2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Gebruiksaanwijzing laat te wensen over

Gebruiksaanwijzing laat te wensen over. Er staat nergens hoe je instellingen doet. Ben er, na van alles geprobeerd te hebben, zelf achter gekomen hoe je kleurtoon kan veranderen (door op bepaalde manier langs sensor te gaan).

30 januari 2025

Niet tevreden

De lampjes besteld. Kreeg een verwarrend 2e mailtje, na bevestingsmail, dat ik nog wat in mijn winkelmandje zou hebben liggen. Hierop gereageerd, wacht nog steeds op antwoord.
Lampjes wonderwel gewoon gekregen. Zag er in eerste instantie goed en degelijk uit. Gebruiksaanwijzing valt vies tegen. Niet duidelijk hoe je licht veranderd. Als je stand by hebt ingesteld werkt het een paar x daarna moet je opnieuw instellen. Heel irritant. Ook gaat het licht ineens van warm wit naar fel wit. Dan weer veel gedoe om deze weer op warm wit te krijgen.
Verschillende berichtjes onder hun advertentie op Insta en FB gezet met vragen. Ze reageren nergens op. Contact is lastig voor deze firma. Service dus heel ver te zoeken. Jammer. Leek zo'n mooi product. Dure aankoop.

18 januari 2025

begin januari bestelling gedaan

begin januari bestelling gedaan, tot op heden de waxinelichtjes niet ontvangen.
na 8 mailtjes verstuurd te hebben kreeg ik een mailtje dat het vorige week verstuurd werd, tot op heden nog niks ontvangen!!!
bestel hier aub niks, heb het gevoel dat het oplichters zijn!!!!!
80 euro kwijt tot nu toe!!!!
Update
Waxinelichtjes de volgende dag ontvangen na contactformulier ingevuld te hebben.

13 februari 2024

Uiteindelijk is het goed gekomen

In de eerste instantie mijn bestelling nooit gekregen en het was onmogelijk contact te leggen met het bedrijf. Mailtjes werden niet beantwoord en een telefoonnummer was nergens te vinden. Maar wonder boven wonder na ruim een maand toch contact gekregen en vandaag alsnog de lampjes ontvangen. Product is prima, hopelijk blijft het klantcontact nu ook op peil.

6 februari 2024

Eind 2023 twee lampjes besteld

Eind 2023 twee lampjes besteld, het zou een paar dagen duren voordat het geleverd kon worden. Daar had inbegrip voor. Toen mail gekregen dat het nog langer zou duren. Daarna het bericht alles is opgestuurd. Bij die van mij zou geen huisnr bekend zijn. Gegevens weer opgestuurd. Bericht de lampjes zijn opgestuurd. Niets ontvangen. Geld terug gevraagd, nu is het stil. Inmiddels lampjes ontvangen, product is prima.

31 januari 2024

Gebruik de lampjes in onze loods om de…

Gebruik de lampjes in onze loods om de donkere hoekjes bij te lichten. Werkt prima. Was even zoeken hoe ik de lichtsterkte kon wijzigen maar daarna werkte het fantastisch. Aan te raden!

27 januari 2024

Duurde even maar mooi product!

In de eerste instantie hoorden we niks meer van ze en ontvingen we helaas niks. Later bleek dat ze achter lagen met de productie. Product nu wel ontvangen én telefoontje gekregen. Als goedmakertje het product nogmaals gratis ontvangen. Negatieve beoordeling hier verwijderd.

24 januari 2024

Slechte levering, tevreden over product

Komen hun belofte niet na wat betreft levertijden. Je bestelt iets, daarna hoor je niets. Geen bevestiging dat het product verzonden wordt. Na contact met de klantenservice kreeg ik een bericht dat vanwege drukte de levertijd vertraagd was maar dat het binnen 3 werkdagen bezorgd zou worden. Dit werd uiteindelijk 4 werkdagen. Ik kreeg een mail met een heel ander bedrijfsnaam dat mijn pakket eraan kwam. Het product, daar ben ik nu (op het eerste gezicht) wel tevreden over. Het is mooi dat het ook een warmer licht heeft. De handleiding die er bij zit, is echter totaal niet compleet. Er staat bv niet bij hoe je de verschillende standen instelt of hoe je het dimmen doet.

25 januari 2024

Twijfelachtig bedrijf in eerste instantie

Twijfelachtig bedrijf: vrijdagochtend 12-01-24 besteld en daarna radio stilte. Zeker geen zelfde dag verzending zoals ze op hun site vermelden. Twee mails gestuurd: geen antwoord.

Update 18-01-2024:
Nog een derde mail gewaagd, nu aan support @ tigioo.com (i.p.v. aan klantenservice @ positivethings.com) en dit keer volgde er wel een antwoord. Vanwege het overweldigende succes van hun campagne hebben ze een vertraging in de verwerking. Binnen de komende 3 werkdagen zullen alle bestellingen worden verwerkt en uitgeleverd. Ik wacht in spanning af.

Update 24-01-2024:
Mijn bestelling is binnen en over de lampjes (ultradunne 32 leds kastverlichting) kan ik niet anders dan heel tevreden zijn.
Hoewel Tigioo nog heel wat kan leren op het gebied van communicatie leveren ze goede kwaliteit producten.
Vandaar 3 sterren erbij :-)

12 januari 2024

Eerst liep het even mis,maar rechtgezet

In het begin geen contact mogelijk, bestelling niet ontvangen en nog steeds geen info. De mails komen niet toe! Na een maand na bestelling kreeg ik toch opeens een bevestiging en drie dagen later waren de lampjes geleverd. We zijn heel tevreden met de lampjes.

17 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?