Thyme Planteskole Reviews

4. Tuincentrum
  5. Tuinman
  6. Plantengroothandel

Geschreven door het bedrijf

Thyme Planteskole er en stemningsfuld planteskole for alle plante- og haveglade sjæle. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en særlig oplevelse med fokus på kvalitet, inspiration og faglighed. Hos os finder du et stort, nøje udvalgt sortiment af planter i høj kvalitet samt kompetent, personlig vejledning til have, terrasse, altan og indendørs planter.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flink personale. 👍 Prismæssigt for dyrt. 😒

Først og fremmest flink personale. 👍
Prismæssigt dog alt for dyrt sted at handle planter.
Købte 1 stk. Pennisetum X advena / Rubrum populærnavn Rød Lampepudsergræs til kr. 179,95.
Dagen efter kunne den lokale Superbrugs sælge nøjagtig samme plante, samme størrelse og kvalitet til kr. 96,00.

16 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er og har aldrig været en seriøs…

Dette er og har aldrig været en seriøs pakkeshop
Det er et sted hvor man desværre behandler post gls bring kunder være end ukrudt
Hvis i ikke gider kunder så luk dog og lad andre fornuftige handels drivende køre det videre
Bruger fremover kun kildesager eller cirkel k og anbefaler alle andre at gøre det samme
En gartner som pakkeuddeler er være en en gynækolog som smagsdommer

18 juni 2026

Kan varmt anbefale Thymes Planteskole

Kan varmt anbefale Thymes Planteskole.
Fantastisk service, meget stort udvalg i alt til haven og i super kvalitet.
Thymes Planteskole er altid et besøg værd.
Nina har lavet fin og brugbar haveplan og både Nina og Hans meget hjælpsomme - både service og faglighed er i top.
🌟🌟🌟🌟🌟

6 juni 2026

Absolut fantastisk!

Jeg er helt henrykt over Thyme Planteskole! Det er en fantastisk perle for alle planteelskere.

Stedet imponerer med et enormt udvalg af planter på hele 10.000 kvm. Men det bedste er personalet - de har ægte passion for planter og 375 års gartnererfaring samlet. De tager sig tid til personlig vejledning og hjælper dig med at finde præcis det, du har brug for.

Jeg fik uvurderlig hjælp til at vælge de rigtige træer og planter til min have. Alle var kompetente, venlige og hjælpsomme.

Der er et fantastisk udvalg af alt til haven

Jeg anbefaler Thyme Planteskole fuldt ud til enhver, der holder af planter og en rigtig god oplevelse. Tak for en ekstraordinær dag!

23 augustus 2025

Min “stam-planteskole”

Virkelig en dejlig planteskole med et kæmpeudvalg! Jeg har købt både frugttræer og prydbuske, og har altid fået gode råd og vejledning af kompetente medarbejdere! Hvis man kan have en “stam-planteskole”, så er Thyme min - også selvom jeg skal køre 50 min! 👍

10 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mere end bare gode planter

Et af de absolut bedste steder og handle blomster, interiør, bolig indretning og hente pakker. Hvorfor?
Fordi de yder en usædvanlig høj service og altid har kunden i højeste fokus- de sælger bare planter og andet i højeste kvalitet og udstiller det så du kan se potentialet!
Det her sted skal du bare besøge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 december 2025

Alt inden for planter…

Helt fantastisk rådgivning og hjælp til alt hvad der har med haven at gøre. Vi har flere gange søgt planter i specielle størrelser, form eller farve og det fik de bestilt hjem. Det er næsten som at gå rundt i en lille park derude og så har de nogle virkelig gode og hyggelige arrangementer i løbet af året - f.eks. til jul.
Vi kommer helt sikkert igen!!
P.s. de har også virkelig meget lækkert brugskunst i butikken.

