Banner for Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den 20 marts 2022 - indskrivning på Søgården efterfulgt af 5 ugers behandling på Søvang. Her blev fundamentet lagt, til et ædru og godt liv af engagerede og dygtige behandlere. Det er lykken at le... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kender Tjeles mange forskellige tilbud via gæste og vikar optrædende som behandler. Her har jeg gennem årene oplevet hvor mange der får et nyt liv, med et ophold på Tjeles forskellige afdeling... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tjele behandlingscenter redder mennneskeliv. Som pårørende har jeg lært at misbrug er en sygdom der kræver behandling og jeg har lært at bryde mine mønstre som medafhængig. Tjele vil altid have en kæm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter 5 uger plus 2 ugers genopfriskning, da jeg åbenbart ikke forstod alvoren efter 1. besøg, har jeg nu fra påsken 1992 til nu været helt alkoholfri. 33,5 år hurra. Det siger vist alt om effekten... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afkickkliniek alcoholisme
  2. ook in
  3. Afkickkliniek
  4. Afkickkliniek
  5. Revalidatiecentrum

Geschreven door het bedrijf

Behandlingscenter Tjele er Danmark ældste landsdækkende misbrugsbehandlingscenter. Siden 1990 har vi hjulpet tusindevis af misbrugere og deres familier til et nyt og bedre liv, og har i dag centre over hele landet. Hos Behandlingscenter Tjele tilbyder vi døgnbehandling af alkoholmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, medicinmisbrug og misbrug af andre euforiserende stoffer. Desuden tilbyder vi behandling for ludomani, sexafhængighed og købemani.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

119 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tjele

Tjele, hjalp mig igennem en svære periode i mit liv og det er jeg meget taknemlig for.

28 augustus 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Poul. Mange tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk organisation!

Helt igennem fantastisk organisation!
Jeg havde samtlige misbrug og var et forfærdeligt sted i mit liv. Jeg ringede til Tjele Orelund og fik et værelse 3 dage efter og var der i 6 uger. De er meget professionelle og rumlige! Vi blev undervist dagligt i forskellige aspekter af misbrug og de inviterede tidligere misbrugere til at holde foredrag.
Mit liv er helt igennem fantastisk i dag og min familie ligeså.
På 2 år er jeg gået fra at have 3 forskellige misbrug, leve på randen økonomisk, skade og såre familie og venner- til at være sund og rask, sove fantastisk hver nat, være økonomisk stabil, købt hus, blive forlovet og vigtigst af alt: bedste forhold til min familie og venner nogensinde!
Jeg er dybt taknemmelig for at Tjele eksisterer!

27 augustus 2025

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Jacob. Godt gået med dit nye liv uden afhængighed og tak for de flotte ord om personalet på Tjele Orelund. Stor hilsen fra os alle hos Tjele.

Livet er livet værd ♥️

lige nu
Ny
Jeg hedder Heidi og jeg er alkoholiker. Inden jeg kom på Tjele, havde jeg selv forsøgt med AA antabus og kommunal tilbud. Men lige lidt hjalp. Indtil jeg trådte igennem porten på Søgården den modtagelse jeg fik og varme velkomst var min redning. Og så den undervisning jeg fik senere på Langsødal. Den hjælp min børn svigerdatter og mand fik var også med til at redde vores familie. Jeg var i behandling marts til maj i 2022 og har været ædru siden ved at tage 24 timer ad gangen. I dag har jeg en dag været oldfrue hvor det hele startede i 6 måneder. Et job jeg selv har skabt til mig selv.

14 februari 2025

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Heidi. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi ønsker dig alt godt fremover. Hilsen os alle hos Tjele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit navn er Allan og jeg er Alkoholiker…

Mit navn er Allan og jeg er Alkoholiker og afhængig.
Det sværeste jeg har gjort, var at bede om hjælp.
Så da jeg kom på Tjele og fik 8 ugers Døgnbehandling og 3 mdr. i Udslusningen Begyndte mit nye liv som jeg er så Taknemmelig for og det er udelukkende 2 personer i Aalborg der sendte mig på Tjele Behandlingscenter. Hvor jeg blev taget godt imod og fik en masse gode værktøj til at forblive Clean og Ædru og det er ca. 16 år og 11 mdr siden jeg blev det.
Så TAK Af Hele Mit Hjerte Til Alle På Tjele Behandlingcenter.

