Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt pistasj krem. Den er både deilig og ganske sunt. God alternativ for smører brød. Dyppe frukt. Eller som dessert med God samvittighet..tights kunde service har full respekt for kunde og... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tar ikke ansvar. Kjøpte D vitamin dråper som førte til at jeg havnet på sykehus med akutt nyresvikt. Fikk beskjed fra tights.no om kun å kaste flaskene som var kjøpt uten noen form for kompensasjon. D... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en ordre for 4 dager siden, den er ikke blitt sendt enda og jeg har sendt mailer i 3 dager til kundeservice og ikke fått svar en eneste gang… Jeg må ha orderen før fredag og var derfor je... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er hvordan de selger denne Kina skoen! Temu har bedre sko i sitt sortimang. Sandaler er faktisk bedre kvalitet Skoen er lett og puster enda bedre enn førstegenerasjons Levitate. Levita... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vet ikke om jeg tør og bestille noe…

Vet ikke om jeg tør og bestille noe klær fra dere mer, er jo alltid så vanskelig med og få sendt noe i retur..

5 december 2024

Hei Ida,

Ta kontakt med oss på kundeservice@tights.no om du har noen spørsmål angående retur så hjelper vi deg gjerne!

Ha en fin dag :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Manglende varer…IGJEN

Er generelt fornøyd med varene, men opplever stadig at det mangler ting i pakken. Dette er svært irriterende. Tidvis går det også veldig lang tid fra bestilling til pakken blir sendt. Har sendt mail til kundeservice, ikke fått svar enda. Anmeldelsen vil bli forandret dersom det blir en snarlig løsning

Edit; da ble det to stjerner til for at kundeservice ryddet opp, men manglende varer er fremdeles irriterende så det blir ikke full pott.

4 december 2024

Hei Toril,

Beklager så mye for at det manglet varer i din bestilling, ser at du har vært i kontakt med oss og at vi har fått løst saken din via mail!

Gi oss beskjed om det er noe mer vi kan bistå med!

Ønsker deg en fin dag :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte noen varer og var da INNE på…

Bestilte noen varer og var da INNE på lager da jeg bestilte, dagen etter står pakken min «under avklaring» fordi de har feilberegnet og ikke har den ene varen inne.. Hvor lenge skal man vente? Tok kontakt med kundeservice og det skal ordne seg ganske kjapt ifølge dem, men vi får da se. Er ikke første gang dette skjer, så blir ganske lei, at man begynner å prioritere andre nettsteder som faktisk er mer troverdige og som faktisk HAR varer inne som man faktisk selger!

25 november 2024

Antwoord van Tights.no

Vi forstår at det er frustrerende når informasjonen ikke stemmer overens med hva som er tilgjengelig, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre lagerstyringen vår for å unngå slike situasjoner i fremtiden.

Vi setter stor pris på at du tok kontakt med kundeservice, og vi er glade for at de kunne gi deg en løsning. Vi håper at du får pakken din raskt, og vi vil gjøre vårt beste for å sikre at dette ikke skjer igjen. Vi håper du vil gi oss en ny sjanse, og at vi kan levere en bedre opplevelse ved ditt neste kjøp :-)

Takk for din tålmodighet, og vi setter pris på tilbakemeldingen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke gi telefonnummeret hvis du ikke MÅ!

De har ingen respekt for privacy, nytter ikke å blokke eller sende in avmelding! De sender tekstmelding uansett! Tror de jeg vil handle mer av den grunn!! Nei, det har motsatt effekt, kommer aldri til å handle fra dette nettstedet igjen! Som en som sitter bak deg å tapper deg på skulderen i et sett..’kjøpe kjøpe kjøpe?’ Troende virkelig at folk blir mer motivert til å handle som de holder på??

