Zelfs 1 ster verdient deze shop niet. Jaren geleden een ps 5 gekocht. Nooit gekregen wel betaald. Veel beloftes van opsturen en terug betalen...bestel hier nooit. Deze dieven richten ook andere shops... Toon meer
Ik had ooit een PlayStation 5 besteld, werd mij elke week telkens beloofd dat ze het de week erop gingen opsturen, omdat ze het zogezegd niet op tijd hadden kunnen opsturen. Na bij´a 2 maand was m´n... Toon meer
Zeer onbetrouwbare partij. Heb een playstation 5 besteld en keurig direct betaald. Nooit gekregen en als je navraag doet krijg je zowel via mail, whatsapp en telefonisch contact allemaal smoesjes waar... Toon meer
Half augustus een PS5 besteld. Levering werd steeds uitgesteld. Wel wekelijks contact. In maart waren we het beu en bestelling geannuleerd. Geld zou terug gestort worden. Ook weer steeds uitstel. Wel... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Pure oplichterij!!
Onze gerechtelijke procedure start binnen de kortste tijd op. Dit is pure afzetterij!!
Laat u niet bedotten.
Wij bestelden op 18 december 2023 een Playstation 5 met 2 controllers. Wij betaalden diezelfde dag en kregen bevestiging. Daarna was de communicatie voornamelijk éénrichtingsverkeer.
Ons geduld is op!!!
Dit was het kerstpakje voor onze kinderen. Proficiat, we zijn bijna Pasen!
Wij zijn zelf zelfstandigen en hebben niet altijd de tijd om alles grondig uit te spitten.
We hadden dit beter wat grondiger gedaan maar hoe laag kun je vallen als 'handelaar'.
Onze advocaat werd zonet op de hoogte gebracht en we laten het hier niet bij.
Oplichterij
Oplichterij. Ik heb een PS5 gekocht niet gekregen, order geannuleerd maar geen geld terug gekregen. Inmiddels klacht ingediend bij ACM.
Creditnota INV190535 Order ORD134870 Originele factuur INV186349
OPLICHTING, playstation niet geleverd, beloftes niet nagekomen
KOOP NIKS BIJ DIT BEDRIJF EN BESPAAR JEZELF VEEL GEDOE!
28 december 2023 heb ik de playstation besteld.
Het is nu 16 februari en na ontelbaar veel keren op een nette manier Amarsingh gebeld te hebben, geappt en gemaild blijft hij de beloftes week na week verbreken. Ik heb deze week maandag de laatste kans gegeven. Iedere keer wordt gezegd dat de playstation wel op voorraad is en ik hem binnen een dag geleverd krijg zodra die is besteld maar tot en met nu heb ik geen track and trace code gekregen. Hij houdt je iedere keer aan het lijntje. 3 weken geleden was ik op vakantie en had hij beloofd dat hij het na mijn vakantie zou sturen en ik de track and trace code in de mail zou krijgen. Heb ik nooit gekregen. Daarna heb ik weer enorm vaak met hem gebeld en geappt. Hij stuurde deze week in huis dat zei hij deze maandag, maar het is nu vrijdag en de order is nog steeds niet geplaatst anders had ik nu wel een track and trace code.
Ik vind het erg dat een bedrijf zo met je omgaat. Zowel mijn moeder en ik hebben allebei rechten gestudeerd dus er gaan nu ook zware juridische stappen worden ondernomen tegen dit bedrijf.
Mocht ik morgen alsnog de playstation binnen hebben dan zal ik deze review ook aanpassen. En positief nieuws vermelden.
KOOP NIKS BIJ DIT BEDRIJF EN BESPAAR JEZELF VEEL GEDOE!
Oplichterij
Oplichterij. Ik heb een PS5 gekocht niet gekregen, order geannuleerd maar geen geld terug gekregen. Inmiddels aangifte bij politie gedaan, klacht ingediend bij ACM en ook bij Google ads want het zijn uiteindelijk de advertenties die de bezoekers opleveren. Tip: maak ook melding van deze advertenties via Google support ads.
INV198230
Artikel wordt niet geleverd
Artikel wordt niet geleverd, geen geld terug na meerdere keren contact gezocht en geen reactie.
Waardeloze firma.
