Zeer slechte webshop reageren gewoon niet ,ga mijn klacht bij leifheit leggen is nu de tweede keer zeer slechte service ,je krijg geen service
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer slechte webshop reageren gewoon…
Nou me zoon wil een bestuurbare auto…
Nou me zoon wil een bestuurbare auto prima hier op deze site 1 besteld 1 tot 3 werk dagen de 26 ste besteld. En je raad en vandaag niks anders bezig met mailen en bellen want het is niet binnen nog geen track en tracé code ontvangen! Niks anders als excuses maken heb geen invloed op de levering? Euh hoezo niet? Ik moet morgen ochtend me zoon teleurstellen u niet mevr!!
Maar bestel dus niet hier, communicatie bar en bar slecht nemen niet op, reageren laks op de mails!!!
Eis me geld terug!!
Een nieuw kado komt er wel maar nooit meer van hier!!!
Keurige prijs voor artikelen, snelle bezorging
Keurige prijs voor de artikelen (Tefalpannetjes gourmet), elders duurder. Zeer snel in huis met 2 dagen, zelfs in deze drukke tijd. Nette mailvoering. Zeer tevreden.
zeer slechte service
zeer slechte service. leveren niet zoals afgesproken thuis maar naar afhaalpunt. communiceren niet, pas als je zelf actie onderneemt kom je te weten waar je spullen zijn. bij retourzending mag je zelf voor de retourkosten opdraaien. er zijn veel betrouwbaardere webwinkels.
Ergens anders uitverkocht hier niet
Omdat ze hier iets hadden wat uitverkocht was op een andere bekendere website, heb ik dit eens geprobeerd. Gisteren besteld en vandaag in huis gekregen. Terwijl er stond dat het tot 3 dagen kon duren. Ik ben heel tevreden dus.
TOPPERS
Ik had bij mijn bestelling spoed aangevraagd ivm vakantie.
Super dat deze webshop hier gehoor aan gaf en ik alles binnen had in twee dagen.
Ook kreeg ik netjes antwoord op mijn mail.
Voor mij echt een aanrader qua prijs en service.
Gratis een vervangend artikel
Ik had een zwemband besteld, 1 was lek en na een mailtje hebben ze mij gratis een nieuwe opgestuurd. Prima service dus!
Bestelling snel geleverd
Na de bestelling zag ik de reviews. Maar netjes binnen drie dagen mijn bestelling dus binnengekregen. Of de service beter is geworden na de slechte reviews weet ik niet , maar ik ben dus dik tevreden
Niks mis mee
Ik zocht op filters voor het zwembad. Erg goedkoop bij deze webshop, dus besteld. Mijn vriend ging later de reviews lezen en we werden een beetje 'bang' dat we de producten nooit zouden ontvangen. Ik denk dat veel mensen producten nodig hadden tijdens de hittegolf, dus de levertijd duurde iets langer dan 3 werkdagen ondanks dat alles op voorraad was. We hebben de bestelling gedaan op donderdagavond. En de week erop op vrijdag binnen gekregen.
Goede producten snelle levering
Filtercartriges gister besteld vandaag binnen....en voor de helft van de prijs bij anderen....
Prima webwinkel.
Prima webwinkel.
Ma wat slechte reviews gelezen te hebben, was ik wat sceptisch.
Maar ik heb op 10 augustus besteld en op 13 augustus had ik het in huis.
Dus niets mis mee.
Eerste ervaring!
Dit is mijn eerste ervaring met deze webshop. De helderheid van de site en de leveringsbelofte binnen 3 werkdagen als artikel voorradig is vind ik acceptabel. Prijs-kwaliteit sprak me ook aan, dus heb de aankoop gedaan. Enige twijfel na de koop sloeg toe, toen ik toch ineens tegen diverse negatieve reviews aan liep. Maar die twijfel is ongegrond. ThuisbyAmy heeft haar eigen belofte volledig ingevuld. Bedankt!
Diverse keren op de site besteld en…
Diverse keren op de site besteld en altijd netjes op tijd ontvangen!
Nooit wat ontvangen verzinnen sprookjes over dat het geleverd is
Nooit wat ontvangen. Nemen de telefoon niet op. Als je een email stuurt krijg je terug dat je pakket allang is geleverd anders had die het geld wel terug gestort geloof je het zelf haha. Nooit een tracking link gehad. Na controleren lijkt het gelukkig nooit afgeschreven te zijn van PayPal. Wat een kwakzalvers nooit bestellen mensen weer gewaarschuwd
Criminelen
Criminelen. Laten je betalen voor de bestelling, maar leveren niks. Moeten van het Internet worden gehaald. Niet bij bestellen dus.
Gelukkig snelle levering!
Ik had 2 hibachi bbq’s besteld, omdat de prijs bij thuisbijamy veel gunstiger was dan elders.
Daarna las ik pas de slechte reviews en sloeg de twijfel toe.
Maar gelukkig kreeg en de dag na mijn bestelling keurig een track & trace code en ontving ik het pakket vandaag.
Verschrikkelijk slecht
Verschrikkelijk slecht! Product besteld, na het bestellen was deze niet meer te vinden op de site. Na een paar dagen meerdere keren geprobeerd te bellen/mailen, geen reactie. Nu ZONDER bericht is het geld terug gestort. Hoe moeilijk is het om te communiceren!! Ik hoop dat ze gestopt worden
Is het nep? Is dit grappig ofzo?!
Week later nog niks binnen gehad van dat me bestelling verzonden was. Zijn per telefoon en email niet bereikbaar.
OPLICHTERS??!!!!!
Telefonisch niet en per mail slecht…
Telefonisch niet en per mail slecht bereikbaar. Bijna 2 weken verder niets geleverd, ondanks dat de webshop bij bestelling levering binnen 1 a 3 werkdagen aangaf. Is er sprake van oplichting?
Opzich niet slecht.
De prijs was goed, alleen duurde het bijna 1 week voordat ik een mail kreeg dat mijn bestelling verzonden was.
Ik heb ze al paar keer proberen te bellen, maar antwoordapparaat zat vol?.?.?.
Pas na het versturen van een mail naar hun, kreeg ik pas respons. Ook mail met factuur.
3 dagen later was de bestelling binnen.