15 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De er veldig cowboy selskap

De er veldig cowboy selskap. NPR man trykker på å avslutte abonnement som man får på mailen helt nederst i linken så går man linken til Google Maps. Skal aldri bestille mer fra dere. Useriøst virksomhet

22 november 2024

Antwoord van Tights.no

Hei! At du kommer inn på Google Maps gir ingen mening, for dette stemmer overhode ikke. Så her må det ha vært noen tekniske problemer på din enhet. Du kommer direkte til en avregistreringsside. Dersom du ønsker hjelp med å melde deg av, så kontakter du kundeservice@tights.no - de er svært behjelpelige :-)

Dårlig

Tok nesten en uke for å sende pakken. De hadde tingene på lager, så det er ikke noen grunn til at de tar så lang tid.
Og ikke kjøp "Overraskelse" for 25kr, du får bare en bitte-liten sjokolade som smaker ekkelt

19 november 2024

Hei Jordan,

Beklager så mye for forsinkelsen angående din pakke,

Ta gjerne kontakt på kundeservice@tights.no om du er misfornøyd med produktet ditt, så skal vi se nærmere på saken din!

Ønsker deg en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestille et brett med redbull for 1 uke…

Bestille et brett med redbull for 1 uke siden, fikk beskjed om at orderen var motatt å skulle bli pakket dagen etter.. ferdig pakket for 5 dager siden og den har ennå ikke blitt sendt!
Tok kontakt med kundeservice og de sa først at det var problem med postnord og at de ikke visste noe om når pakken kom til å bli sendt eller når den kommer frem.. i dag så spurt jeg igjen å da får jeg bare høre «pakken din er satt i kø, takk for tolmodigheten din», anbefaler IKKE å bestille herfra! At det går ann å ha så dårlig info og kundeservice!

19 november 2024

Hei Marte,

Beklager så mye for forsinkelsen her, har nå svart deg videre på mail og ser at denne nå er på vei til hentested!

Styr unna

Styr unna. Useriøs virksomhet.
De solgte ulovlige og livsfarlige vitaminer. Mange kunder ble forgiftet. Denne aktøren har ikke tatt nok ansvar for sine alvorlige hendelser og konsekvenser for kundene.

3 oktober 2024

Hei!
Det stemmer at vi trakk et vitamin-tilskudd tidligere i år. Det ble sendt ut informasjon til alle kunder som hadde handlet dette samt at tilbaketrekkingen lå på flere nettaviser for å informere. Våre kunders sikkerhet er det viktigste for oss.
Vi har jobbet tett med mattilsynet i saken og gått gjennom eksterne og interne rutiner for at dette ikke skal skje igjen. Dersom du ønsker å kontakte oss i saken kan du sende en mail til kundeservice@tights.no

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Første gang jeg bestiller her og veldig hurtig levering av varen😊

8 november 2024

Antwoord van Tights.no

Hei, så godt å høre at du er fornøyd! 😊 Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel og triksing av priser

Levity sko for 399 kr med Black Month «salg» og en førpris på 699 kr, er bare tull. Disse skoene har alltid kostet rundt denne prisen (299-399 kr) og aldri så mye som 699 kr. Dette er bare ett eksempel på svindel og triksing av priser hos Tights. Slik markedsføring burde ikke engang vært lov. Styr unna!

8 november 2024

Hei!
Levitate skoene er en av våre bestselgere, og vi prøver så ofte som mulig å ha salg på disse for at kundene våre skal bli fornøyde :) Disse ligger også til original pris på 699,- i perioder, men er jo selvfølgelig mer pågang med lavere pris :) Vi følger til enhver tid markedsføringsloven sine retningslinjer. Hvis har noen flere spørsmål rundt dette, så ta gjerne kontakt med oss på kunderservice@tights.no.

Triksing med prisene!

Har handlet der sånn til og fra og merket at de satte opp prisene ett par uker før black week,kun for å sette det ned til ordinær pris og reklamere med super salg,er kun juks og lureri!!

4 november 2024

Antwoord van Tights.no

Hei! Hvis du har noen spesifikke spørsmål knyttet til prisene på vår nettside så ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan :)

Ufattelig dårlig kundeservice

Ufattelig dårlig kundeservice, de tjafser og kverulerer men gjør INGENTING for hjelpe en kunde, kunde som kjøper mye fra dem.

Kommer ikke å gjøre det mer.

Nei, har fortsatt ikke fått produktene. De kom aldrig og nå har jeg fått tilbake en "delvis" sum av det jeg betalte, helt utrolig. De gjør feil men kundene lider.

