In eerste instantie was het niet moeilijk om contact te krijgen met Tierantijn. Na een paar keer heen en weer gemaild te hebben heeft de eigenaresse het bedrag aan mij terug betaald aangezien de le... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Perfect!
Mooi, uitgebreid assortiment en altijd vriendelijk personeel, goede service!
Slechte service
Eind november heb ik bij Tierenlantijn in het Barones winkelcentrum in Breda oorbellen gekocht van het merk My Jam (€24,95). Na slechts drie keer normaal dragen is een haakje uit de hanger losgeraakt. Ik ben nergens achter blijven hangen.
In de winkel werd mij verteld dat er geen garantie op oorbellen zit en dat men niets voor mij kon betekenen. Als enige optie werd genoemd dat ik het product op eigen kosten naar de fabrikant moest opsturen, inclusief verzend- en reparatiekosten.
Dit is niet alleen zeer klantonvriendelijk, maar ook onjuist. Ook op oorbellen geldt wettelijke garantie: een product moet deugdelijk zijn. Binnen zes maanden na aankoop ligt de verantwoordelijkheid bovendien bij de verkoper.
Ik voelde mij totaal niet serieus genomen en kreeg onjuiste informatie over mijn rechten als consument. Jammer dat service en kennis hier duidelijk ontbreken!!
Ik kom zeker nog eens langs.
Ik ben de dag voor kerst langs geweest in de winkel en ben daar erg goed geholpen. Ik werd geholpen door een vrij nieuwe medewerker volgensmij hete ze Fiene. Hoewel ze er nog niet zo lang werkt heeft ze mij heel goed geholpen. Ik ben er dus van overtuigd dat ze goed is opgeleid door haar collega's. Al met al was er goede klantenservice en heb ik wat leuks kunnen kopen. Ik ga zeker nog eens langs.
Geen gaatjes laten schieten bij Tierelatijn
Ik heb 4 dagen geleden gaatjes laten schieten, maar beide oren zijn enorm ontstoken doordat het staafje tekort was. Ze hebben niet laten weten dat mijn oor niet geschikt was. Toen ik terug kwam om advies te vragen zeiden ze dat dit niet hun probleem was dat mijn oren ontstoken. Vervolgens ben ik naar de huisarts moeten gaan om ze te laten verwijderen. Ik raad aan om hier absoluut geen gaatjes te laten schieten, maar het bij een professionele plek te doen waar ze je ook graag verder helpen.
Drie maanden later heb ik de hoop maar…
Drie maanden later heb ik de hoop maar opgegeven.
Communicatie was slecht, het graveerwerk was slecht en de manager was niet erg klantvriendelijk.
Beloofd werd dat ik gebeld zou worden over de keuzes van de goudsmid (die nogal vaak op vakantie is). Kreeg het alleen te horen als hij binnen was. Geen overleg dus.
Graveerwerk was echt onvoldoende. Het was handgebeiteld, scheef en niet symmetrisch. De manager werd erbij gehaald en zij vond het niet lelijk. Het was professioneler geweest als ze dit niet had durven verkopen.
Uiteindelijk het graveerwerk eraf gehaald en dus een kale ring mee teruggekregen. En of ik nog wel wilde betalen voor het verkleinen van de ring.
Paar deuren verderop kun je bij Lucardi prima graveren voor een tientje. Maar deze goudsmid deed alsof ze de grootste capriolen moesten uithalen.
Zeer slechte zaak
Zeer slechte zaak. Arrogante, niet meedenkende eigenaar. Eigenaresse maakt haar medewerkers belachelijk waar mensen bij staan. Verkopen spullen voor meer dan 500 euro en geven dan de koper de schuld als er iets mee aan de hand. Komt met de meeste achterlijke vergelijkingen. Eén vriendelijke medewerkster gezien, maar ook zij had eerlijk moeten zijn bij aankoop van een sieraad. Heel veel spijt dat we hier zoveel geld hebben uitgegeven.
