tombola Nederland Reviews

2,7

Hier niet gokken/spelen. De gokkasten geven gewoon 0,00 Op de bingo winnen meestal dezelfde namen die ook nooit wat zeggen in de chat, erg opvallend. Mocht je na wat euro's storten toch nog... Toon meer

Naar mijn gevoel een zeer betrouwbare site. De app op de telefoon werkt zeer goed. Ik speel voornamelijk de slot spellen, je kunt spelen met een zeer lage inzet, wat ik zeker waardeer. Ik heb regelmat... Toon meer

Elke week dezelfde winnaars !. Niet aan beginnen mensen week in week uit dezelfde winnaars. Het is steeds dezelfde bingofamilie die wint hier en ze kennen elkaar ook aardig goed kan je wel zien in de... Toon meer

1. Online casino/bookmaker

tombola is de grootste online bingo site van Nederland. tombola heeft een Nederlandse vergunning voor Kansspelen op Afstand (licentienummer 1682), wat wil zeggen dat het veilig is bevonden door de overheid om hier je geld op in te zetten. Verder is Tombola de enige Nederlandse website die zich volledig op bingo heeft gefocust en alleen Nederlandse spelers toelaat. De andere drie platforms richten zich ook op andere kansspelen. Tombola heeft unieke online bingospellen die je nergens anders kunt spelen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik van Tombola. Elk spelletje vindt plaats in een chatkamer. Hier zijn meerdere spelers en een speciale chatmoderator. De moderator legt het spel uit, zorgt ervoor dat de chat levendig blijft en is er voor je als je ergens een vraag over hebt. De spelers komen vaak terug, wat maakt dat er een heuse community is ontstaan binnen Tombola. Dit maakt het extra gezellig.

Houd rekening met het volgende

Slecht

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Qua opzet een hele mooie site , maar...

Qua opzet een hele mooie site , duidelijk en vrij simpel.
Maar als je begint gaat alles prima win je her en der wat en dan gaat er blijkbaar ineens een blok op je naam en win je niets meer. Bingo niet en de slots niet. Ik heb nu een week elke dag gespeeld en 2 mini prijsjes gehad. En ondertussen zie je een groepje van 5 a 6 mensen tig x voorbij komen als winnaars en dat dus heel de week. Dat is geen random meer.
En als je slots speelt kan je de chat niet uitzetten en zie je daar dus steeds meldingen van mensen die wel bonussen en flink wat geld winnen, heel vervelend als je zelf niets wint.
Echt heel erg jammer dit.

16 januari 2024

Antwoord van tombola Nederland

Dank voor je reactie. tombola heeft een klantenservice waar contact mee opgenomen kan worden voor vragen over tombola (https://www.tombola.nl/contact-us). tombola heeft geen invloed op winnaars en werken niet met bots. Via deze link kun je alle winnaars bekijken https://www.tombola.nl/winners

Dit is waarschijnlijk de enige gok site…

Dit is waarschijnlijk de enige gok site waar je dagen op je gewonnen geld moet wachten. Belachelijk!!!!

25 december 2023

Antwoord van tombola Nederland

Dank voor uw reactie. tombola betaald binnen 3-5 werkdagen uit. In meeste gevallen is de volgende dag al uitbetaald maar het kan dus om anderen redenen tot 5 werkdagen duren. We hopen hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Team tombola Nederland.

leugenaars

hierin geven ze aan dat er binnen 1 dag t er op staat /.
Dit is niet het geval in chagt zeggen ze opeen 3-5
Kortom hun liegen en bedriegen de boel geen aanrade

in eeerdere review geven ze aan in 1 dag als antwoord

13 november 2023

Antwoord van tombola Nederland

Leuke slots, betrouwbaar en vermakelijk

Leuke site, chat mates zijn gezellig al had ik het fijn gevonden als je de chat uit kon zetten wanneer je er even geen zin in hebt.
Grappig te zien dat als je een paar x achter elkaar wint mensen je een bot gaan noemen. Uitbetaling gaat redelijk snel en je kunt er ook met lage inzet spelen. Ik speel meestal niet in de avond omdat het mij dan echt te druk is op de bingo maar overdag of 's nachts is het wel vermakelijk

2 oktober 2023

Antwoord van tombola Nederland

Dank voor je fijne reactie.