Geen producten kopen bij Ti-84
ORD141332
ORD141332
Net als iedereen hier heb ik op 10 januari een Playstation 5 Slim besteld en na twee weken wachten besloot ik mijn geld terug te vragen. De verkoper maakte gebruik van het 14 dagen retourbeleid van de website. Vanaf vandaag is het 25 dagen geleden dat ik de terugbetaling heb aangevraagd en het geld is nog steeds niet verschenen. Ik heb dagelijks geprobeerd contact op te nemen met de verkoper en hij doet alleen maar loze beloftes die hij niet nakomt. Hij maakt me duizelig door me elke dag te vertellen dat hij me het geld de volgende dag gaat sturen en hij stuurt het me nooit. Het zijn oplichters! Ik rapporteer deze website overal waar ik kan, politie, Google my business, ACM, social media influencers.... Ik denk erover om binnenkort contact op te nemen met advocaten.
Terugstorten na annulering gebeurt niet
Iets besteld dat op voorraad zou zijn, maar verzending gebeurde niet vlot, na een week geannuleerd.
Men zei toe het geld binnen een week terug te storten. Daarna nog diverse malen contact gehad met toezeggingen, maar we zijn een paar weken verder en het bedrag is nog steeds niet teruggestort.
Samenvatting van de gesprekken (via whatsapp):
27-jan [Ik] Er is nog niet terug gestort
27-jan [TI-84] dat is niet de bedoeling, dinsdag zijn we weer op kantoor
1-feb [Ik] Er is nog steeds niet terug gestort
1-feb [TI-84] Hallo! Sorry daarvoor
11-feb [Ik] Nog steeds niet terug gestort, waarom niet?
11-feb [TI-84] Wanneer was de order geannuleerd? Ik
11-feb [Ik] 13 januari
11-feb [TI-84] Sorry, we moeten dit snel oppakken
Men reageert dus vlot maar handelt niet, er is nog steeds niet terug gestort
PlayStation 5 besteld in januari na…
PlayStation 5 besteld in januari na dagen te hebben gewacht heb ik het product geannuleerd en er werd mij meerdere malen beloofd het bedrag meteen terug te storten. U raad het al het bleef bij blablabla. Wat ik serieus niet snap is dat deze persoon aan de telefoon zo meewerkend overkomt en daar irriteer ik mij aan.je had oprecht van mij respect gehad als je aan de telefoon gewoon gezegd had dat ik kan fluiten naar mijn geld en dat ik de pleuris kan krijgen. Dan had ik je een vent gevonden ipv dat schijnheilige gedoe.
En als ik je vraag of ik langs kan komen op kantoor dan krabbel je terug. Geniet van die 479 euro
dat je op deze manier je brood verdient moet je je echt diep schamen laffe vent ben je.
PS 5 Besteld geen levering, veel moeite geld crediteer
Order ORD139040.
Een -5 ster kan helaas niet... (zou wel op zijn plaats zijn)
Zelf op 16 December een bestelling geplaatst op een artikel dat op voorraad was, 22 december geannuleerd via mail. Hierop geen reactie. Na een volgende mail op 9 januari met respijt van de wat hij noemt "drukte" krijgen we diezelfde dag de creditnota met het bericht:
Wij hebben op uw verzoek de order geannuleerd. Mailt u ons alstublieft als het bedrag er in een week nog niet op staat alstublieft. (hier gaat de wettelijke betaaltermijn van 14 dagen in)
Op 16 januari nogmaals ti84 shop herinnert dat er nog niets op staat. Geen Antwoord terug.
Op 23 januari nogmaals met een aanmaning en stevige mail. Hierop wordt gereageerd om de persoon te bellen op een 06 nummer tussen een bepaalde tijd. Dit eigenlijk afgeslagen maar toch evengoed gebeld. Hierop krijgt men direct het standaard bericht dat het druk is en men zsm wordt terug gebeld 5 uur later met een zeer onprofessionele houding, je hoort getyp op de achtergrond en wordt vermeld dat er iets met de automatische betaling verkeerd is gegaan en dat in het begin van de volgende week het bedrag op de rekening staat.
Op 1 februari is er nog steeds niet betaald. Hierop met dreiging van incasso, trusted pilot politie ACM melding etc dat er binnen 24 uur contact opgenomen dient te worden en betaald dient te worden. Krijg ik het volgende bericht:
Het bedrag is gecrediteerd en staat morgen in de namiddag weer op de rekening.
Wonder boven wonder is deze laatste stap toch de zet voor hem om een klant terug te betalen.
Tijdens het telefoongesprek probeert hij je uit om te kijken hoe ver deze persoon kan gaan. Dus let goed op en ben geen dief van je eigen portmonee. GOEDKOOP = DUURKOOP!!