Hugo Boss horloge gewonnen
Geachte heer John, Tierelantijn,
Ik schrijf u in verband met de afhandeling van een klacht over een horloge dat ik met Kerst heb gewonnen. Hoewel ik erg blij was met dit cadeau, heb ik helaas geen plezier kunnen beleven aan het dragen ervan. Het horloge heeft een fabricagefout, waardoor het kroontje naar voren schiet tijdens het dragen. Dit kan niet worden vastgezet zoals bij de meeste horloges, waardoor de tijd stil staat en niet correct wordt weergegeven. Dit gebeurt meerdere keren per dag.
Na telefonisch contact met uw winkel werd ik geïnformeerd dat ik het horloge kon terugbrengen voor reparatie. Na ongeveer zes weken ontving ik de mededeling dat dit een kenmerk van het model is en dat ik voor €65 een ander kroontje kon laten installeren. Ik kon hier niet mee akkoord gaan, aangezien een horloge in principe de juiste tijd zou moeten aangeven.
Na een volgend telefoongesprek met uw winkel, gaf u aan dat het horloge gratis is en dat ik het aan iemand anders kon geven. Ik reageerde dat een andere persoon mogelijk hetzelfde probleem zou ondervinden, aangezien het horloge bedoeld is om om de pols te dragen.
Helaas is er geen bevredigende oplossing geboden, noch is er een alternatief horloge aangeboden of adequate service verleend. Ik ben teleurgesteld over de afhandeling van deze klacht en vrees dat deze instelling het voor uw winkel moeilijk zal zijn om te concurreren in de markt, waar service en klantvriendelijkheid essentieel zijn voor fysieke winkels.
Met vriendelijke groeten,
Martin van Vliet
Vreselijke eigenaar die 3x toe een…
Vreselijke eigenaar die 3x toe een reparatie verpest en vervolgens vooral zichzelf heel erg zielig vindt. Beschuldigd mij ook nog eens van fraude. Zeer intimiderende man.
Slechte zaak en zeer klantonvriendelijk
Bij Tierlantijn gekocht horloge in Maart voor reparatie aangeboden. Na weken nog niets gehoord wat de reparatiekosten zullen zijn. Zelf verschillende keren contact opgenomen met de vraag wat de status is, want ze laten niets weten. Nu blijkt het horloge zoek geraakt te zijn. De medewerker vertelde ons dat dat weleens gebeurd en er totaal geen last van had als hierdoor klanten boos aan zijn balie verschijnen. Uiteindelijk is er een nieuw horloge besteld wat na ongeveer 1 week opgehaald zou kunnen worden (het is inmiddels Augustus). Na 3 weken nog niets gehoord en wederom bij Tierlantijn langsgeweest. Blijkt een nieuw (Waar we onze twijfels over hebben) horloge zonder originele verpakking en garantiebewijs in een plastic zakje achter te liggen. Kortom, slecht bedrijf en zeer klantonvriendelijk. Kunnen zich totaal niet inleven wat het voor een klant betekent als een horloge met emotionele waarde zoekraakt.
Wij zijn genezen, voor ons geen Tierlantijn. Er zijn genoeg andere zaken waar je wel netjes wordt behandeld.
Ketting van buda to buda
Ketting van buda to buda gekocht die na 1 week al gebroken is. Twijfelden of het een materiaal fout was. Met andere woorden hij ging stuk door foutief gebruik. Hoe kan een ketting om je nek hebben hangen foutief zijn? Konden hem voor geld laten maken en niet onder garantie. Sorry hoor maar als ik 200+ Euro voor een ketting betaal die na 1 week al breekt in een schakel dan verwacht ik niet zo een amateuristisch antwoord.
Daarom van mij maar 1 ster.
SLECHTE SERVICE
Verschillende armbanden en ringen gekocht van buddah to buddah. Laatste armband had een magneet sĺuiting. Die was a na 3 weken stuk. Ik woon in het buitenland dus kon niet terug door lockdown. Nu ben ik terug geweest en de band is opgestuurd. Kosten voor mij zijn 80 euro. Toen ik de band binnenbracht zou ik onder de garantie vallen omdat ik niet eerder terug kon komen. En was ook maar 3 weken gedragen. Maar nee hoor . 80 betalen of ongerepareerd ophalen. Wat is dat nou voor SERVICE. Jammer hoor want je verliest zo wel weer een goeie KLANT.