Tombola heeft goede admins en ik heb…

Tombola heeft goede admins en ik heb het zelf als zeer gezellig ervaren. Helaas momenteel op een losing streak maar dat kan gebeuren. Heb nog niets ervaren met matchfixing dus kortom 100% eerlijk.

8 september 2023

Hartelijk dank voor je positieve reactie.

Reglement klopt niet met de werkelijkheid

Ik heb nooit eerder in een review geschreven. Maar omdat ik nu in mijn ogen een vrij negatieve ervaring heb opgedaan, doe ik dat nu wel.

Opzich is tombola een leuke site om bingo op te spelen en simpele slots. Toch een aantal min punten:
- De chat is erg aanwezig en kan niet worden uitgezet.
- Er lijken vaak dezelfde spelers te winnen

Maar het meest Vervelende is me pasgeleden overkomen.

Ik ben van bank gewisseld. In het algemeen reglement staat dat je deze kan wijzigen als je saldo minder dan 2 euro is. Mijn saldo was op dat moment wat hoger maar omdat ik zeker wilde zijn van meespelen met de 2 uur actie bingo, wilde ik al kunnen storten met mijn nieuwe bankrekening. Mijn saldo dus wat sneller weggespeeld dan normaal. Eenmaal een saldo minder dan 2 euro, blijkt dat ik mijn rekening nummer helemaal niet kan wijzigen. Hierop contact opgenomen met de klantenservice. Op het moment dat ik te horen kreeg dat een rekening nummer wijzigen niet mogelijk is, verwees ik deze persoon naar het algemeen reglement en wat daarin staat over het wijzigen van een rekeningnummer. De persoon bij de klantenservice was uitermate offensief en onprofessioneel, want hoezo geloofde ik haar niet? Ook ging ze vragen stellen over hoe het dan kon dat ik nog met mijn opgegeven bankrekening kon spelen terwijl ik een nieuwe heb. Het gesprek voelde zeer vijandig. Achteraf bleek mevr. zelf ook gefrustreerd te zijn omdat het wijzigen van een rekeningnummer niet kan. Ergens begrijpelijk maar dit neemt niet weg dat mijn ervaring met de klantenservice heel slecht is.

Nu maar wachten tot het wijzigen wel kan. Maar aan de reviews hier te lezen is dat al iets dat al langer dan 1,5 jaar speelt.

28 augustus 2023

Antwoord van tombola Nederland

Bedankt voor uw reactie. Het is inmiddels mogelijk om een nieuwe IBAN toe te voegen. Volg de stappen https://www.tombola.nl/iban-change/ Team tombola Nederland.

Kan alleen met ideal betalen beetje…

Kan alleen met ideal betalen beetje jammer,dat er geen andere mogelijkheid is

28 augustus 2023

Antwoord van tombola Nederland

Dank voor je reactie. We hebben inderdaad enkel de optie om met ideal geld te storten. we kiezen er bewust (Safeplay redenen) voor om geen credit cards optie toe te voegen.

Geweldig! Maar 1 minpuntje verpest alles

Tombola is een ontzettend fijne bingo aanbieder, met erg handige app. Ook de klantenservice ben ik erg over te spreken... vaak direct reactie op welk moment vd dag dan ook...
Echter... ik kan nu al een tijdje geen bingo meer spelen helaas. Ik ben van bank gewisseld ondertussen en ik wil dus bingokaarten kopen met mijn nieuwe bankrekening maar dit is onmogelijk. Erg jammer! Ik heb voorgesteld mijn account te wissen en weer aan te melden met mijn nieuwe bankrekeningnummer maar ook dit is geen optie. Eenmaal aangemeld met je bankgegevens is het onmogelijk deze nog te wijzigen. Om deze reden helaas moeten stoppen bij tombola en een account aan moeten maken bij een andere bingo aanbieder.

18 augustus 2023

Tombola.

