Ik zag Time 2 snack laatst voorbij komen op instagram en wilde eigenlijk wel eens zo’n snoeppakket proberen. Waar deze producten bij snoepwinkels altijd erg duur zijn viel dit bij T2S enorm mee! De pr... Toon meer

Misleidende site, afbeeldingen van pakken van 5 of 6 repen, krijg ze per stuk, daarnaast miste ik een deel bestelling en was dat vervangen voor producten die ik niet besteld had en ook totaal geen int... Toon meer

Zeer snelle levering, goed op de hoogte vd track en trace. Extra cadeau in de doos. Zeker voor herhaling vatbaar.

1. Snoepwinkel

Snoep in alle smaken en kleuren, chips waarvan u het bestaan niet af wist, dranken die u nog nooit eerder in Nederland gezien heeft. Allemaal in hand bereik bij Time 2 Snack!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vriendelijke mensen !!

Vriendelijke mensen !!
Super aardig ze helpen je waarbij nodig
Groot assortiment geweldig ga zo door 🥰❤️

Fantasische service!

In het verleden heb ik wel eens Amerikaanse snoepjes gekocht bij andere sites. Hier heb ik helaas heel slechte ervaringen mee gehad. Gelukkig bood Time2snack mij zekerheid en een heel snelle levering. Ik stond met mijn mond vol tanden toen mijn bestelling na, jawel, 3 uur al bij mij thuis werd bezorgd. De snoepjes waren ook heel lekker en niet duur :). Als ik in de toekomst weer snoepjes wil hebben ga ik zeker weer bij jullie bestellen. Mis alleen nog Haribo paardensoep weet niet of deze aan het assortiment kunnen worden toegevoegd?

Antwoord van Time 2 Snack

Bedankt voor je beoordeling! :) We gaan kijken of we het assortiment kunnen uitbreiden. Blijf de webshop in de gaten houden!

Besten snoepshop

Goedkoop Mega top leuken winactie alteid aardigen jongens lekker snoep komt snel binnen leuken live,s gewoon helenmaal top ga zeker zo door echt leuk

Netjes verpakt

Netjes verpakt, de aangegeven data was niet gehaald. Ipv zaterdag kwam het maandag aan

Super goed

Hele lekkere dingen hebben ze en ze zijn heel goedkoop de goedkoopste van Nederland dus ga zeker halen

Loveee it!

Top bedrijf, goede kwaliteit producten & Leuke Live video’s op tiktok✨🍭

GOED OPGELOST! We hebben ons pakketje niet ontvangen

Bij deze herzie ik mijn review zoals afgesproken. We kregen een bericht van dpd dat het pakketje beschadigd was. Toen dit bekend was heeft time2snack ons een nieuwe gestuurd. Die was er de volgende dag. Nog een mail gekregen of het goed was gedaan. Al met al niet vlekkeloos maar zeker goed opgelost, wij zijn tevreden!

We hebben ons pakketje niet ontvangen! Ik heb al 2 keer gemaild en krijg geen reactie behalve deze klanttevredenheidsmail. Gebeld maar het nummer is niet bereikbaar. Zouden jullie daar aub op willen reageren? We zijn heel benieuwd naar de inhoud en zouden daar graag een goede review voor geven☺️

7 februari 2022

Antwoord van Time 2 Snack

Beste, als het goed is heeft mijn collega contact met u gehad over de bestelling. Volgens de track & trace gegevens heeft u deze nu ook binnen gekregen. Is alles naar wens? Kunnen we nog ergens mee helpen? We horen het graag!

Vond het heel matig

Vond het heel matig wij hadden de box van €9,99 en wat er op het filmpje laten zien was was totaal niet te vergelijken met de box die wij hebben ontvangen niks van het filmpje hadden wij in de box. heel jammer want op het filmpje leek het heel leuk
Mvg

4 februari 2022

Antwoord van Time 2 Snack

Beste Damon, vervelend dat je een verkeerde impressie hebt gehad van het filmpje. Ik zal het even toelichten. Het geposte filmpje was van de Movie Night Box V1.0. Deze was binnen een paar dagen uitverkocht, hierna is V2.0 in de verkoop gegaan. (Dat is de box die je hebt aangeschaft) Onder het filmpje stond aangegeven dat de inhoud van box V2.0 anders is, maar nogsteeds ruim boven de winkelwaarde van €9.99. We zullen deze feedback opnemen en in het vervolg alles nog beter uitlichten. Hopelijk heb je wel kunnen genieten van alle producten! :)

Verzend kosten omlaag nu of ik word…

Verzend kosten omlaag nu of ik word super boosjes op jullie past op hè hè ik ben gewoon 6 jaar oud jongeman

2 februari 2022

Antwoord van Time 2 Snack

Beste Guus, we proberen onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden. We verzenden binnen Nederland met DPD voor €4,65 (Boven €50,- besteld = gratis verzending)

Super snelle levering

Super snelle levering, qualiteit producten die in europa niet leverbaar zijn, orginele producten, top service, vriendelijk personeel

29 januari 2022

Aanrader!

Mystery box besteld en zitten echt veel verschillende producten in! Ook snelle levering dus top!

18 januari 2022

Lekker snoep

Buitenlands snoepgoed. Goede kwaliteit. Goede service. Zal zeker vaker bestellen.

16 januari 2022