4 april 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Allan. Aller først stort tillykke med de 16 år og 11 måneder ædru og clean. Hvor er det fantastisk og inspirerende for andre, der måske overvejer at komme ud af et misbrug.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået mit liv tilbage

Jeg har fået mit liv tilbage, jeg har fået gejsten til at rette op på alt det som jeg har forsømt.
Helt igennem kompetente medarbejdere. Specielt tak til teamet på Tågelund 😊 jeg er jer evigt taknemmelig❤️
Den bedste investering jeg har lavet nogensinde.
Kh
Carsten

29 januari 2025

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Carsten. Tusind tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse at have dig i behandling hos os. Stor hilsen fra os alle på Tjele Tågelund.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

den 7/6-2020 Blev den vigtigste dag i…

den 7/6-2020 Blev den vigtigste dag i mit liv.
Mit liv var kørt fuldstændig af sporet. Jeg drak ca 40 genstande samt tog 3-4 g Amfetamin i døgnet da jeg ankom til Tjele.
Jeg blev mødt af forståelse og kærlighed, og fik den fornødne hjælp. Så har siden da levet et fantastisk liv helt uden Alkohol og stoffer.
TAK!!!!!

27 januari 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Bernt. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Professionel behandling

Jeg har fået mig selv tilbage og frem for alt mine børn og børnebørn. Dette er sket efter jeg har modtaget en dyb professionel behandling på Tågelund, hvor de uddannede behandlere ved, hvad de har med at gøre. Et godt og trygt sted at være og kan varmt anbefale det til andre, som måtte have et misbrug af alkohol, stoffer eller medicin.

30 september 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Uffe. Hvor er det godt at høre, at du igen har kontakt med dine børn og børnebørn. Det viser, at man godt kan få familien tilbage, når man får hjælp til at få stoppet afhængigheden. Vi ønsker dig alt godt fremover. Hilsen fra os alle på Tjele Tågelund.

Et nyt og bedre liv.

Jeg var i behandling på Tjele for 3 år siden, og er stadig ædru. Kompetente behandlere gjorde at mit liv tog en drejning på 180 grader. Jeg tager nu ansvar for mit liv, og er den mor og mormor min familie fortjener.

22 januari 2025

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Jette. Mange tak for din gode anmeldelse. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Kæmpe tusind tak Tjele!

Da jeg for snart to år siden ankom til Tjele, havde jeg mistet al håb og tro på, at jeg nogensinde ville kunne blive clean. Men jeg blev her mødt af dybt engagerede og super professionelle mennesker, der hjalp mig med at vinde mit liv og mig selv tilbage.
Kæmpe tusind tak til alle på Tjele!

22 januari 2025

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Karen. Stort tillykke med dit nye liv uden afhængighed. Kærlig hilsen fra os alle hos Tjele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en ubeskrivelig gave for mig

Jeg blev indskrevet på Tjele, med et liv som der ikke længere var nogen sammenhæng i. Jeg blev indskrevet til et 8 ugers forløb og tænkte at jeg umuligt kunne blive hjulpet - og slet ikke på, hvad jeg mente, var meget kort tid.
Tjele viste sig for mig, at være den løsning som jeg skulle have søgt for lang tid siden.
Ikke alene lærte Tjele mig, hvordan jeg bliver/forbliver ædru og clean, men vigtigst af alt, lærte jeg at alle de områder af mit liv, hvor jeg har haft det svært og ikke har forstået, hvorfor jeg er som jeg er, og har det som jeg har det - de har alle sammen en årsag - og det er rent faktisk muligt at håndtere dem og arbejde med dem. Det kan lyde overdrevet, men det har oprigtigtalt reddet mit liv ❤️

Tak for dét i gør Tjele Behandlingscenter - dét i tilbyder, burde alle få lov at mærke på egen krop og sind. Sikke en gave 🥹

17 februari 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Andi. Jo, du kunne også blive hjulpet og det har været en fornøjelse at have dig i behandling. Kærlig hilsen os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for at give mig livet tilbage !

TAK - bare tak. Både mig og min familie fik livet tilbage - efter jeg fandt modet til at komme til Tjele. Fik den mest omsorgsfulde og professionelle behandling. 7 år senere er jeg stadig dybt taknemmelig. ❤️

19 december 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kæmpe stort tillykke med de 7 år uden afhængighed. Her hos Behandlingscenter Tjele har vi verdens bedste job, når vi hører fra dig og alle de andre, der har fået et godt liv tilbage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været igennem et 11 ugers…

Jeg har været igennem et 11 ugers forløb.
Uden den her chance i livet, havde jeg ikke kunnet se fremad.
De har givet mig min person tilbage via deres programmer og håndtering af mine udfodringer.
Det er den bedste investering man kan gøre for sig selv.
Ikke mindst er personalet tidligere afhængige eller medafhængige, hvilket gør du ikke sidder og snakker til "en mappe", hvilket giver en bedre intim oplevelse i stolen.
Tak til Tjele Døgnbehandling for og tilbyde dette <3

7 november 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Esben. Vi har været så glade for at have dig i behandlingen. Tusind tak for de 5-stjerner. Hilsen fra os alle hos Tjele.

