Timesheet - Mobile Time Tracking Reviews 788

4,9

1. Softwarebedrijf
  2. Automatiseringsbedrijf
  3. Data entry-dienst

Timesheet allows you the recording of your working hours with a simple push of a button. You can easily add breaks, expenses, and notes. Manage your projects and export your data to Microsoft Excel (XLS, CSV). Clear overviews and statistics will give you the best working experience. With Timesheet Pro you can share your projects with your team. Create custom invoices from your working hours and send them to your customers. Timesheet works best for freelancers, the self-employed, small teams, and businesses that work on the go.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Prima app om je uren in bij te houden

Goede app om je uren in te registreren. Flexibele structuur om meerdere projecten in te kunnen bijhouden. Trefwoorden maken een fijnere onderverdeling mogelijk.
Geregistreerde uren worden overzichtelijk weergegeven. Uitgebreide export-mogelijkheden.

27 december 2023

Simpel

Simpel, duidelijk en overzichtelijk. Meer heb je niet nodig voor gebruik.

10 februari 2022

Gebruik deze app al jaren

Gebruik deze app al jaren. Werk als zzper voor verschillende opdrachtgevers aan verschillende projecten. Registreer bijna alle activiteiten in eenheden van een kwartier. Met trefwoorden kan ik mijn opdrachtgevers gedetailleerde informatie geven over mijn inzet. Met toelichtingen houd ik werkaantekeningen bij, als geheugensteuntje. De mogelijkheid om bij een bepaalde activiteit de lokatie vast te kennen, gebruik ik om reiskosten vast te leggen, tenminste voor de fiscus. Lijkt mij een betrouwbare bron. Kortom; een super app. Ik heb geen idee of er inmiddels een verschil is tussen gratis en betaalde versie. Als ik die vraag ooit gekregen heb, heb ik vast en zeker gekozen voor een betaalde versie, want deze functionaliteit is me best iets waard.

22 december 2021

Home office uren

Fijne app om je uren, bijvoorbeeld van home office, bij te houden. Meer functies van deze app gebruik ik niet, maar zijn volgens mij ook zeer nuttig.

4 november 2021
Reviews in alle talen tonen. (788 reviews)