24 oktober 2024

Hei Huma,

Beklager at det ble mye frem og tilbake med din bestilling, håper nå det løste seg med hjemlevering og at du har mottatt dine pakker!

Dårlig lagerføring

Stort sett veldig fornøyd med produktene, hvis de har de på lager, noe de sjelden har siden lagerføringen deres vel er den mest latterlige i netthandelsverdenen.

Hvis du finner et produkt som du liker (spesielt kosttilskudd, treningstilskudd eller matvarer) og som fungerer kan du være helt garantert at de ikke har det på lager neste gang du skal bestille derfra, så jeg vil anbefale å se etter alternative leverandører av produktene du er fornøyd med hvis du vil beholde progresjonen. Bestiller dessverre mindre og mindre derfra på grunn av at de ikke har produktene lagerført.

7 oktober 2024

Hei Thor,

Kjedelig at du ikke er fornøyd med vår lagerføring. Om du kontakter oss på kundeservice@tights.no så kan vi svare deg iforhold til varene du savner på nettsiden og om når disse vil eventuelt komme på lager igjen!

Useriøst firma…

1 oktober 2024

Hei Bjørn,

Så kjedelig at du har denne opplevelsen, Vi vil gjerne høre fra deg på kundeservice@tights.no om det er noe vi kan hjelpe deg med!

Fornøyd

Har handlet mye her nå. Alt har gått som det skal. De har ofte kjekke tilbud, og jeg fikk raskt svar fra kundeservice den ene gangen jeg hadde spørsmål om forsendelsen. Fornøyd. 😊

25 september 2024

Hei,

Tusentakk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på!

Ønsker deg en nydelig dag videre :)

Stusselig kundeservice

Bestilte litt div sukkerfritt godteri. Ble veldig overrasket når pakka kom, for den var ganske stor. Det viste seg å være varer en annen kunde hadde bestilt, selv om navnet mitt sto på. Ga beskjed til kundeservice, og måtte da "reklamere" på det og sende den i retur. Dette ble gjort, og tok det da som en selvfølge at varene jeg hadde bestilt kom. Men neida, noen dager senere kom pakka, men med kun 2 av varene! Når jeg igjen tok kontakt, fikk jeg beskjed om at de ikke klarte å få sendt resten. De kunne refundere pengene for varene jeg ikke fikk, også bestille på nytt - og da skulle jeg til og med få gratis frakt!!! Sa ifra at dette er alt for dårlig, jeg forventer å få varene jeg har bestilt, betalt og betalt frakt for. Men det greide de ikke. Fikk tilbud om 15% på neste bestilling - men kan love at det ikke blir noen neste bestilling!!!

6 september 2024

Dyr retur!

I en tid hvor nesten alle nettbutikker har fri retur koster det 49 kr på Tights, og 29kr for bytte! Man får jo ikke prøvd produktet og da må man regne med at kunden vil returnere eller bytte! Dårlig kundeservice rett og slett

22 september 2024

Dyr retur

De har gode tilbud på treningsklær, MEN du taper penger dersom du ikke er fornøyd med varen(e) og vil returnere. Jeg kjøpte to tights til en sum av 438 (betalte frakt i tillegg). Det jeg får igjen for kjøpet nå er bare 330 og må betale enda 49 kroner for retur. Aldri vært borti noe lignende hos andre nettbutikker. Rein lureri!

18 september 2024

Antwoord van Tights.no

Hei du! Dersom du ønsker å bytte varer koster dette 29kr. Vanlig retur koster 49kr som du sier:) Denne informasjonen ligger synlig både på retursiden og vår nettside. Dette ligger også i betingelsene som godkjennes før man gjennomfører returen. Returgebyr er helt normalt hos de fleste nettbutikker!

Ønsker deg en fin dag videre!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice :( vil aldri…

Elendig kundeservice :( vil aldri handle her igjen.

5 september 2024

Antwoord van Tights.no

Hei! Så kjedelig at du har fått denne opplevelsen av vår kundeservice.. Ønsker at du kontakter oss på nytt dersom du ikke fikk tilstrekkelig med hjelp. Sitte er flott team som ønsker å hjelpe kundene våre så langt det lar seg gjøre 🌸

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.