Dankje voor de terugbetaling na heel veel moeite, maar helaas moeten deze praktijken wel gestopt worden. Dit zal u wellicht ook wel begrijpen. Het misleiden van b.v. kinderen die lang voor deze uitgaven hebben gespaard en hierdoor afgestraft worden kan en mag niet door blijven gaan!
Playstation 5: TI-84 scam
Playstation 5 begin januari besteld. Zou op voorraad zijn, maar bleek achteraf niet het geval. Versturen zou even op zich laten wachten, dus in onderlinge overleg 8 januari annuleerd. Ondanks vele toezeggingen van TI-84 is het geld nog steeds niet teruggestort.
Inmiddels incasso ingeschakeld. Mijn advies is niets bestellen bij TI-84.
Ik heb een ps5 online besteld en heb ik…
Ik heb een ps5 online besteld en heb ik dat na 1 week geannuleerd en het is al een maand geleden dat ik mijn geld nog steeds niet ontvang en nu word ik geblokkeerd door de klantenservice en nu ga ik echt juridische consulent inschakelen en we gaan zien
Geen geld terug
4 januari onze bestelling geannuleerd. De bestelling kwam niet op tijd. We hadden een ps5 besteld voor ons zoontje. Nu dik een maand later en na meerdere pogingen ons geld nogsteeds niet terug en elke keer worden we aan het lijntje gehouden door te zeggen dat we moeten bellen op een bepaalde dag en dan is er "wat fout gegaan" tot 3x toe nu al.
Wij hebben inmiddels verdere stappen ondernomen en aangifte gedaan en het incassobureau erop gezet.
Wij willen gewoon ons geld terug.. Maar dat schijnt heel moeilijk te zijn.
Oplichters
PS5 met 2 controllers besteld en betaald helaas. Niets geleverd gekregen en ik word inmiddels al een maand aan t lijntje gehouden met de belofte dat ze me gaan terugbetalen. iedere x word er weer wat anders verzonnen. Trap hier niet in.
Oplichter-Scam
Ik heb op 12 januari 2024 een playstation 5 voor €489.99 besteld op de site. Ik vond het raar dat het zo goedkoop was dus besloot ik om te zoeken wie ze waren en vond heel veel slechte revieuws dat ze niet de gevraagde artikel sturen. Ik zocht op de site om mijn bestelling te annuleren en vond het niet. Ze hebben met opzet geen annuleren knop aangemaakt op hun site. Ik heb uiteindelijk kunnen annuleren en je moet hun een mail sturen en via whatsapp contacteren om te annuleren wat niet normaal is. Ondertussen heb ik contact opgenomen ze hebben gezegd mijn bestelling is geannuleerd op 13 januari 2024, maar ze willen mijn geld niet terug sturen. Het is al 28 dagen later vandaag dat ze zeggen dat ze mijn geld sturen. De dag (10 februari 2024) dat ik u schrijf heb ik mijn geld steeds niet teruggekregen.
Meneer S. heeft een creditnota aangemaakt dat nog niet betaald is geweest en dat is de volgende creditnota: INV196813
Geen geld terug
Al sinds begin december wachten we op ons geld terug (500 euro) voor een PS5 die nooit is geleverd. Aangifte gedaan, ACM ingeschakeld. Amarsingh: GEEF ONS GELD TERUG! R. JOUAD FILHO.
Oplichter
Oplichter! Mijn zoon ps5 besteld waarvoor hij zelf gespaard had en niks ontvangen. Wij krijgen geen antwoord op whatsapp en of mails en telefoonnr lukt al helemaal niet!
Wij gaan hiermee verder, politie zal ingelicht worden als mijn zoon zijn geld niet terugkrijgt binnen de 48u. Deze praktijken van oplichting moeten stoppen. Mensen, bestel hier niks!
Oplichters
Oplichters , PlayStation 5 besteld , geld weg en niets gekregen.
Laat iedereen aangifte doen bij de politie. Heb ik ook gedaan.
Niets kopen
Oplichters!!
Oplichters!!! Al maanden aan het wachten op mijn geld terug! Ps 5 besteld voor €400, maar konden ze niet leveren. Gingen het geld terugstorten en na meerdere malen te hebben toegezegd om het geld terug te storten, nog niks na 4 maanden! Pas op voor deze partij KOOP ER NIKS!!
Mijn dochter playstation 5 besteld van…
Mijn dochter playstation 5 besteld van de spaarcentjes van haar 8 jarige zoon hoor niks en biks ontvangen gaan aangifte doen