Er wordt onderscheid gemaakt. Op onze reis naar Spanje hebben wij bij het inchecken gevraagd of onze koffertjes voldeden als handbagage na check was dat het geval. Bij de terugreis waren ze waa... Toon meer

ticket betaald al meer dan een maand geen bevestiging noch bewijs ticket vueling is onbereikbaar enkel via sociale media, zeggen ze doch wij doen daar niet aan mee aan sociale media twitter faceboek... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Directe vlucht is geen directe vlucht

We hebben een directe vlucht van Amsterdam naar Malaga voor 22 januari 2026 geboekt. Dit hebben we in mei 2025 geregeld. Na 4 weken kregen we bericht dat we een tussenlanding kregen en in plaats van om 11.40 uur om 7 uur vanaf Schiphol zouden vertrekken. Dit betekende dat we een dag eerder een hotel moesten nemen op Schiphol omdat met het OV je niet op tijd kan zijn, 5 uur op Schiphol, een alternatief werd ons niet geboden en we konden niet annuleren. Op Schiphol bleek dat onze koffertjes te groot waren als handbagage want de wielen telde ook mee. Dus verplicht bij betalen. I.p.v. 60 euro per persoon moesten we 120 euro betalen per persoon omdat we een vlucht Amsterdam Barcelona hadden en van Barcelona een andere vlucht naar Malage. (Dit terwijl we een directe vlucht hadden geboekt). Op de terug weg gebeurde exact hetzelfde. Luchthaven personeel kan er niets aan doen, maar Vueling is vervolgens niet thuis. Je krijgt geen fatsoenlijk antwoord van de klantenservice. Of steeds het zelfde. Zij hebben onze directe vlucht veranderd in 2 vluchten. Dat we bij moeten betalen voor de bagage is correct, maar geen 120 euro per persoon voor de heenweg ( 2 x 60 euro). 60 euro per persoon hebben we aangeven aan de klantenservice is ons inziens terecht. Ook al is onduidelijk dat de wieltjes en het handvat binnen de maten van 20 x 30x40 cm moeten vallen.
Erg frustrerend allemaal en uiteindelijk ben je met het goedkope ticket duurder uit dan met Transavia of een betere maatschappij. Vueling voor ons: NOOIT MEER

22 januari 2026

Slechte service

We moesten naar gate B42 en daar bleek dat we met de bus naar het vliegtuig moesten. Dat kan natuurlijk maar wij waren met 2 kleine kinderen, een kinderwagen en wat handkoffers. We moesten via een trap naar beneden. Geen lift. Gevraagd aan het personeel hoe dit nou moest. Werd gezegd, vraag het aan een medepassagier. Heel raar! Er was onvoldoende plek voor de koffers bovenin. Personeel was niet erg behulpzaam. Ik vlieg vaak met Vueling en we hebben vaak vertraging, dat was 1 van de weinige dingen die nu goed gingen. Cabine personeel heeft bijna de hele vlucht met de gordijnen voorin dicht gezeten. Alleen naar samen gezellig kletsen en koffie drinken.

22 november 2025

Er wordt onderscheid gemaakt

Er wordt onderscheid gemaakt.

Bij de terugreis waren ze waarschijnlijk gegroeid want ze waren te groot en omdat we online hadden ingecheckt moesten we extreem veel betalen om ze als ruim koffer te laten vervoeren. Andere hadden grotere koffer die wel mee mocht. Het personeel was niet aardig en niet behulpzaam.

8 november 2025

Vueling onbetrouwbare maatschappij

Vueling: Onbetrouwbare maatschappij.
Onze vlucht wordt gewijzigd. In plaats van een rechtstreekse vlucht van Alicante naar Amsterdam om 11:00 uur verschoven naar 07:00 uur met een tussenstop in Barcelona. Kijk je bij Vueling op de website dan kun je gewoon nog een vlucht boeken om 11:00 uur op die dag. Ze geven aan dat je ook kunt annuleren, dus dat doen we. Krijgen we te horen dat we minder dan de helft van het bedrag wat we betaald hebben terugkrijgen. Hoe onbetrouwbaar kun je zijn.

11 november 2025

ticket betaald al meer dan een maand…

ticket betaald al meer dan een maand geen bevestiging noch bewijs ticket
vueling is onbereikbaar enkel via sociale media, zeggen ze doch wij doen daar niet aan mee aan sociale media twitter faceboek enz ! is dit een verplichting ? ze regaren ook niet op trustpilot, lijken van de aardbol verdwenen !

27 juli 2025

Alles is mis met deze maatschappij

Alles is mis met deze maatschappij. Vlucht geannuleerd en als alternatief 9 uur in een bus zonder eten of drinken, airco, beenruimte of stroom. Wacht daarnaast ook al 2 weken op terugbetaling/compensatie. Als ik de klantenservice probeer te bereiken krijg ik een bot met automatisch antwoord waarna ik word opgehangen. Slechtste klantenservice ooit

25 juli 2025

Slechte communicatie omtrent mijn…

Slechte communicatie omtrent mijn refund. Voor beide vluchten refund aangevraagd, maar voor 1 geregistreerd nu wachten op reactie van de case omtrent mijn refund van de retourvlucht om mijn geld terug te krijgen.

