Zo,n 10 jaar geleden kwamen wij in…
Zo,n 10 jaar geleden kwamen wij in contact met Topwindows tijdens Harlinger visserijdagen.
Wij hebben toen voor onze boot (caranan) "Wettersweal" kunststof ramen gekocht, als een van de eersten. Na wat beginnersproblemen hebben wij 10 jaar volop genoten en een paar jaar daarna nog een vierkante patrijspoort laten plaatsen. Door een operatie aan mijn schouder is de boot al vroeg winterklaar gemaakt en pas in januari weer een keer gekeken hoe alles er bij lag. Tot onze grote schrik was er een lek ontstaan bij het raam ter hoogte van de WC met veel water onder de vloer. Topwindows gebelt met de vraag hoe ik dit het beste aan kan pakken. Daar werd ons aangeboden om tegen de gemaakte kosten te gaan kijken wat er aan te doen was. Zo gezegd zo gedaan. Tijdens deze controle kwamen de mannen van Topwindows er achter dat het niet te repareren was en werd ons een nieuw raam aangeboden. dat
kortgeleden geplaatst is. TOPWINDOWS dit is geweldig en dit is pas service. Hier krijg ik een warm gevoel van. DANKJEWEL een dikke 10 hiervoor.