inclusief cursus was niet alleen motiverend, maar ook zeer informatief. Het viel me op dat er veel aandacht werd besteed aan het beantwoorden van vragen. De inhoud van de cursus is volledig en goed gestructureerd. Elk onderwerp wordt stap voor stap uitgelegd. Ik heb hierdoor mijn kennis kunnen opkrikken. Kortom uiterst leerzaam!
Goede challenge
Doordachte en geteste informatie, persoonlijke benadering in de vorm van groepscalls en een whatsapp groep. Veel stof voor 7 dagen, dus maak je agenda maar leeg. Aan het eind staat de basis van je bedrijf.
Tips: de challenge is wel in het Engels. Ook is het vooral geschikt als je voorafgaand aan de challenge al zaken als je kvk nummer en credit card op orde hebt. Anders kan het zijn dat je vertraging op loopt.
Oprechte ervaring had zelf wel verkeerd…
Oprechte ervaring had zelf wel verkeerd gekeken dus niet helemaal mee kunnen pakken
Gewoon een eerlijke en serieuze…
Gewoon een eerlijke en serieuze challenge. Open en heldere uitleg en als je er voldoende tijd in steekt levert het zeker een goede ROI op.
Zelf had ik er helaas te weinig tijd voor, maar doe voor de volgende ronde graag weer mee.
Uitgebreid en behulpzame crew.
Uitgebreid en behulpzame crew.
Helaas had ik zelf te weinig tijd om erin vol in te duiken maar wanneer je dat wel doet ga je er zeker rendement uithalen!
Ik doe weer mee met de volgende ronde en hoop me er dan vol in te kunnen storten. Bedankt voor al jullie tijd en geduld met iedereen. TOP
Review 7 dagen challenge
Cursus en live calls waren erg hulpzaam.
Zeker een aanrader!
Aanrader
De 7 Day Challenge van Thomas Mulder is gewoon keihard! Hij neemt je mee op een trip door de e-commerce game. Binnen een week leer je alles over het runnen van je eigen online shop en hoe je je marketing game naar een hoger level tilt. Hij houdt het lekker simpel houdt met praktische tips die je meteen kunt gebruiken. Hij is echt gepassioneerd en wil dat jij je goals haalt. Dus als je serious bent over e-commerce, is dit echt the way to go. Echt een aanrader.
Mooie kennismaking met ecom!
De 7 day challenge is een mooie manier om kennis te maken met ecom. De videolessen zijn goed te volgen en worden aangevuld met live sessies en een community waar je vragen kunt stellen en waar ze je ook helpen eventuele problemen op te lossen. Echt een aanrader!
Hele fijne ervaring met deze cursus.
Hele fijne ervaring met deze cursus.
Goede uitleg met beeld materiaal.
Live calls waar je vragen kunt stellen en de opdrachten van de dag extra worden toegelicht.
Betrouwbaar en duidelijk!
Alles wordt goed stap voor stap uitgelegd in de videos en via de live sessies.
Nogmaals bedankt voor het delen van alle informatie en je positieve instelling!
Zeer geslaagde 7day challenge
Zeer geslaagde 7day challenge, een van de weinige echte mentors in de space.
100% waard
Thomas en zijn team hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt om succesvol te worden met ecom. De stappen van de cursus zijn heel duidelijke te volgen en als ik ergens tegen aan loop wordt ik snel geholpen.
100% betrouwbaar!
Ik heb een zeer goede ervaring als het gaat om eerlijkheid. Helaas door prive omstandigheden kon ik de cursus niet verder afronden en heb het uitgelegd en daar was begrip voor. Over de inhoud van de cursus heb ik niks verkeerd aan te merken want het zit top in elkaar maar vind het supergaaf dat Thomas bereidwillig was om tot een oplossing te komen. Super fijn en 100% betrouwbaar!
Groetjes,
Indra
Waardevolle training
De waarde van Thomas' Freecom cursus is enorm. Het biedt ondersteuning bij het opstarten van een succesvolle dropshipping onderneming via Pinterest. Met veel inzet, de volledige cursusinformatie en het team vergroot je aanzienlijk je kans op succes.
Thomas legt duidelijk alle stappen uit
Thomas legt duidelijk alle stappen uit. De Pinterest training van 7 lessen was zeker de moeite waard. Ik geef 5 van de 5 sterren.
Erg goede duidelijke cursus
Erg goede duidelijke cursus, je kunt altijd met vragen terecht.
Zeker aan te bevelen, en gewoon een no nonsense realistische aanpak ipv je bergen met goud beloven zoals bepaalde goeroes.
7 day challenge Freecom movement
7 day challenge gehad zeker de moeite waard om te kijken of e-commerce wat voor je is als je twijfels zou hebben. Ik vind de live calls vooral erg waarde vol.
Meld je aan voor de aankomende freecom movement challange!!
De 7 dagen challenge absolute aanrader
Zeer waardevolle uitleg in deze 7 dagen. Alle info die je nodig hebt om winstgevend te zijn. Thomas is absoluut een expert.