Ik had de mix van 7 zakjes met verschillende smaakjes; echt super lekker! Heb ze ook gebruikt in mn bakproducten (bv heerlijke lange vingers met de cafe latte gemaakt!)
Altijd op tijd geleverd en top producten. 1 min puntje, je krijgt bij iedere bestelling een gratis shaker, niet zo erg maar toch graag eens iets anders. Voor de rest alleen maar positief!
ik heb de 4.5 kg Vanille-kokos besteld en die is echt superlekker het enigste waarom ik een ster minder heb gekozen is de prijs
Time4Nutrition Sport Nutrition & Supplements
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Nederland
Altijd op tijd geleverd en top producten.
Voor de rest alleen maar positief!

Antwoord van Time4nutrition
De producten zijn van een zeer goede kwaliteit. De smaken van de whey zijn gewoon top! Heb ze allemaal uitgetest en ze smaken allen super. Juist een minpunt, vandaar een ster minder. Er is enkel een link om via PayPal te betalen ,ook al staat er bankcontact en dergelijke

Antwoord van Time4nutrition
bestelling geplaatst op vrijdag, zaterdag ochtend ontvangen top service met wat extra bij elke bestelling
Heerlijke eiwit met een geweldige smaak!
Netjes afgeleverd, zoals altijd.
Zoals altijd wat er beloofd wordt komen altijd hun afspraken na echt een toppers!!!
Goed site en betrouwbaar!! Maar wel laat inleveren komt door postnl!!
Zeer lekkere producten, lekkerste shakes die we ooit hebben getest. En dat wil wat zeggen.
Snelle levering en keurig verpakt met extra verrassing
Goed spul, hoge kwaliteit. Lekkere smaken (whey eiwit Chocolade Pindakaas smaak) en nul klonten na schudden. Tevens goede prijzen en een snelle levering, je krijgt ook nog een shakebeker gratis bij elke bestelling en wat sachets of andere probeersels. Aanrader!
De lekkerste en beste shakes ooit! Het vult echt goed en heb nog nooit zo erg genoten van mijn Shake.
Kreeg er zelfs een hoop cadeautjes bij!
Ik ben fan van Time4Nutrition!
Een hele snelle levering! Ik kreeg een shakebeker en een aantal samples bij de bestelling! Het was een succes ervaring!