Twee tijdschriften besteld die snel werden verzonden/geleverd. Ook netjes verpakt. Dus heel tevreden. Feedback: Plastic zou beter vervangen kunnen worden door stevig papier ivm milieuvervuiling. De... Toon meer
Super! Twee werkdagen later werden mijn tijdschriften in de brievenbus geleverd, zorgvuldig ingepakt in een dikke envelop met noppenfolie. Nu ik alle negatieve reviews heb gelezen, ben ik haast ve... Toon meer
Zeer lange levertijden. Nu al paar keer besteld en vaker wel dan niet duurt het minimaal een week nadat je je bestelling geplaatst hebt voordat je een email ontvangt dat de bestelling is verzonden.... Toon meer
Op 9 oktober drie tijdschrifen besteld. Wel betaald nooit ontvangen. Sinds 16 oktober zijn de tijdschriften al onderweg ;-) Geen reactie ontvangen op mijn verzoek over toesturen. TijdschriftNu blijk... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestel niet bij dit bedrijf, één bak ellende!
Bestel niet bij dit bedrijf! Wij hadden ruime tijd voor de Tour de France een Tour pakket besteld. In de week voor de Tour eindelijk bericht dat ons pakket onderweg was. Maar helaas, werd aangeboden op het verkeerde adres verderop in de straat en die mensen hebben het niet aangenomen. Dan maar even gebeld, gesprek heeft ons ook weer €6,- gekost maar men beloofde wel dat er een nieuw pakket opgestuurd zou worden en wij het nog voor de Tour de France zouden ontvangen. Helaas, de Tour is nu voorbij en nog steeds geen pakket ontvangen. Boze e-mail gestuurd gisteren, geld terug gevraagd. Maar helaas geen antwoord. Maar wel om de haverklap een e-mail met aanbiedingen en reclame sturen. SCHAAMTELOOS!!!!
Vreselijke firma ik heb voor mijn vader…
Vreselijke firma ik heb voor mijn vader eenmalig 3 nummers formule 1 van10€ laten bezorgen bij hem als verrassing nooit en te nimmer een mail of iets gehad dat het dan verleng ging worden maar krijg wel een factuur binnen terwijl ik aangegeven heb niet wil verlengen en zo werden die 3 nummers voor 10€ ook niet verkocht dat je er dan aan vast zou zitten gewoon 3 nummers voor 10€ is 3 nummers voor 10€ niet meer miet minder
Zeer lange levertijden
Wat ook discutabel is, want daarna kan het zo maar nog 1 tot 2 weken duren voordat je de bestelling ook daadwerkelijk ontvangt.
Ga voortaan wel weer ouderwets naar de boekenwinkel om tijdschriften te kopen.
Bestel hier niet!
Recent bij tijdschriftnu.nl een bestelling geplaatst voor twee losse, <1 jaar oude edities van een tijdschrift. Genoemde levertijd bij beide edities 3-5 werkdagen. De volgende dag een verzendbevestiging gekregen, echter in de twee weken daarna niets ontvangen, ook geen bericht over eventuele problemen bij afhandeling. Zelf contact opgenomen met klantenservice, komt er een excuus dat 'bestelling niet op voorraad' zou zijn. Lijkt me wel bijzonder dat je dan geen contact opneemt met koper, maar goed. Geprobeerd de bestelling nadien te annuleren (want dat moest ik blijkbaar zelf nog regelen, met een bestelling die niet op voorraad was...) maar daar ging ook alweer twee weken en meerdere contacten met klantenservice overheen. Nu nog steeds geen geld retour. Ik heb er spijt van dat ik niet eerder naar reviews heb gezocht. Al met al: bestel hier niet!
Abonnement op formule 1 en niet alles ontvangen
Abonnement op formule 1, 18 nummers en 3 specials. De 1e ontvangen in december 2020, nummer 18 de laatste. Daarna de nummers ontvangen tot het combinummer 11/12. Een kind op de lagere school weet nog dat dat geen 18 nummers zijn. Diverse malen gebeld, we hebben ze ontvangen, nee we hebben ze niet. Dan weer we kijken het voor u na en nemen contact op. Dit nu al maanden en contact opnemen Ho maar. Via klacht.nl een klacht gestuurd. Word niet in behandeling genomen. Klantenservice horen we ook niets van. Dit is ronduit slecht. We balen hier verschrikkelijk van. Wel betalen maar niet alles ontvangen.
Bestelling geplaatst maar vervolgens is die kwijt?
Ik heb op 21 december een bestelling geplaatst voor alleen een tijdschrift. Nadat ik echter betaald heb en de bedankpagina zie krijg ik geen orderbevestiging binnen, dus gaan bij mij de alarmbellen af. Ik bel de klantenservice dus op om te vragen of ze mijn order kunnen terugvinden. Vervolgens hoor ik dat de order niet in het systeem staat en dat ik maar moet gaan mailen.
Ik hoop dat ze dit nog snel oplossen, maar het is toch van de zotte dat een order geplaatst wordt en dat deze direct kwijt is. Ik pas de review later nog aan, maar dit is wel heel slecht en ik heb dit nog nooit meegemaakt of gehoord dat dit gebeurd is.
Drie weken geleden een los tijdschrift…
Drie weken geleden een los tijdschrift besteld, maar helaas nog steeds niet binnen. Twee keer al gemaild, maar nog steeds geen gehoor… Binnenkort maar telefonisch proberen, maar ik houd mijn hart vast.
Ik heb er een tijdschrift besteld op…
Ik heb er een tijdschrift besteld op 26-4 en nu is het 5-5 en hij is er nog niet.
Teleurstellend, want dat betekent dat het nog niet verstuurd is.
Dit is voor mij de laatste keer, want dit duurt te lang.
Beloftes worden niet nagekomen... aan het lijntje gehouden
Ik heb meerdere bestellingen geplaatst op 1 dag, direct na elkaar. Kadootjes voor familie en vrienden. Alle artikelen waren op voorraad.
Echter.... er werd helemaal niks uitgeleverd.
Na 2 weken is eindelijk 1 bestelling aangekomen.
Daarna duurde het weer een week, toen werd er weer 1 artikel uitgeleverd.
Het laatste artikel duurde weer dagen extra. (was notabene hetzelfde artikel als de 2e levering)
Ik heb diverse malen contact gezocht met tijdschriftnu.nl, zowel via de mail als telefonisch.
Je wordt continu aan het lijntje gehouden, dan is het ineens niet op voorraad (terwijl op de site staat van wel), dan is er een storing in het verzendhuis, en ga zo maar door. Ze beloven terug te bellen of mailen en doen dit vervolgens niet.
Al met al... koop je spullen ergens anders!
De prijs is misschien leuk of interessant, maar het kost een hoop tijd, energie en geduld om uiteindelijk je spullen te krijgen.
Beter ergens anders iets meer betalen, met snelle levering, i.p.v. 2-3 weken wachten.
Ik wilde 1 ster geven, ivm de slechte service, maar aangezien de artikelen uiteindelijk wel zijn uitgeleverd, heb ik er 2 sterren van gemaakt.