Timetowatch er et rigtigt godt sted at købe og sælge ure. Ejeren er super kompetent, med nok Danmarks bedste kendskab til ure generelt. Alt i alt en fornøjelse at handle med Timetowatch.
Lees wat reviewers zeggen
Købte tilbage i Oktober måned 2024 et ur hos Mads. Havde god kommunikation angående uret indtil det var købt og modtaget. Herefter følte jeg mig i den grad nedprioriteret da mit ur kun kostede 19.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mikkel og Mads er begge super kompetente, de har en bred og enorm stor viden omkring ure. Mekanikken, modellerne, og ikke mindst historierne. Jeg har fået vurderet flere ure, samt fået renover... Toon meer
Kæmpe anbefaling af Timetowatch! Jeg har handlet flere gange med både Mads og Mikkel og de er begge super professionelle med en kæmpe viden omkring. Jeg handlede i deres butik i Aarhus centrum, hvor d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Guldsmedgade 27, 8000, Aarhus C, Denemarken
- info@timetowatch.dk
- timetowatch.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Timetowatch er skide gode
Dårlig købsoplevelse hos Timetowatch
Købte tilbage i Oktober måned 2024 et ur hos Mads.
Havde god kommunikation angående uret indtil det var købt og modtaget. Herefter følte jeg mig i den grad nedprioriteret da mit ur kun kostede 19.000 kr, og ikke hører til det prissegment af ure Mads normalt sælger.
Flere aftaler omkring polering, og udbedring af hak på uret gik i hårdknude, og jeg måtte selv tage initiativ til at finde alternativ urmager, som kunne udbedre dette på uret.
Kan læse at de fleste, som har købt ur hos Mads er godt tilfreds, men efter min oplevelse så kommer jeg aldrig til at købe et ur hos Timetowatch igen.
Skulle allerede have skrevet denne anmeldelse tidligere, men da uret rent faktisk først var klart sidst i februar måned, altså 4 måneder efter køb, så falder den først nu.

Antwoord van Timetowatch
Fantastisk service
Endnu en super handel med Timetowatch, fantastisk service og meget stor ekspertise!
super service og handel
Super service.
Super service.
God rådgivning og stor hjælpsomhed fra Mikkel.
Mine bedste anbefalinger.
Ikke sidste gang jeg besøger Jer..
Hurtig, excellent og gennemsigtig
Mads hjalp med at hjemtage nyt Rolex 126715CHNR fra Sverige på halvandet døgn. Deres allerede gode ry er bestemt anerkendt her fra. Tak for verdens bedste oplevelse, Mads.
Perfekt service
Skrev til Timewatch igår og fik i dag købt et ur i Aarhus.
Mikkel var super hurtig til at svare på mail og da jeg købte mit ur, var han hjælpsom.
Service og proces var perfekt.
Helt klart ikke sidste gang jeg køber herfra!
har købt for første gang hos Mads og…
har købt for første gang hos Mads og Mikkel, det kan varmt anbefales, har modtaget et fint Tag Heuer, perfekt stand TAK
God betjening og handel i trygge rammer.
Kan varmt anbefales
Har nu handlet hos timetowatch to gange. Har mødt både Mikkel og Mads - super fyre begge to. Service i top, og sikker og tryg handel. Med mulighed for god nørdet snak.
Kan på det VARMESTE anbefale at handle hos timetowatch.
Super kompetente og altid venlig service
Udemærket service.
Udemærket service.
Havde indgået en god aftale på et submariner date, men da jeg så det oppe ved dem, kunne jeg alligevel ikke få mavefornemmelsen med og måtte hoppe ud af handelen. Det var der fin forståelse for, trods lidt ærgelse.
Hurtig og proffesionel service
Rigtig god oplevelse
Til at starte med var vi lidt uheldige ift helligdage, storme og at det ur heg havde reserveret blev fejlagtigt solgt til en anden, men på 0,5 gjorde TTW op med hele, fandt en ny løsning og kom til København hvor de gav mig tid til at kigge på andre og hjalp mig inden rette vej. Kan KUN anbefales, de står inde for hvad de siger og er hammer søde! 5 stjerner herfra :-)
TimeToWatch er en top professionel…
TimeToWatch er en top professionel forretning. Både Mads og Mikkel er yderst kompetente og jeg følte jeg fik en fantastisk rådgivning samt en tryg og sikker handel. Der var styr på sagerne i alle henseender i forbindelse med købet af mit nye ur
De bedste anbefalinger herfra
Martin
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.