Toilettapes B.V. Reviews

1.034

4,4

Eerste bestelling perfect geleverd, enthousiast over product. 2e bestelling niet aangekomen, bij buren enz. navraag gedaan, nergens te vinden. Eerste mail werd keurig beantwoord, nadat ik heb aangegev... Toon meer

We hebben een nieuwe wc pot zonder rand, waar traditionele wc bloks niet op pasten. Wat een goede uitvinding om een toiletblokje op deze manier te bevestigen. Alle andere hervulbare systemen zijn vie... Toon meer

Heel blij met de Toilet Tapes! Ze ruiken heerlijk fris, doen precies wat ze moeten doen en ik vind het fijn dat er weinig plastic wordt gebruikt. Ook de verzending was lekker vlot. Wel vind ik de... Toon meer

Zeer tevreden over het eerste gebruik van deze toiletblokjes. Heb een mix van het assortiment gekocht en snuffelen aan de verschillende geuren. Tot nu toe vinden wij ze lekker ruiken. Eenvoudig aan te... Toon meer

1. Leverancier van schoonmaakproducten

Het duurzame toiletblokje. - tot 90% minder plastic, - past op iedere rand, - ook voor de randloze toilet - 8 heerlijke permanente geuren, nooit meer vieze handen - leuke designs - Zeer effectieve reiniging - meer dan 160 spoelbeurten een fris toilet Toilet Tapes for a happy planet!

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 53% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.034)

960 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Blij mee

Makkelijk in de wc-pot te hangen. Vooral geur heb ik het idee. Schoonmaken weet ik wat minder

21 juni 2026

Doet niets

We gebruiken de producten nu al paar maanden. Ik had een mixed box besteld. Ze gebruiken lang. Maar ik heb nog nooit iets geroken...alle geuren niet...en qua schoonmaak doet het ook niets. Je kunt ze net zo niet erin hangen, geen enkel effect

6 juli 2026

De toiletblokjes geuren niet

De toiletblokjes geuren niet. Op het moment dat je ze uit de verpakking haalt, nog wel. Maar na een dag ruik je er niets / weinig meer van. Jammer!

21 juni 2026

Ik ben een tevreden gebruiker

Ik ben al een paar jaar een tevreden gebruiker. Het is een goed product voor een nette prijs. En ik waardeer de doelstelling van het bedrijf om minder plastic te gebruiken.

28 juni 2026

Ik dacht een goed product te kopen…

Ik dacht een goed product te kopen zonder al die plastic verpakkingen erom, je houdt alleen een plakstripje over. Daar was ik erg blij mee. Nu staat er op de verpakking dat deze toilettapes slecht zijn voor het oppervlakte water!
Vermeld dit op de website zodat men weet dat dit slecht is!
Ik wil dit vooraf weten zodat je een bewuste keuze kan maken. Nu heb ik 24 van deze tapes !!!

27 juni 2026