Enkele artikelen besteld bij een andere website van dit bedrijf, ledworld24.com. Na de bestelbevestiging niets meer gehoord, niets ontvangen, telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mails of co... Toon meer
heb 4/12/2024 lamp besteld en betaald maar had beter riviews gezocht ging dag erna geleverd worden geen track nr ook geen antwoord op mails niet te bereiken via telefoon als je link van telefoon ge... Toon meer
Inmiddels een maand geleden een bestelling geplaatst. Per mail meerdere keren verzocht om een factuur met btw specificatie om te declareren bij werkgever. Ze zijn te beroerd om een reactie te geven, l... Toon meer
Niets ontvangen en totaal geen reactie!
Niets ontvangen en totaal geen reactie!
Grote oplichters
Grote oplichters, als je hier besteld ben je je geld kwijt…Ze reageren nergens op…
Oplichting
Helaas, ik had hier eerst moeten checken, deze partij levert gewoon niet en reageert niet op e-mail! Advies: hier niet bestellen!!
Slecht bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf!! Ik zoek al maanden contact met hen maar zowel per mail als telefonisch onbereikbaar!!
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Waarschijnlijk oplichters. Bestelling gedaan, betaald, kreeg gelijk oderbevestiging en betaalbewijs. Verder niets weer gehoord. Op alle manieren geprobeerd contact te krijgen. Tel.wordt niet opgenomen, app wordt doorgeschakeld naar ander bedrijf, mail wordt niet bezorgd.
perfect gelijk bezorgd!!!!!!!!!
perfect gelijk bezorgd!!!!!!!!!
julllie schrijven maar iets het is een net bedrijf dat zn afspraken nakomt
patrick
2 lampjes besteld,zouden dag erna…
2 lampjes besteld,zouden dag erna geleverd worden. Niks ontvangen,geen mail,geen antwoord op mail,telefonisch niet te bereiken. Wordt een nummer van ander bedrijf gebruikt.
Triest dat ze zo aan hun geld willen komen.
Helaas las ik de reviews erna pas.
Het zijn gewoon grote oplichters .
Het zijn gewoon grote oplichters .
Moge zij rotten in hel
Geen reactie
Geen reactie. Geen levering. Onbereikbaar!!! Waardeloos!!!!
Oplichters
Oplichters! Twee kapotte lampjes ontvangen. Bedrijf nergens te vinden. Kan niet geretourneerd worden. ‘Ledkoop’ is hetzelfde bedrijf. Deze criminelen hebben zelfs de pagina van een ander bedrijf gekopieerd. Een bedrijf in Limburg. Deze oplichters zitten ergens in alkmaar
Eerste en laatste keer
Volgens site krijg je je product volgende werkdag in huis, nu inmiddels bijna een week later nog niets gehoord van een eventuele verzending… bij bellen word je doorverbonden naar een ander bedrijf en verder zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Heel slecht
Defect product ontvangen, geen reactie.
Defect product ontvangen, geen contact mogelijk.
Whatsapp werkt niet, mail werkt niet en telefonisch contact is ook niet mogelijk.
Hier niet kopen!!!
PAS OP OPLICHTING!!
Op 14 september 2023 een bestelling geplaatst.
Het is inmiddels 23 april 2024 en ik heb tot op heden nog steeds niets ontvangen!
Op mail reageren ze niet!
Op whatsapp reageren ze niet!
Telefonisch niet bereikbaar, je word doorverbonden naar een heel ander bedrijf!
Kortom oplichting eerste klas!
Koop hier niets aub!
Schandalige service
Schandalige service, helaas 4 items kapot binnengekomen van de 20. Via app, telefoon of mail zijn ze niet te bereiken. Erg jammer.
Laatste keer dat ik hier iets besteld heb
Defecte producten, geen reactie klantenservice
Defecte producten, producten niet c.f. omschrijving op de site, klantenservice niet bereikbaar via telefoon, e-mail of contactformulier.
Ruikt naar fraude
Klantenservice is er niet
Ik heb zelf G9-ledlampjes besteld, maar het bleek totaal niet overeen te komen met de beschrijving. Ze zijn 5W in plaats van 3W, 2700K in plaats van 2200K, en hebben helder glas in plaats van matglas. Ik wil dus de ledlampjes retour sturen en mijn geld terugkrijgen, maar ik kan het bedrijf niet bereiken. Alle nummers die ik heb gevonden, leveren geen gehoor op. Ze opereren onder verschillende bedrijfsnamen: Ledkoop, Thuisconcurrent, Tijdspeeltgeenrol en Thuiskoning.
Hopeloze bedrijfsvoering, waarbij de kwaliteit ver te zoeken is, zowel wat betreft de producten als de klantenservice.
Een positieve review!
Maandag 11 maart een bestelling gedaan, daarna pas de reviews gelezen (geen handige volgorde!). Ik had er weinig vertrouwen in, dat ik mijn bestelling zou ontvangen, maar tot mijn grote vreugde heeft PostNL mijn bestelling donderdag 14 maart afgeleverd. Het artikel is precies zoals op de website beschreven. Ben geheel tevreden. Vier sterren, omdat het niet, zoals op de website staat, de volgende dag werd bezorgd.
OPLICHTING!!
OPLICHTING!!! Bestel hier niets, je krijgt het te laat of niet en er is geen retour mogelijk etc.
Oplichters
Oplichters. Gebruiken telefoon nummer één andre gegevens van een ander bedrijf.
28 januari bestelling geplaatst en…
28 januari bestelling geplaatst en direct per mail bevestiging ontvangen dat levering in orde wordt gemaakt. Na het lezen van de slechte reviews loop ook ik er tegenaan dat mailen en bellen tot niets leidt. Ze zijn niet bereikbaar. Advies: bestel hier niet!!! Ik ga stappen ondernemen.