Zelfs 1 ster verdient deze shop niet. Jaren geleden een ps 5 gekocht. Nooit gekregen wel betaald. Veel beloftes van opsturen en terug betalen...bestel hier nooit. Deze dieven richten ook andere shops... Toon meer

Ik had ooit een PlayStation 5 besteld, werd mij elke week telkens beloofd dat ze het de week erop gingen opsturen, omdat ze het zogezegd niet op tijd hadden kunnen opsturen. Na bij´a 2 maand was m´n... Toon meer

Zeer onbetrouwbare partij. Heb een playstation 5 besteld en keurig direct betaald. Nooit gekregen en als je navraag doet krijg je zowel via mail, whatsapp en telefonisch contact allemaal smoesjes waar... Toon meer

Half augustus een PS5 besteld. Levering werd steeds uitgesteld. Wel wekelijks contact. In maart waren we het beu en bestelling geannuleerd. Geld zou terug gestort worden. Ook weer steeds uitstel. Wel... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Mijn bestelling geannuleerd maar na weken wachten me geld niet terug. Nu maar aangifte gaan doen en dan hopen dat ik me geld nog terug krijg. Bestelling ORD142594

5 februari 2024

Oplichter deze eigenaar Amarsingh

Oplichter deze eigenaar Amarsingh. Grote boef!!! Bestel hier niet en ook niet bij Gadgetfreakzz ( zelfde eigenaar). Wij hebben na dreigen met deurwaarder, aangifte en civiele procedures gelukkig wel het geld van onze zoontjes terug maar er zijn vast 100 slachtoffers die daar nog op wachten. Deze boef heeft zelfs de krant gehaald met zijn oplichterspraktijken.

1 maart 2024

s,nacht bellen

deze man is niet bereikbaar,en Ligt kinderen van 14 op,
die 3 jaar sparen voor,pl 5,
dus ze ouders zullen wel trots zijn op dit Varken?
en dan ze fijne Straat taal nog hahah,x een pisvlek
triest triest gewoon voor de trein gooien die Stumpert

3 januari 2024

Playstation

Ik had in december een ps5 besteld voor mijn zoon, kreeg het maar niet binnen, was bij hun nog niet binnen bla bla..bellen mailen noem maar op.. toen een mail gestuurd dat ik mij opgelicht voelde en wilde annuleren.. of ik nog even geduld had.. maar weer mail gestuurd en gezegd dat niemand de tel op nam..en dat ik er nu echt werk van ging maken..eindelijk iemand aan de tel (06 nummer) en moest een appje sturen met m’n banknummer..uiteindelijk na een paar dagen stond het geld op mn rekening..gelukkig
Maar nooit meer

6 december 2023

Koop niks bij dit bedrijf

Koop niks bij dit bedrijf. In december heb ik een PlayStation besteld maar niks ontvangen. Er wordt beloofd dat het geld teruggestort wordt maar dat gebeurt niet. Honderden mensen zijn al slachtoffer van internet oplichting

9 december 2023

In september 2023 een PlayStation 5…

In september 2023 een PlayStation 5 besteld. De bestelling een dag later geannuleerd. Nu 6 maanden later nog steeds mijn geld niet terug ontvangen na appjes, mails en zelfs het inschakelen van een incasso bedrijf. Grootste oplichters die er bestaan en werkelijk een zwaar *** bedrijf. Koop hier nooit wat!

26 september 2023

Oplichter !!

Oplichter !!! Angifte gedaan bij politie maandag ga ik de zaak aan een incassobureau overdragen.

11 november 2023

Oplichter!

Bedrijf zelf reageerde nergens op dus vandaar maar via Mollie ingeschakeld toen ik zag de betaling zo gegaan was. Nadat ik Mollie heb aangeschreven had ik ineens binnen 5 minuten een creditfactuur en de dag erna mijn geld terug terug.

27 februari 2024

OPLICHTING

helaas kan ik geen 0 sterren geven! dit is een éénmandsbedrijf en licht de hele boel op. Niemand krijgt ooit wat! alle positieve reviews hier zijn nep over ti-84shop of ti84shop.nl en ook gadgetfreakzz.com is nep. Bespaar je geld en koop niet hier!!!

