In October 2021 een prachtige villa geboekt in Kroatië. Komen we na een lange auto reis aan op de plaats van bestemming, blijkt het huis verhuurd dubbel geboekt te zijn. De eigenaar en topic travel ha... Toon meer
Nadat we onze reis hadden geboekt, ontvingen we ,naast de rekening van Topic Travel, ook een rekening van Holiday Suites. Deze viel ruim 400,- lager uit. Jammer voor ons, aldus beide partijen. L... Toon meer
Sinds 2004 boekten wij 13 zomervakanties via Topic Travel. Dat alleen al zegt genoeg. In het ruime aanbod vinden wij steeds onze gading. Wij zijn vooraal tevreden over de absoluut correcte beschrijvin... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Topic Travel Vakantiehuizen is een reisorganisatie, opgericht in 1990 en gevestigd in Den Haag. Topic Travel is uitgegroeid tot dé Nederlandse specialist op het gebied van de verhuur van de betere vakantiehuizen. Topic Travel werkt zonder tussenkomst van reisbureaus en verhuurt de vakantiehuizen rechtstreeks aan haar gasten. Dat betekent een korte lijn tussen producent en consument en een soepele, directe communicatie tussen u en Topic Travel, op het moment dat het ú uitkomt. Een enthousiast team van 45 vakmensen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw boekingen te behandelen.
Bezuidenhoutseweg 27, 2594 AC, Den Haag, Nederland
- 070 416 8 416
- info@topictravel.nl
- topictravel.nl
Mensen keken ook naar
Goed en uitgebreid vakantiewoning…
Goed en uitgebreid vakantiewoning aanbod.
Moeilijk was het niet maar er flitst…
Moeilijk was het niet maar er flitst een korting voorbij die later niet verwerkt is.
Mooi aanbod van huizen
Mooi aanbod van huizen, makkelijk boeken, snel bevestiging. Jammer dat op alle sites bijna dezelfde huizen staan. Overigens met weinig prijsverschil.
Simpel en eenvoudig boeken via internet.
duidelijke omschrijving huis en kostem
Fijn telefonich contact maar meteen annulering/wijzigingskosten niet fraai.
het is prettig dat gewoon telefonisch contact ook mogelijk is.
Wat is een stuk minder vindt is dat als je eenmaal een boeking hebt gedaan en binnen 24 uur benader je de organisatie dat er iets mis is gegaan dat je meteen meer dan € 300,- kwijt bent om een wijziging door te voeren. Dat is bij Booking.com veel beter geregeld.
De dame aan de telefoon bij Topic Travel was bijzonder aardig maar kon daar ook niets aan doen.
Je vult alles heel makkelijk in wat jou…
Je vult alles heel makkelijk in wat jou wensen zijn op de site, en van daaruit kun je dan makkelijk uitzoeken wat jij graag wilt.
Perfect allemaal.
Het kostte heel veel tijd en moeite om…
Het kostte heel veel tijd en moeite om 4 aaneengesloten weken te kunnen boeken.Rare gang van zaken.Is uiteindelijk wel gelukt dankzij vriendelijke medewerkster. Dat wel. Zag later het programma RADAR met daarin een item over Belvilla/topic travel.Bestaat dus helemaal niet meer en gaat een andere koers varen. Ben er niet blij mee.Boek al 20 jaar bij Topic Travel en dit is heel andere business,waar ik niet van houd.
Boekingsproces
Het zoeken naar een geschikt vakantiehuis is gemakkelijk en het boekingsproces is overzichtelijk.
Ik voel me besodemieterd door Topic Travel/Belvilla
Ik voel me bekocht door Topic Travel, in de advertentie stond dat we ca. 26% korting zouden krijgen, in het programma RADAR dd 7-10-2019 blijkt dat Topic Travel eerst de prijzen gigantisch heeft verhoogd en toen de korting toepast. Vandaag zelf naar ons huisje gekeken, nu 6% korting in dezelfde periode maar het huisje is nu inderdaad even duur als met 26% korting. Ik voel me echt besodemieterd door Belvilla/ Topic Travel
Goede overzichtelijke site
Goede overzichtelijke site. Al vaker via Topic Travel geboekt. Was altijd probleemloos en in geval van vragen, denken de medewerkers goed met je mee.
Beetje lang wachten aan de telefoon
Beetje lang wachten aan de telefoon, maar goed geholpen.
Het mag echt schoner allemaal
Het mag echt schoner allemaal! Dat is het echt niet dus als je iemand bent die beetje van schoon huis houd ga zeker niet daar heen!
Prima en duidelijk boekingsproces
boeking
Onze ervaring met boeken bij Topic Travel is al jaren, dat het heel eenvoudig gaat per internet. We hebben al een huis geboekt voor september 2020!
BUITENLAND BETALING
HELDERE WEBSITE, VLOTTE REACTIE OP DE AANVRAAG VOOR DE BOEKING.
NADEEL: BETALING MOEST NU VIA EEN ZWITSERSE BANKREKENING. DAARVOOR MOET IK EERST MIJN BANKREKENING AUTORISEREN VOOR BUITENLAND BETALING, TWEE UUR WACHTEN EN DAN PAS BETALEN. VRAAG: KAN DIT NIET WEER EEN NEDERLANDSE REKENING WORDEN ALS VOORHEEN?????
Voor oudere met weinig computer…
Voor oudere met weinig computer ervaring kan best lastig zijn .
Alles is helder en duidelijk
Alles is helder en duidelijk. Roept geen onverwachte vragen op