17 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har fået leveret min pakke fra Bring…

Har fået leveret min pakke fra Bring hos Thyme ☹️ og gud hjælpe mig de lukker før normale arbejdende mennesker får fri. Det kan da for f… ikke være rigtigt at jeg skal tage fri fra arbejde for at hent en pakke. DETTE er en total ubrugelig løsning for pakke 😡

18 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undskyld jeg fik min pakke fra bring…

Undskyld jeg fik min pakke fra bring leveret til jer og skulle hente den. Meget ubehøvlet dame og fik så bare pakken stukket ud gennem en dør...intet smil og absolut en sur medarbejder....ville ellers kigge lidt på deres ting, men efter den behandling skulle jeg bare ud derfra i en fart.

15 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid gode oplevelser på planteskolen

Altid gode oplevelser på planteskolen. Nemt at få fat i det vidende og hjælpsomme personale. Og så er der fristelser af enhver art; både sjældne og de mest almindelige planter og blomster til haven. Den årlige tur med min veninde har været tradition i årevis!

6 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte 2 ens rhododendron for godt 1 år…

Købte 2 ens rhododendron for godt 1 år siden. Blev plantet som Thyme anbe-falede. Den ene var tilsyneladende syg og gik ud. Den anden er OK. Henvendte mig i butikken. Ingen hjælp eller undskyldning for den syge plante. Det var bare ærger-ligt. Sådan behandler man ikke sine kunder. Føler mig snydt. Har handlet der meget, men efter denne dårlige oplevelse vil jeg ikke anbefale butikken.

15 maart 2024

anbefales IKKE

Kundebehandling,Pakkeshop hos Thyme:
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner til den ansatte i Thyme, som på groveste og mest elendige vis betjener mig for anden gang i løbet af nogle få måneder. Utroligt man kan tale så grimt som den kvinde gør gang på gang. Hun taler enormt nedladende, snerrer og bekræfter mig i at jeg aldrig sætter mine ben hos Thyme igen. Hverken for at hente en pakke eller som kunde. Magen til elendig "service" skal man lede længe efter. Oplevelsen stod på dd.ved 14 - tiden

28 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ja drop jeres pakkeshop og bed…

Ja drop jeres pakkeshop og bed medarbejderen (en kinde) om at tale høftligt når man henvender sig.
Hun er direkte modbydelig i sin tiltaleform og anklagende over at man som firma overhovedet finder på at ringe og kontakte jer. Da jeg oplyser at der er kvitteret for pakken hos jer råber hun af mig at hun ikke kvittere selvom der kvitteret - jeg ved jo ikke hvem der gør det hos jer. Jeg ved kun at der var kvitteret. Jeg må sige den dårlig behandling jeg har fået gør at jeg aldrig vil handle hos jer. Klagen bliver også sendt til postNord for de kan ikke bruge jer som samarbejdspartner fremover. så i bør frasige jer dette job inden postnord selv smider jer ud. Kan se dette ikke er første gang. Jeg ønskede medarbejder en rigtig god dag og bad hende tale pænt for der var ingen grund til andet . jeg anklagede hende ikke på noget tidspunkt. måske er hun uligevægtig eller i overgangsalderen. Hvad ved jeg - jeg har selv en forretning og jeg behandler kunderne ordentligt.

29 november 2022

Alt er lækkert

Alt er lækkert. Man summer bare rundt og, hovsa! Der var lige en betula nana. Ja den kender du nok ikke, men det er en yndig lille birkebusk. Man nærmest bader rundt i rødbladet judastræer og brogede etage-korneller. Helt sikkert plantebix nummer 1.

13 september 2022

Drop jeres pakkeshop!

Drop jeres pakkeshop!
Sure personale som absolut ikke virker oplagte, når man ikke lige har en ting med ud, der er købt i butikken.
Det er sku til at kaste op over!!!

17 augustus 2022

Really good garden center

Really good garden center. Staff take lot of care and time over the plant stock. Staff are helpful to take care of their customers, even with the most weird of questions! Staff also helpful to make special arrangements for deliveries such as replanting large trees etc. Plants last a long time after purchase - even summer flowers last outside through winter!

15 oktober 2020