Tinybuddy Reviews 10

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

STYR UNNA!!

STYR UNNA!!
Bestilte fôr og godbiter 10.november, levering allerede 14.november. Positivt. Hadde blant annet bestilt
3xRåhudhjerte med and 7 cm, 70 g. Disse har jeg tidligere god erfaring med, men aldri bestilt noe fra Tiny Buddy før. Alle 3 hjertene var fulle av muggsopp ! Sendte umiddelbart klage.
Hadde også heldigvis tatt betaling via klarna, så fikk også meldt inn feilen der.
Tiny Buddy har til dd(3,5 mnd senere) ikke kommet med svar til meg, til tross for purringer både 23.11 og 20.januar.
Klarna har derimot fått svar fra dem hvor de skriver : « Butikken har informert oss om at du må kontakte dem med bevis på at noe er galt med bestillingen». Dette gjorde jeg som sagt umiddelbart og har purret gjentatte ganger. Men svar fra dem mangler fortsatt. Her må jeg også si at Klarna kommer dårlig ut som også har sett bildebevis. Skulle gjerne lagt ved bildet som bevis på denne anmeldelsen , men får ikke til.

14 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Refuses legal warranty on defective items - Worst support experience ever!

I purchased a SureFeed Connect which arrived defective (loud clicking noise / motor failure). What followed was a nightmare of stalling tactics and incompetence by the TinyBuddy support.

Despite sending clear video evidence of the defect immediately, support ignored the issue, claiming the video didn't show "total failure" (which was intermittent) and refused to help.

The worst part: TinyBuddy explicitly refused to handle the warranty claim, stating: "We at Tinybuddy do not issue any warranties; these are issued by Sure Petcare". They also refused a return because the defective product was "not unused".
This is a blatant violation of consumer rights. A retailer is legally obligated to replace defective goods upon arrival, regardless of manufacturer policies.

They tried to gaslight me into thinking a broken motor is not a reason for a return.
I eventually contacted the manufacturer (Sure Petcare) directly, who solved the issue within hours because they confirmed the unit was indeed broken.

Verdict: Do not buy expensive electronics here. If it arrives broken, you are on your own. Zero accountability.

10 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang ventetid og dårlig lagerstyring – endte med kansellering

Jeg bestilte to regnfrakker til mine to hunder helt i starten av desember. Etter hvert fikk jeg beskjed på e-post om at varene likevel ikke var på lager, men at de forventet å få dem inn igjen innen to uker. Greit nok. Det er kjipt, men forsinkelser kan skje. Bare rart at det blir fremstilt på nettsiden at de har det på lager, og selger det, når det egentlig er tomt.

Hovedproblemet er at det deretter ble helt stille. Ingen oppdateringer, ingen informasjon om levering, og ingen varsler fra posten. Nå, over en måned senere, måtte jeg selv ta kontakt for å spørre om status. Da får jeg plutselig beskjed om at regnfrakkene ikke kommer inn igjen i det hele tatt, og blir spurt om jeg vil kansellere bestillingen.

Dette er helt uakseptabelt. Dette er noe jeg burde fått beskjed om mye tidligere – ikke etter at jeg har ventet i over en måned basert på løfter om at varene skulle komme på lager «om to uker» og at JEG SELV må spørre de om status.

Resultatet er at jeg har ventet unødvendig lenge, står uten regnfrakker, og nå må bestille på nytt et annet sted og vente enda en gang.
Elendig kommunikasjon, dårlig lagerstyring og svært lite kundevennlig håndtering! Anbefales ikke!!

12 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Katteboks Nestor Sort 56x39x38cm,den…

Katteboks Nestor Sort 56x39x38cm,den største driten jeg har kjøpt,festene lukke seg ikke bra nok ,og de kan åpne seg selv.Har prøvd og klage til Tinybuddy,men de aviser bare klagen,til og me sendt video som de ba om,useriøst firma og useriøse kundebehandlere.Hold dere langt unna dette firmaet

10 december 2025

Bestilt og betalt hundefor 30 September 2025

Bestilt og betalt hundefor 30 september. Ikke mottatt vare 21 Oktober. Etterlyser. De mener jeg har fått varen og sender en link til en levering annet sted i Norge. Så sier de jeg ikke har bestillt. Sender dem ordrebekreftelse. Da sier de jeg ikke hadde betalt og kansellerer min betalte ordre når jeg beviser betaling og bestilling for dem. Aldri oppleve maken til dårlig kundeoppfølging.

21 oktober 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.