Tilbage til livet

Tak fordi I tog jer af mig da jeg var aller længst nede og havde mistet troen og håbet på mig selv ❤️
Er i dag clean og ædru.
Jeg lever igen et ganske almindeligt liv på godt og ondt, livet på livets betingelser TAK

Kærlig hilsen.
BS

26 oktober 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære BS. Det er godt at høre du stadig er ude af misbruget. Det kan måske lyde kedeligt at leve et almindeligt liv, men for os der har været i et misbrug, er det en kæmpe sejr. Vi ønsker dig alt godt videre i livet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tågelund har reddet min datters liv.

Min datter har lige afsluttet sit 6 ugers behandling på Tågelund .
Tågelund har reddet min datters liv.
HELT fantastisk personale .
HELT fantastisk behandling.
Jeg har ingen ord for den forvandling min datter har opnået .
Min datter havde et svært stofmisbrug, og var total ødelagt psysisk ,og fysisk , og havde ikke lyst til at leve.
Idag 6 uger senere er hun lykkelig, og kan mærke sig selv, og er fuldstændig forandret.
Jeg er evig taknemmelig for Tågelund .

3 november 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Karina. Tillykke med dit og din datters nye liv uden stofmisbrug. Kærlig hilsen fra os alle på Tjele Tågelund.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Tjele og tak til min datter

Tak til Tjele og tak til min datter, fordi jeg fik lov til at være med til en meget rørende eftermiddag som afslutning på hendes efterbehandling.
Alle de mange glade, der afsluttede efterbehandlingen og de glade pårørende, der var med. Dét vil jeg huske længe.

5 april 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Inge. Stor tak for de flotte ord. Afslutninger af behandlinger er en festdag, for det er starten på et nyt og bedre liv. Kærlig hilsen os alle hos Tjele.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min mand er igen på ophold afd

Min mand er igen på ophold afd. tågelund.
Et misbrugstilbud, der for mig at se, kan sammenlignes med et højskoleophold, hvor han møde, personer med samme interesse. Her betaler de for kost og logi,bønnemøder, hvilke ingen effekt har haft.
Det er skuffende at, der ikke inddrages os, der står tilbage, med vreden,afmagten og alt det andet der følger med, af svigt.
Men pyt de hygger sig.

3 juli 2024

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Pia. Vi er kede af at din mand har taget et tilbagefald og at du ikke har deltaget i vores familiebehandling.

Alle pårørende bliver tilbudt familiebehandling - op til 3 pårørende kan deltage gratis. Det er du også blevet tilbudt pr. telefon, men du vendte ikke tilbage om du ønskede at deltage?

Du er velkommen til at kontakte os på 70 20 40 80, så kommer du med på næste hold.

Vores misbrugsbehandling er bestemt ikke som et "højskoleophold", det er et intensivt behandlingsforløb, der for langt hovedparten giver en varig effekt.
For dem der på et senere tidspunkt tager et tilbagefald, tilbyder vi tilbagefaldsbehandling, som i din mands tilfælde.

Du omtaler "bønnemøder" i din kritik. Det ved vi ikke hvad er, men måske mener du, at der er i behandlingen er fællesmøder, hvor man taler om problemerne med misbrug?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at håndtere vreden, afmagten og svigtet, så kontakt os hurtigst muligt.

Alle os på Tjele Tågelund

Tak for livet

Tak til Tjele og Tågelund for at jeg har fået livet tilbage igen.

6 oktober 2023

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Joe. Mange tak for din anmeldelse og vi ønsker dig alt godt videre i livet. Hilsen fra os alle på Tjele Tågelund.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej jeg hedder hans og er alkoholiker.

Hej jeg hedder hans og er alkoholiker.

Behandlingscenter Tjele har givet mig livet tilbage, mentalt og fysisk og ikke mindst den venlighed og omsorg man bliver mødt med.
Jeg har nu været ædru i 12 år og fortryder ikke et sekund behandlingen.
Tak

13 oktober 2022

Antwoord van Behandlingscenter Tjele

Kære Hans. Mange tak for din fine anmeldelse og tillykke med de 12 år ædru. Hilsen fra os alle hos Tjele.