Zeer tevreden met mijn horloge! Goede communicatie en service. Gaat zeer kundig te werk. Echte aanrader.
Een fijne vakman, die alle tijd voor uitleg en vragen neemt. Vanaf het eerste contact, tot en met het sluiten van de koop alleen maar goede ervaringen. Bekwaam, mooie horloges, en goede prijzen.... Toon meer
Dankjewel voor je uitstekende service! De communicatie was heel prettig! Damian is een echte liefhebber en dat merk je dan ook in zijn service. Hij heeft een groot netwerk en weet in korte tijd... Toon meer
Erg blij met mijn nieuwe horloge. Goede service en duidelijke communicatie. Snelle verzending en werd goed op de hoogte gehouden . Horloge voldoet aan al mijn verwachtingen . Erg blij met mijn... Toon meer
We are an online high-end jeweler based in the Netherlands. 🕙We sell, buy and trade high en jewellery. ✉️ info@timelessluxury.nl 📞 +31 6 27 36 45 31 We sell watches or men and women from brands like Rolex, Patek Philippe, Cartier and Audemars Piguet. Everything is possible at Timeless Luxury. We can source every watch due to our experience and contacts all over the world.
Postbus 90, 6300AB, Valkenburg aan de Geul, Nederland
- +31627364531
- info@timelessluxury.nl
- timelessluxury.nl
Zeer tevreden met mijn horloge
Zeer tevreden met mijn horloge!
Goede communicatie en service. Gaat zeer kundig te werk.
Echte aanrader.
Professioneel en kwalitatief geweldig
Professioneel en kwalitatief geweldig, ben er goed geholpen en gaat zeker vaker gebeuren !
Professioneel,betrouwbaar en snel
Ik had een zoekopdracht ingediend voor een Patek Philippe Nautilus 5711. Op mijn verzoek volgde er snel een reactie en binnen een week was het juiste model gevonden. De gehele afhandeling verliep vlot, veilig en professioneel.
Aanschaf Tudor
Onlangs een mooie Tudor gekocht en persoonlijk opgehaald. Van begin tot eind zeer prettig en kundig contact. Aanrader!
Beautiful products and great service
Beautiful products and great service. Super satisfied with Timeless Luxury.
goede communicatie erg vriendelijk en…
goede communicatie erg vriendelijk en denken graag met je mee….
mooi product ontvangen echt klasse!!
absoluut voor herhaling vatbaar
Snel de artikel ontvangen
Snel de artikel ontvangen, en vriendelijke mensen😊.
Uitstekende service en snelle levering: Een zeer tevreden horlogeklant
Afgelopen maand heb ik via deze website een horloge besteld en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring.
De communicatie was heel duidelijk en ik wist precies waar ik aan toe was tijdens het bestelproces. De service was bovendien erg snel; het horloge werd al binnen een paar dagen geleverd.
Toen het pakketje aankwam, was het horloge zeer goed verpakt, wat ervoor zorgde dat het veilig en onbeschadigd aankwam.
Ik vond de website online en ben blij dat ik hier mijn aankoop heb gedaan. Ik zou deze verkoper zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare plek om een horloge te kopen.
Very reliable and professional watch…
Very reliable and professional watch dealer with a personal touch.
Top service!
Hele fijne contact en ervaring gehad.
Alles keurig ingepakt en verstuurd.
Mijn man was heel blij met de Rolex sleutelhanger.
Schitterend horloge gekocht
Schitterend horloge gekocht. Goeie prijs en verzending en vriendelijke en snelle communicatie. Superblijmee!
Erg blij met mijn nieuwe horloge
Erg blij met mijn nieuwe horloge.
Goede service en duidelijke communicatie.
Snelle verzending en werd goed op de hoogte gehouden .
Horloge voldoet aan al mijn verwachtingen . Erg blij met mijn aankoop.
Aankoop via Marktplaats
Goede service en professioneel geholpen door Timeless luxury
Fantastische juwelier
Bekwaam, mooie horloges, en goede prijzen.
Ik kan Timeless Luxury iedereen aanraden.
Heb heel fijn zakengedaan met meneer
Heb heel fijn zakengedaan met meneer , ben hartstikke tevreden met hoe alles is verlopen. Wil je goed geholpen worden en snel een deal sluiten , dan ben je hier juist.
Passie en uitstekende service
Dankjewel voor je uitstekende service! De communicatie was heel prettig!
Damian is een echte liefhebber en dat merk je dan ook in zijn service. Hij heeft een groot netwerk en weet in korte tijd jouw horloge dat je zoekt te vinden en aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs!
Ik waardeer je service en zal zeker contact met je houden voor de toekomst!
Zeer tevreden over de gang van zaken.
Zeer tevreden over de gang van zaken.
Reageert heel snel en vriendelijk deal was snel gesloten.
Correct en vlotte communicatie.
Correct en vlotte communicatie.