Havde bestilt en hoppe pude og hvad jeg troede var tilhørende pumpe. Blev ringet op af den flinkeste person som informerede mig om at pumpen ikke passede til bolden om jeg ville annullere den eller ha... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Steve sorted out a custom Jazzmaster guard for me with an unusual control/pickup set, it was no problem to ship my template where an exact new guard was cut to my specs. It fit my MJT body like a gl... Toon meer
Super service! Bestilte en havtromme hos tinytone, som ankom lynhurtigt. Desværre var den blevet trykket under fragten, så trommeskindet var revnet. Jeg sendte en mail og et par billeder til dem og e... Toon meer
Pakken arriverede til tiden. Det er første gang, jeg bruger tinytone.dk som leverandør. Pålidelighed er vigtig for mig samt kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Tinytone indfrier disse ønsker. D... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos TinyTone.dk finder du Danmarks største udvalg af musikinstrumenter og rytmikredskaber til børn, begyndere og musikpædagoger. Vi sælger både til private og til institutioner, som børnehaver, skoler og musikskoler. Vi fører alt fra rasleæg til begynderinstrumenter og klassesæt.
Contactgegevens
Landevejen 32, 8350, Hundslund, Denemarken
- +45 70260999
- info@tinytone.dk
- tinytone.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God service
Hurtig levering
Hurtig levering, og de mandolin strenge jeg købte virker til at være rigtig gode.
J K
Super hurtig levering.
Er ok tilfreds
Er ok tilfreds, selv om jeg kom til at købe guitar rem i forkert størrelse , så kan ikke bruge den desværre. Men det er min egen fejl. Hurtig levering.
God service
Jeg er Godt Tilfreds
Jeg er Godt Tilfreds. Nem at Bestille.
Hurtig Levering. Alt er helt i orden.
Intet at sige dårligt om. 😃
den gode sending
Rimelige priser og hurtig levering.
Instrumenterne kom hurtigt og i god…
Instrumenterne kom hurtigt og i god stand. ^^ Lyden på museklokkespillene som jeg har købt er god og klar/"ren". Der er ikke så mange sange med på det tilhørende nodeark, men der er nogen. Det er samme ark til hhv. den mus med 5 tangenter og den med 8.
Hurtig ekspedition
Jeg fik min vare inden for kort tid og den var pakket godt ind. Varen var også tilfredsstillende
Gaven svarede til forventningerne
Gaven svarede til forventningerne, og dejlig hurtig levering.
Super service!
Super service!
Bestilte en havtromme hos tinytone, som ankom lynhurtigt. Desværre var den blevet trykket under fragten, så trommeskindet var revnet. Jeg sendte en mail og et par billeder til dem og et par dage senere havde jeg fået en ny, fejlfri tromme.
Custom JM guard.
It fit my MJT body like a glove, I couldn't be happier!.
Great work from the folks at Tiny Tone.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.