1. Meubelwinkel

Dé Absolute #1 in Tafels, Stoelen & Eetkamersets. We zijn dé eetkamer meubelen specialist. Als je op zoek bent naar een eettafel of eetkamerstoelen die anders zijn dan de gemiddelde eetkamer ben je bij Tomasso Tables op de goede plek. Het geven van advies op maat, en je te helpen om van jouw huis een fijn thuis te maken is wat we graag doen! Onze experts weten alles van eetkamer meubels. Van verschillende stijlen, tot materialen, en afmetingen. Aarzel niet om ons te contacteren, en we zullen samen met jou de juiste eetkamer meubels voor je vinden.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Oplichting

Op 9 Dec 2025 om 19:16 heb ik bij tomassotables een eettafel gekocht ter waarde van € 595,-
Op dezelfde dag 9-Dec 2025 om 21:20 kreeg ik mail dat mijn tafel verzonden was.
Echter werkte de track & trace niet en werd niet gevonden.
Ongeveer een week gewacht, maar kreeg geen extra informatie, en de track & trace werd nog steeds niet gevonden.

Telefonisch contact gezocht +31 970 102 05334, maar hierbij krijg je alleen een antwoordapparaat die zegt dat alle medewerkers bezig zijn en dat ze zo spoedig mogelijk contact zullen opnemen.
Whatsapp geprobeerd, hierbij geven ze aan dat alle medewerkers druk bezig zijn en vragen ze je telefoonnummer te geven zodat ze kunnen terugbellen.
Telefoonnummer gegeven, maar geen enkele reactie.

Per email geprobeerd, maar krijg dezelfde dag nog een email terug van de mail-delivery dat de email niet
afgeleverd kan worden op het email adres info-at-tomassotables.com

Dan is 't Kerst en Nieuwjaar. En nu bijna een maand verder met een aankoop, waarbij ik geen informatie kan achterhalen over verzending / contact met de verkoper.

KVK op de site met nummer 686369262 zelf levert een marketingbedrijf dat gevestigd is in Haarlem onder de naam: Juulr B.V. met adres: Waarderweg 52-G, 2031 BP Haarlem.

KVK gezocht op naam van Tomasso Tables levert het nummer 85327778 te Warmenhuizen.
Vennootschap onder firma, onder de naam: ComfyCasa Collection
gevestigt op: Rietzangerstraat 27, 1749 VE Warmenhuizen

Op dat zelfde adres is ook gevestigt:
Futurential B.V.
Creatiy B.V.

Betalinggegevens:
De betaling is online gedaan met Ideal en 't geld is overgemaakt op een Mollie rekening.
rekeningnummer: NL51 DEUT 0265262461
Bij de afschrijving staat de naam: homestoreking vermeld.

Online gezocht op NL51 DEUT 0265262461 en wordt dan verwezen naar een bankrekening van stichting Mollie inzake Hef Wonen wat niets te maken heeft met het verkopen van meubels.

9 december 2025

Na 6 maanden nog super tevreden over…

Na 6 maanden nog super tevreden over onze uitschuifbare tafel. Kwaliteit is top voor deze prijs. Laminaat is sterk en krasvrij.

25 november 2024

Antwoord van Tomasso Tables

Erg fijn om te horen, bedankt voor de mooie review Joris! Veel plezier met uw tafel!

Prima product en superservice

Wij bestelden een Marsanne ronde uitschuifbare tafel. Die voldoet volledig aan onze verwachtingen: hij is gemaakt met kwalitatieve, sterke materialen en ziet er precies zo uit als op de afbeeldingen. Een echte aanrader dus!
Omdat alles in aparte delen verstuurd wordt, is bij de levering redelijk wat misgelopen - wat waarschijnlijk eerder de schuld was van de koerierdienst -, waardoor we onze tafel pas na 13 weken volledig in huis hadden (in plaats van de beloofde 5 tot 8 weken). Anderzijds kregen we bij elk contact nog dezelfde dag een mail of telefoontje om ons op de hoogte te houden. Lars bleef altijd even vriendelijk en behulpzaam. We kregen ook een mooie extra korting voor ons geduld.

