Ik zag Time 2 snack laatst voorbij komen op instagram en wilde eigenlijk wel eens zo’n snoeppakket proberen. Waar deze producten bij snoepwinkels altijd erg duur zijn viel dit bij T2S enorm mee! De pr... Toon meer
Misleidende site, afbeeldingen van pakken van 5 of 6 repen, krijg ze per stuk, daarnaast miste ik een deel bestelling en was dat vervangen voor producten die ik niet besteld had en ook totaal geen int... Toon meer
Zeer snelle levering, goed op de hoogte vd track en trace. Extra cadeau in de doos. Zeker voor herhaling vatbaar.
Snoep in alle smaken en kleuren, chips waarvan u het bestaan niet af wist, dranken die u nog nooit eerder in Nederland gezien heeft. Allemaal in hand bereik bij Time 2 Snack!
Leeuwenstraat 5, 4901HA, Oosterhout, Nederland

Vriendelijke mensen !!
Super aardig ze helpen je waarbij nodig
Groot assortiment geweldig ga zo door 🥰❤️

Antwoord van Time 2 Snack
In het verleden heb ik wel eens Amerikaanse snoepjes gekocht bij andere sites. Hier heb ik helaas heel slechte ervaringen mee gehad. Gelukkig bood Time2snack mij zekerheid en een heel snelle levering. Ik stond met mijn mond vol tanden toen mijn bestelling na, jawel, 3 uur al bij mij thuis werd bezorgd. De snoepjes waren ook heel lekker en niet duur :). Als ik in de toekomst weer snoepjes wil hebben ga ik zeker weer bij jullie bestellen. Mis alleen nog Haribo paardensoep weet niet of deze aan het assortiment kunnen worden toegevoegd?

Antwoord van Time 2 Snack
Ik heb een bestelling laatst geplaatst in Breda binnen 10 minuten bezorgt, top kwaliteit en vriendelijk.

Antwoord van Time 2 Snack
Goedkoop Mega top leuken winactie alteid aardigen jongens lekker snoep komt snel binnen leuken live,s gewoon helenmaal top ga zeker zo door echt leuk

Antwoord van Time 2 Snack
Lekker snel geleverd, in goede staat en precies wat je wil!

Antwoord van Time 2 Snack
Je krijgtt goed verpakt en en dit is de goedkoopste snoep winkel die ik tot nu toe gesiieb heb en het snoeo is ook fantastisch

Antwoord van Time 2 Snack
Netjes verpakt, de aangegeven data was niet gehaald. Ipv zaterdag kwam het maandag aan

Antwoord van Time 2 Snack
Hele lekkere dingen hebben ze en ze zijn heel goedkoop de goedkoopste van Nederland dus ga zeker halen

Top bedrijf, goede kwaliteit producten & Leuke Live video’s op tiktok✨🍭

Antwoord van Time 2 Snack
Bij deze herzie ik mijn review zoals afgesproken. We kregen een bericht van dpd dat het pakketje beschadigd was. Toen dit bekend was heeft time2snack ons een nieuwe gestuurd. Die was er de volgende dag. Nog een mail gekregen of het goed was gedaan. Al met al niet vlekkeloos maar zeker goed opgelost, wij zijn tevreden!
We hebben ons pakketje niet ontvangen! Ik heb al 2 keer gemaild en krijg geen reactie behalve deze klanttevredenheidsmail. Gebeld maar het nummer is niet bereikbaar. Zouden jullie daar aub op willen reageren? We zijn heel benieuwd naar de inhoud en zouden daar graag een goede review voor geven☺️

Antwoord van Time 2 Snack
Vond het heel matig wij hadden de box van €9,99 en wat er op het filmpje laten zien was was totaal niet te vergelijken met de box die wij hebben ontvangen niks van het filmpje hadden wij in de box. heel jammer want op het filmpje leek het heel leuk
Mvg

Antwoord van Time 2 Snack
Verzend kosten omlaag nu of ik word super boosjes op jullie past op hè hè ik ben gewoon 6 jaar oud jongeman

Antwoord van Time 2 Snack
Nu 3x besteld bij Time 2 snack en echt top service met top producten.

Antwoord van Time 2 Snack
Super snelle levering, qualiteit producten die in europa niet leverbaar zijn, orginele producten, top service, vriendelijk personeel

Antwoord van Time 2 Snack
Mystery box besteld en zitten echt veel verschillende producten in! Ook snelle levering dus top!

Antwoord van Time 2 Snack
Buitenlands snoepgoed. Goede kwaliteit. Goede service. Zal zeker vaker bestellen.

Antwoord van Time 2 Snack
Snel en betrouwbare service. Leuk assortiment.