Helix mey pistool
Schieten nog een helix met een pistool. Dit is in Nederland al jaren verboden...
Slechte service en kwaliteit.
Donderdag 29 aug een ring gekocht van Melano met een bijpassende steen. Zaterdag 30 aug is de steen eraf gevallen en ik heb de steen niet terug kunnen vinden. Vandaag gebeld om te vragen of ik een andere steen kon krijgen aangezien ik dit wel erg vreemd vond. De reden dat ik niet naar de winkel ben gereden is omdat ik niet in de buurt van Breda woon. Ik heb voorheen meerdere Melano ringen bij de Tierelantijn gekocht en ik ben altijd erg tevreden geweest over de service en kwaliteit. Ik kreeg vandaag een meneer aan de lijn die vertelde dat het mijn eigen verantwoordelijkheid was en hij zei dat hij hier niks aan kon doen. De steen kon er niet goed opgedraaid zijn terwijl hij zelf de steen er heeft opgedraaid. Er werd mij verteld dat ik niet de verantwoording bij hun moest zoeken. Dit was ook zeker niet mijn bedoeling maar ik verwacht wel een bepaalde service en klantvriendelijkheid. Ik werk zelf in een kledingwinkel en op het moment dat er een klacht is worden die ook altijd netjes afgehandeld. Bij de ringen van Melano die ik al een paar jaar heb is er nog nooit een steen uit gevallen dus het kan zeker wel goed gaan maar bij deze ring niet. De manier waarop de medewerker mij te woord stond aan de telefoon vond ik zeker niet gepast. Alsof ik aan het schooien was voor een nieuwe steen en dat ze niet iedereen zomaar een nieuwe steen kunnen geven. Het gaat mij om de kwaliteit van het product en de daarbij horende service. Dit ontbrak beide.
Levering
Levering duurt lang , zelf moeten informeren wanneer het geleverd werd.
Inmiddels een gedeelte geleverd , er zal nog een nalevering komen , ook al een paar keer over gemaild maar geen antwoord . JAMMER.
Mooie website met leuke spullen .

Antwoord van Tierlantijn
Geweldige webwinkel met prachtige spullen en goede service!
Ik heb inmiddels twee keer een bestelling gedaan en daar zal het zeker niet bij blijven. Het is voor mij een paradijs om in rond te snuffelen. Het was beiden keren verrassend snel binnen. Ik had alles binnen twee dagen in huis, met een leuk cadeautje erbij. Ik was er zo blij mee dat ik de eigenaresse nog gebeld heb om daarvoor te bedanken. Aparte, leuke en mooie spullen voor een betaalbare prijs.
Prima service zeer tevreden
Goed ingepakt, goede service, contact is prima, en natuurlijk prachtige spullen. Ik ben fan!
Kom graag terug
Een geweldige webshop met altijd nieuwe en trendzettende artikelen. Soms kijk ik alleen maar om inspiratie op te doen! Graag komt ik eens naar Hoogkerk om alles in het echt te bekijken.
Langzame levering, niet compleet
"Zo snel mogelijk verzonden" is in mijn beleving denk ik een andere snelheid dan wat Tierlantijn snel vindt. 11 dagen heeft het geduurd voordat ik de producten ontving. In eerste instantie geen reactie op mijn e-mails of mijn betaling wel was ontvangen en wanneer het nu wordt verzonden. Pas toen ik er naar vroeg op instagram kreeg ik een reactie dat er vertraging was.
Toen uiteindelijk het pakket aankwam bleek deze niet compleet, er ontbreekt een lepeltje.

Antwoord van Tierlantijn
de spullen zijn leuk, orgineel, de service betrouwbaar en goed.
Zie hierboven