Tombola.. een leuke website... gezellig om te spelen en vooral een gezellig chat! Maar waarom dan 1 ster? Ik ben al vanaf begin 2022, je leest het goed! 1,5 jaar!!! bezig om mijn betalingsgegevens aan te passen. Ik heb al iedereen gesproken die daar werkzaam is incl. de manager! Ik hoor steeds dat het team er hard aan werkt om het probleem te verhelpen. Als je daar minimaal 1,5 jaar voor nodig hebt is er denk ik iets anders aan de hand! Je kunt niet met een heel team al 1,5 jaar bezig zijn om dat aan te passen. Zo ingewikkeld is het namelijk niet zeg ik als ict specialist! Veel spelers, vooral ex-spelers die wel in de chat aanwezig zijn maar niet kunnen storten klagen hierover! Tombola los dit probleem nu eens op! Ik ga eens kijken of ik ergens bij de overheid een klacht hierover kan indienen! Jullie hebben netjes een licentie... een leuk aanbod maar dit is mijn 1 ster gewoon waard!

5 augustus 2023

Antwoord van tombola Nederland

Een gokje wagen voor weinig....

Tombola is van alle aanbieders voor mij de leukste site.
Waarom? Je kan al voor een klein bedrag leuke prijzen winnen.
De RTP op de zelfontwikkelde slots is hoog.
Gokken is een kansspel dus krijg je geen garanties.
Als je verantwoordelijk met je limieten omgaat blijft het leuk.
Al diverse keren leuke prijzen gewonnen. De chat is (meestal) een leuke bijkomstigheid.

30 juni 2023

Leuke site

Leuke site. Heb al geregeld leuke bedragen gewonnen maar ook vaak genoeg verloren. Is en blijft een kansspel. Niet meer uitgeven dan je missen kan ;)

19 juni 2023

Ok ok ok ok ok ok

1 juni 2023

Leuke bingo

Leuke bingo, gezellige chat, lage inzet met hoge prijzen

30 mei 2023

Goede ervaring er mee

Nu geen slechte ervaringen er mee nooit problemen gehad geweldig daar om bingo te spelen

25 mei 2023

Hartelijk dank voor je positieve reactie.

Fijne site om eens lekker te spelen!

Super leuke site! Erg fijn dat je je eigen spelgebruik kan instellen. Minimaal, maximaal even niet. Leuk om op deze manier eens een avondje te bingo-en of te bubbelen!

29 mei 2023

Hartelijk dank voor je positieve reactie.

Leuke bingo site met slot spellen

Leuke bingo site met slot spellen. Welkomstbonus is goed, je krijgt extra speelgeld bij een eerste storting. Het is heel druk bij acties dus win kansen zijn dan kleiner maar als je wint pak je een mooie prijs. Ik heb ook al eens een prijs gewonnen.

24 mei 2023

Bingo zeer ongeloofwaardig

Bingo zeer ongeloofwaardig, speel vaste tijden paar uur en iedere dag dezelfde spelers meerdere malen die winnen goed het kan geluk zijn maar iedere dag paar keer dan is vreemd. Chat en CM s wel leuk en inzet gelukkig niet hoog voor slots.

24 mei 2023

Antwoord van tombola Nederland

Beste Gerda, dit is je 3de review met een 1-ster. Waarom blijf je dan toch bij tombola spelen? Nogmaals, tombola staat onder toezicht van de kansspelautoriteit en is in bezit van een Nederlandse licentie met nummer 1682. tombola heeft geen invloed op winnaars. Check onze winnaar lijst op https://www.tombola.nl/winners

Helemaal blij met tombola

Helemaal blij met tombola. Mooie prijs gewonnen bij Kosmos. Bingo ook wel leuk maar je wint niet zo vaak als bij de andere spellen. Ik kan het zeker aanbevelen. Er word wel veel gechat.

23 mei 2023

Gezellige casino

Leuke casino! Gezellige chat met gezellige cm’s. Dat maakt tombola toch anders dan andere casino’s. En natuurlijk kan je niet altijd winnen maar dat is nou gokken.

20 mei 2023

VUILE OPLICHTERS

VUILE OPLICHTERS! Net als alle andere casino's. Als u uw geld wilt verliezen; wedden bij Tombola Nederland! Ik zou vanaf nu alleen met Planoff te maken hebben als ik om mijn geld en geestelijke gezondheid geef.

17 mei 2023