17 januari 2024

Betrouwbaar

Op 24 juli 2023 heb ik een eettafel bij Tomassen tables gekocht.
Prachtige tafel voor een betaalbare prijs.
Ze hebben zelf voor een monteur gezorgd om mijn tafel te monteren voor een redelijk bedrag.
Vriendelijke medewerkers.
Kortom: Heel tevreden!!!

Trees

21 augustus 2023

Ontevreden over levering, kwaliteit en retourproces

De tafel werd ruim 2 weken later dan afgesproken geleverd. Bij aankomst bleek er een eiken fineerlaag op te zitten, terwijl dit niet in de advertentie staat. Daar werd hij omschreven als houten tafel. Bovendien was het blad beschadigd.

Aangegeven dat ik de bestelling wilde terugsturen. De bestelling zou worden opgehaald. Vervolgens heb ik anderhalve maand moeten wachten voordat de bestelling eindelijk is opgehaald! Meerdere keren van 9 tot 17 uur thuis gewacht voor een ophaalservice die niet kwam opdagen.

Ik koos voor achteraf betalen, maar omdat alles zo lang heeft geduurd moest ik de bestelling betalen terwijl ik hem retour heb gestuurd. Ik vroeg het bedrijf Klarna hierover te contacten, of de betaling in te trekken maar hierop is geen actie ondernomen.

10 augustus 2023

Antwoord van Tomasso Tables

Hi Mark, bedankt voor de eerlijke feedback, erg vervelend om te horen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Inmiddels is de productinformatie aangepast zodat het materiaal duidelijker staat aangegeven.

Helaas is GLS inderdaad meerdere keren niet gekomen voor de ophaalafspraak. Om deze reden zijn we inmiddels een samenwerking gestart met DHL.

We hebben ook gelijk na de ophaling de Klarna betaling geannuleerd. Mocht hier nog hulp bij nodig zijn dan horen we dit graag.

Tafelblad nooit ontvangen.

Helaas heb ik wel het onderstel van de tafel ontvangen, maar het tafelblad na 6 weken nog niet ontvangen…..

27 april 2023

Antwoord van Tomasso Tables

Hi Miranda, bedankt voor uw review van ons bedrijf. We betreuren hoe de bestelling is verlopen. Door het formaat van het tafelblad is deze 3x door drie verschillende koeriersbedrijven mee teruggenomen en inderdaad niet bij u thuis afgeleverd. Om deze reden hebben we de tafel gelijk offline gezet totdat hier een structurele oplossing voor is gevonden. Inmiddels heeft u ook het geld terugontvangen. Onze excuses voor het ongemak wat u hierdoor ervaren heeft.
- Team Tomasso Tables

kwaliteits test uitgevoerd

Wij hebben een uitschuifbare eettafel besteld en ontvangen. Het ding moet wel zelf in elkaar gezet worden maar er zit een duidelijke handleiding bij dus appeltje eitje. Helaas is niet alles rozegeur en maneschijn, bij onze eettafel is door de fabriek een kwaliteitstest uitgevoerd en hebben ze niet alle female pluggen verwijderd waardoor het in elkaar zetten door ons een probleem werd.
Even een belletje naar de klantenservice van Tomasso en wat foto's van de situatie doorgemaild was genoeg om nieuwe onderdelen te krijgen. We hebben ze nog niet maar deze ervaring was voor mij al reden genoeg om een positieve recensie te schrijven

8 mei 2023

Vond de website gebruiksvriendelijk

Vond de website gebruiksvriendelijk, en de betaalmogelijkheden waren uitgebreid. Kon ervoor kiezen om achteraf te betalen, wat mij op dit moment toevallig erg goed uitkwam.
Ook had ik nog een vraag over de levering, en de klantenservice reageerde snel. Zou de shop daarom zeker aanraden voor andere gebruikers.

22 maart 2023

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met Tomasso Tables, een prachtige set eetkamerstoelen gekocht die binnen een paar dagen al geleverd waren. En ze zitten heerlijk.

17 maart 2023
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)