Gemakkelijk besteld & netjes op tijd geleverd. Sokken zijn wel wat aan de dunne kant: mag wat dikker, dan slijt het minder snel
Sokken zijn binnen, echt complimenten voor alles!! Designs zien er goed uit, leuk gepersonaliseerd kaartje erbij, sokken zijn heerlijk zacht, kortom helemaal super. De kleuren van de sokken zijn in h... Toon meer
Prima levering. Wel vind ik de verpakking te chic en onnodig. Jammer van het materiaal dat hierin gebruikt wordt. Soberder verpakken in kader van duurzaamheid vind ik persoonlijk wel passend.
De sokken hebben een goede kwaliteit, zijn zacht en hebben voor mij een prima pasvorm. Fijn om te beseffen dat ook het effect van de postlevering gecompenseerd wordt door extra aanplant.
Gemakkelijk besteld & netjes op tijd…
Had al eerder sokken gedragener ben er…
Had al eerder sokken gedragener ben er tevreden over
Supersnelle levering en fijne kwaliteit!
Heerlijk snelle levering van de kerst sokken - ik kan mijn vader er weer heel blij mee maken, super mooie kwaliteit!
Top sokken
Zachte sokken met een uniek patroon. Handig zodat je ze niet kwijtraakt en nog eens goed voor het milieu!
Kwaliteit!
Ik draag ze inmiddels meer dan een jaar en zien er nog super goed uit. Sokken zitten heerlijk zacht en stinken niet. Ik ga er meer bestellen!
Alleen maar lof
Snel bezorgd, hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en dan ook nog eens mooi en stijlvol, super!
Mooie sokken met goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit, gebruikersvriendelijk site, snelle levering
Snelle service en mooie sokken met een…
Snelle service en mooie sokken met een goed verhaal erachter! Ik zal gauw weer nieuwe bestellen.
Drie paar sokken besteld
Drie paar sokken besteld. Keurige en snelle levering (op de fiets!) en de verpakking bestond geheel uit papier. Totaal geen plastic. En de sokken passen uitstekend.
Een leuk kado terwijl je ook nog…
Een leuk kado terwijl je ook nog bijdraagt aan de natuur! Sokken zijn heerlijk zacht, en lagen binnen een dag al in de brievenbus.
De sokken zitten goed en zien er…
De sokken zitten goed en zien er prachtig uit. Dezelfde dag nog bezorgd!
Sokken werden met een dagje vertraging…
Sokken werden met een dagje vertraging geleverd. Ze zitten lekker!