1 november 2023

Geen geld terug

Op 4 maart 2024 had ik een bestelling geplaatst bij TI-shop. Het gaat om PS5 + met een voetbal game. Bedrag van €449 in totaal. Achteraf had ik een niet pluis gevoel. Website opgezocht bij Trust Pilot en zag allemaal slechte revieuws. Dat was wel even schrikken. Via email contact opgenomen met TI-shop. Meneer gaf aan om 2 dagen later te bellen naar kantoor. Woensdag gebeld niemand nam op. Opnieuw een mail gestuurd en geen reactie. Volgende dag weer gebeld. Even later had meneer teruggebeld. Order is geannuleerd. Ik zou die week nog mijn geld terug krijgen. Inmiddels zijn we een week verder. Email adres van TI-shop doet het opeens niet meer. Ik kan niet meer oo de website van TI-shop. Whatsapp appjes worden niet gelezen en telefonisch zijn ze ook niet meer bereikbaar

4 maart 2024

Nog steeds aan het wachten op mijn geld…

Nog steeds aan het wachten op mijn geld terug. Di 5 maart heeft meneer aangegeven via de telefoon dat ik binnen 2 dagen mijn geld terug krijg. Bevestiging gekregen via de mail dat mijn order geannuleerd was. Maar nog steeds geen geld terug. Nu al meer dan een week aan het wachten op mijn geld terug.

14 maart 2024

Eindelijk een artikel in het AD van…

Eindelijk een artikel in het AD van vandaag waar letterlijk wordt uitgelegd hoe deze meneer werkt.
Een oplichter.
Website is door ACM uit de lucht gehaald, maar meneer zegt dat deze dat zelf heeft gedaan om alles op orde te brengen. Ordinaire dropshipper die nu aan het kortste eind trekt. Dank ACM

13 maart 2024

Geld terug!

Door alle reviews in paniek en direct langs gegaan om de bestelling te annuleren. Het geld zou maandag op de rekening staan. Dit was niet gelukt. Vandaag staat het geld op de rekening.

Tip: langs gaan, bellen, smsen op nummer 0629507486. Hij reageert altijd en we hebben zelfs in de avond gebeld. Vriendelijke man.

Ik vermoed geen oplichter, maar een man die teveel hooi op zijn vork neemt en het niet meer onder controle heeft.

13 maart 2024

Ik ben boos

Ik ben boos. En met mij vele anderen. Er is een webshop (TI-84), die ook een fysieke winkel aan Capelle aan de Ijssel heeft. Ik was op zoek naar een Playstation 5, en op Google gaf deze website een goedkope prijs aan. Goedkoper dan elders, dus wie wil dat nou niet! Ik herinnerde me dat ik al eens eerder iets had besteld via deze webshop, een grafische rekenmachine (2020). Deze heb ik toen netjes geleverd gehad. Ik heb dus niet verder nagedacht, iets wat ik normaal wel doe. Ik heb de PS5 met twee controllers besteld voor de verjaardag van mijn man.

Echter, een aantal dagen later merkte ik dat de bestelling nog niet was verzonden. Iets begon aan me te knagen en besloot om toch even het internet te raadplegen. Trustpilot staat helemaal vol met slechte reviews over dat bestellingen niet geleverd worden, geld niet wordt terugbetaald, er worden loze beloftes gemaakt en het gaat om absurde bedragen. Met deze nieuwe kennis heb ik per direct mijn bestelling geannuleerd. Niet veel later kreeg ik antwoord met de vraag: “mag ik vragen waarom?” En ik heb eerlijk mijn verhaal gedaan. Meneer wilde eerst nog een belafspraak met mij inplannen, waarschijnlijk om mij over te halen of om mij te beloven dat de ps5 echt gaat komen. Maar dit wilde ik niet. Ik wilde gewoon mijn bestelling annuleren. Dit was akkoord. Ik zou mijn geld binnen 7 dagen terugkrijgen.

Nu inmiddels 2.5 week verder en ik heb nog niks terug ontvangen. Meneer blijft elke week beloven dat “het geld er de komende week echt op moet staan.” Maar ik geloof er natuurlijk niks van. Ik zie op Trustpilot zelfs verhalen van mensen die al vanaf november op hun geld wachten. Ik heb inmiddels een incassobureau ingeschakeld, waarvan ik hem uitvoerig op de hoogte heb gehouden. (Dat ik hem nog x dagen geef, voordat… enz enz). Hier reageerde hij niet eens meer op.

17 februari 2024

Is dit jouw bedrijf?