Meget skuffende oplevelse. Jeg reklamerede over et sæt Georg Jensen Damask sengelinned, hvor det ene pudebetræk havde mistet farven efter blot få måneders brug, men vask i henhold til vaskea... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte damask Georg Jensen håndklæder 4 dages leveringstid, pakke modtaget og alt i skønneste orden. Ikke det største udvalg af varer på siden , men det er gode priser og helt legit. Kundeservice m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sender forkert vare, og nu her en 1 uge efter har Tikket stadig ikke afsendt den korrekte vare. Har derfor afbestilt min ordre, og håber det lykkedes mig at få mine penge tilbage. Returnering af d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tikket er en lukket medlemsklub der formidler eksklusive fordele til sine medlemmer af fællesskabet. For at kunne købe en fordel skal man være logget ind på sin medlemsprofil på Tikket.dk eller klikke på fordelen via det ugentlige nyhedsbrev. Medlemskab er gratis og 100% uforpligtende. Ingen omkostninger eller gebyrer, kun besparelser og fordele.
Kjeld Langes Gade 8, 2000, Frederiksberg, Denemarken
- 70 60 46 16
- hej@tikket.dk
- tikket.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget skuffende oplevelse.
Meget skuffende oplevelse.
Jeg reklamerede over et sæt Georg Jensen Damask sengelinned, hvor det ene pudebetræk havde mistet farven efter blot få måneders brug, men vask i henhold til vaskeanvisning. I stedet for at hjælpe eller undersøge sagen nærmere blev jeg blot henvist til producenten, som afviste reklamationen, og påstod at jeg havde bleget det, uden dokumentation for årsagen.
Jeg oplevede hverken god kundeservice, dialog eller vilje til at finde en løsning fra Tikkets side. De svarede ikke på mine henvendelser, og først da jeg gik til forbruger klagenævnet, fik jeg svar efter et halvt års ventetid. Som kunde forventer jeg, at en butik tager ansvar for de produkter, de sælger, hvilket de også er forpligtet til i følge købeloven.
På baggrund af denne oplevelse kan jeg ikke anbefale at handle hos Tikket. Hvis der opstår problemer med dit køb, er min erfaring, at du står alene med sagen.
Jeg kommer ikke til at handle hos Tikket igen.
Leveringsproblematik og ingen kommunikation
Købte 3 varer i slutningen af april - rykkede i starten af maj, hvorefter, der blev leveret to af varerne…. Godt tre uger efter køb.
Sidder nu på 5. UGE og venter forsat på sidste vare, der skulle have været brugt til fødselsdag…Leveringstiden er åbenbart ikke noget, der er prioriteret, når varen er betalt. Og hvis man skal bruge købe indenfor overskuelig fremtid kan Tikket ikke anbefales
Og til Tikket: for en god ordens skyld kan meget klares med en ‘varerne er desværre forsinket’ mail - men information er åbenbart ikke jeres stærke side.
Jeg krydser stadig fingre for at jeg får sidste vare af min levering

Sender forkert vare
Returnering af den forkerte vare har været bøvlet, omstændig og en tidsrøver for mig som kunde.
Butikken ejer ikke sans for kunder eller god service. Kan absolut ikke anbefale dem.
Rigtig god oplevelse med Tikket
Rigtig god oplevelse med Tikket. Jeg købte Georg Jensen sengetøj, og både bestilling og levering forløb helt gnidningsfrit. Dag-til-dag levering blev overholdt, og varen ankom pænt pakket og præcis som beskrevet. Kvaliteten lever fuldt op til forventningerne. Handler gerne hos Tikket igen.

Pakken ikke sendt
Opdatering: modtog heldigvis pakken lige på dagen. Desværre viste det sig, at der var fejl på 2 af varerne. Skrev til sælger med dokumentation. Der var de super hurtige til at svare retur. Og de har sendt erstatnings vare inkl en sød lille gave.
Trods lidt meget op ad bakke start, er det dog endt godt og med rigtig god service.
TILLÆG: Fik endelig noget svar d. 15 kl 16. De har nu fået sendt pakken, med lovning om at jeg har den i morgen fredag d. 16....
Bestilte d. 9 januar, fik d. 12 besked om at pakken var på vej. Men GLS har her 4 dage senere, endnu ikke modtaget pakken. Er bestilt til bryllupsgave, som skal bruges i morgen d. 16.
D. 14 svarede de på mail, at det så underligt ud og de ville undersøge det. Har siden ikke hørt noget og deres telefon går direkte på "svare", at de ikke kan svare.
Fedt at have smidt 1200kr af sted og ikke have noget at give og ikke kan få nogen svar.
Bestilt med forventningen om 1-4 hverdages levering, som de selv skriver på deres hjemmeside.
Ordre 2998.

synd jeg kun kan give 5 stjerner
synd jeg kun kan give 5 stjerner, det burde være 10 - fantastisk vare og fik de lamper jeg købte til reduceret pris og lamperne/firma var i forvejen nr 1 hos price runner - super god kommunikation fra firmaet og - tusind tusind tak.

Alt forløb som forventet
Alt forløb som forventet. Hurtig levering. God service.

Købte damask Georg Jensen håndklæder
Købte damask Georg Jensen håndklæder
4 dages leveringstid, pakke modtaget og alt i skønneste orden.
Kundeservice med lynhurtigt svar

Antwoord van Tikket
God oplevelse med køb og varer
Jeg købte nogle Georg Jensen håndlæder fra Tikket. De kom til tiden og var præcis som forventede.
Deres udvalg er ikke kæmpestort, men de har få lækre varer til gode priser.

Antwoord van Tikket
Jeg havde noget der skulke leveres…
Jeg havde noget der skulke leveres tilbage.
Super hurtig og hjælpsom service🙌

Antwoord van Tikket
Hurtig levering af mine varer og meget…
Hurtig levering af mine varer og meget tilfreds med kvaliteten.
Jeg ville ønske deres udvalg var lidt større.

Antwoord van Tikket
Venlig og hurtigt svar fra deres…
Venlig og hurtigt svar fra deres kundeservice og efterfølgende levering kom helt som aftalt dagen efter jeg bestilte mine varer.

Antwoord van Tikket
Fra lidt træls til rigtig godt
en træls oplevelse blev lynhurtigt til en god oplevelse.
Super hurtig respons fra kundeservice med en god løsning, gjorde hele forskellen :-)
Tak for en god handel...

Antwoord van Tikket
Også her er jeg pludselig i deres…
Også her er jeg pludselig i deres mailkartotek uden at have tilmeldt mig noget ???? Meget mystisk og dybt uprofessionelt!!!!

Antwoord van Tikket
Mailede til kundeservice og fik en…
Mailede til kundeservice og fik en hurtig og perfekt service.
Bøf med pomfritter og sodavand er et godt koncept som vi har haft glæde af.Specielt vegetar burgeren er superlække
Venligt personale og lækre burgere
Super mad og en rigtig god oplevelse :-)
Dobbeltbestilling
Jeg kom til at lave en dobbeltbestilling. Jeg fik lynhurtigt hjælp af deres kundeservice til at få refunderet den ene køb. Trygt og rart.

Antwoord van Tikket
Alt virkede som det skulle
Jeg købte 4 burgermenuer på Tikket. Alt virkede som det skulle og det var let at bruge koderne i App.