21 juli 2025

400 euro extra moeten betalen bij the…

400 euro extra moeten betalen bij the gate .Mijn vueling account naam is mike maar mijn naam is michael.Elke keer ik een vlucht boek komt mike op automatisch op de ticket.Pogingen om dit te veranderen werken niet ,ook niet via de chatbot.Een persoon te pakken krijgen , ,, vergeet maar.Meestal op de luchthaven snappen ze het en is het geen probleem behalve op schipol.Tot twee keer toe een extra paar honderd euro moeten betalen omdat de stewardess het niet of niet wilde snappen zelfs toen het van mijn rekening werd afgehaald.Een ding is zeker met de instelling van de dames is dat er weinig geleerd is toen de Duiters naar Nederland kwam 85 jaar geleden.Poetin zal ook weer makkelijk hulp vinden onder deze dames .
Waar gaat dit land heen .
En nog steeds geen kontakt met vueling

9 juli 2025

Vlucht naar Barcelona …

Vorig weekend met Vueling naar Barcelona gevlogen en heel goed bevallen!! Niets op aan te merken, alles verliep prima! Zal een volgende keer weer met deze maatschappij vliegen!

5 juni 2025

Reizen met kinderen

Tijdens het inchecken kregen we een stoel toegewezen. Mijn dochter van 2 werd niet naast mij in het vliegtuig geplaatst. Contact hierover opgenomen met Vueling en de enig optie was dat je stoelen moest kopen. Anders werd er geen enkele moeite gedaan om je kind naast je te krijgen. Vind dit echt belachelijk en zo niet klant vriendelijk.

4 mei 2025

Vlucht ineens vertrokken terwijl vertraagd en geen updates

Nou waar zal ik eens beginnen… we waren meer dan ruim op tijd om te vertrekken (13:00 voor een vlucht van 15:45) die was vertraagd eerst met een uur en later nog eens tot 17:20) wij dachten even wat eten we checken het bord nog even stond niets anders dan gate D, vervolgens is er een update om 16:45 dat vlucht al gesloten is voor boarding en gaat vertrekken… wij rennen en bij de gate krijgen we te horen dat IEDEREEN in de vliegtuig zit, nou dat leek ons gek want wij niet en ook nog ooit van ons leven een vlucht gemist, ooit. Weggestuurd en vliegtuig (die nog steeds op vertraagd stond) was niet voor ons beschikbaar, personeel van Malaga Airport was ook niet al te snugger dus weinig hulp daar behalve dat Vueling hier geen desk had… nu een nieuwe vlucht met Transavia en geen hulp van wie dan ook. Bedankt.

28 december 2024

Waardeloos boekingsproces en slechte service! Graaiers!

Bij het online boeken, blijken wij intitialen ingevuld te hebben. Dit zou niet mogen…..hoe kan het boekingsproces dan wel volledig doorlopen worden?
Als dit 40 min voor vertrek wel geconstateerd wordt, waarom dan niet eerder?
Aan de gate (ja zover ben je dan al)wordt je omgeroepen en de tekst luidt:
“Omzetten kan niet en u redt dat niet binnen de tijd…. We hebben u gecancelled voor de vlucht!”
Huh wat nu? “Dat zoekt u zelf maar uit in de app”. Geen telefoonummer kunnen/willen verstrekken.
Graaiers bij dit bedrijf. Ze hadden zeker op een nieuw ticket gerekend.
Werkelijk ongekend.
Service 0,0!

5 oktober 2024

60 euro voor klein rolkoffertje!

Vueling rekent bij het instappen 60 euro extra voor een rolkoffer.
Schandalige praktijken. Voor mij reden genoeg om nooit meer met vueling te vliegen!

15 september 2024

Mr. Vueling kunt u dit uitleggen?

Per abuis hadden wij de achternaam als getrouwd stel van de man ingevoerd. Op de ID kaart stond echter de meisjesachternaam. Deze naamsaanpassing in de boeking is bij KLM geheel gratis (kan gebeuren beleid).
Bij Vueling is deze zelfde naamsaanpassing EUR. 300 voor 1 persoon (eigenlijk een nieuw retourticket betalen beleid).
Ons inziens is dit gewoon diefstal.

Mr. Vueling, kunt u dit uitleggen?

15 mei 2024

Sinds een maand kan ik geen tickets…

Sinds een maand kan ik geen tickets meer boeken online omdat aan het eind van het proces , voor de betaling, een bericht verschijnt dat ik mogelijk een dubbele reservering maak. Dit is NIET t geval. Na vele pogingen iemand te bereiken die mij verder kan helpen maar naar Schiphol gereden op advies van call centre. Ook daar kunnen ze niets betekenen en geven ook aan dat Vueling niet te bereiken is, dat meer mensen dit probleem kennen. Ook het reisbureau in mijn stad geeft aan vooral niet met Vueling te boeken om deze reden

12 februari 2024

Criminelen

Bandieten. Klantenservice is zeer moeilijk te bereiken na al lange tijd menu’s te hebben doorlopen. Medewerkers houden je aan het lijntje en maken loze beloftes. Je wacht dan geduldig op antwoord dat er nooit komt om dan weer contact te zoeken zonder oplossing of hulp van hun kant. Low budget is leuk, maar niet wanneer je hulp nodig hebt. Nooit meer voor ons.

6 december 2022

Is dit jouw bedrijf?