Købte badestenen i beige, superflot design. Virker så godt - tager bare vandet fra bruseren effektivt og gulvet er helt tørt efter badet. Kan varmt anbefales.
En af de bedste kundeoplevelser, jeg længe har haft. Jeg skrev angående et defekt produkt og blev mødt med forståelse, venlighed og en virkelig professionel behandling fra start til slut. Der ble... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bademåtten tørrer ekstremt hurtigt som lovet. Fungerer super godt. Flot overflade, slet ikke glat Efter 8-9 måneder mister den dog farven flere steder og ser ret grim ud, selvom den er passet ef... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Skift den traditionelle, fugtige bademåtte ud med vores flotte badesten, der ubesværet absorberer vand på få minutter med sit naturlige indhold af diatoméjord
Vestergade 80, 8000, Aarhus C, Denemarken
- hej@torr.dk
- torr.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super løsning i stedet for bademåtte
Købte badestenen i beige, superflot design.
Hurtig levering og lækkert produkt.
Hurtig levering og lækkert produkt.
Super fin kvalitet 👌✨
God kvalitet
Hurtig levering 🚚 og meget prof. håndtering af min ordre. Rigtig god kvalitet.
Hurtig og let handel
Hurtig og let handel, glæder mig til at afprøve den

Kundeservice i absolut topklasse!✨✨✨✨✨
Der blev reageret hurtigt, og jeg fik med det samme tilsendt en ny måtte. Hele kommunikationen var behagelig, personlig og løsningsorienteret.
Det er sjældent, man oplever så høj en service i dag. En virksomhed, der virkelig værdsætter sine kunder. Mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van törr.dk
Bademåtten tørre ekstremt hurtigt som…
Bademåtten tørrer ekstremt hurtigt som lovet. Fungerer super godt.
Flot overflade, slet ikke glat
Efter 8-9 måneder mister den dog farven flere steder og ser ret grim ud, selvom den er passet efter foreskrifterne. Vi har den mørkegrå, den bliver hvid ved "slid"(?)
Ville gi 5 stjerner for de første 7 mdr. Derefrer 1. Så vi ender på 2 stjerner

Nu har vi tre badestene
Nu har vi tre badestene, vi er meget begejstret for dem ved bruseren, så
nu har vi købt en til hundens vandskål.

Antwoord van törr.dk
Helt perfekt og hurtig service
Helt perfekt og hurtig service, er så glad for den!

Antwoord van törr.dk
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Stenen er virkelig flot og tørre meget hurtigt. Den lever til fulde op til mine forventninger.

Virker som angivet
Hurtig levering og fornuftig priser. Bademåtten absorberer vand hurtigt, som angivet, og er min absolut yngling. Kan klart anbefales.

Hurtig og ærlig service
Jeg var i tvivl om jeg kunne bruge de flotte badesten da der er en 5 mm kant i mit bad. Chattede med en kl 22.30 som frarådede mig at købe stenen, da den kunne knække. Super god og ærlig service. Skal helt sikkert have en sten når jeg flytter.

Antwoord van törr.dk
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med törr. Bestillingen var nem, leveringen var hurtig, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kvaliteten virker virkelig god, og man kan mærke, at der er tænkt over både produkt og indpakning. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos törr. Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!! Tørre utrolig hurtigt og så fin at se på også
Supergodt alternativ til en traditionel…
Supergodt alternativ til en traditionel bademåtte. Min kæreste og jeg er meget glade for den, og kvaliteten lever fuldt ud op til vores forventninger. Kan klart anbefales! 😎👍🏼
Super hurtig levering dagen efter…
Super hurtig levering dagen efter bestilling af badesten. Den lever helt op til den video jeg så af den

Antwoord van törr.dk
Hurtig levering, smukt produkt.
Har lige modtaget min badesten. Super hurtig levering og den lever fuldt op til forventningerne i forhold til udseende. Virkelig pæn.
Har kun lige nået at prøvetestet den, og er allerede imponerende. Glæder mig til at bruge den fremover 😍

Antwoord van törr.dk
Et godt køb er virkelig glad for min…
Et godt køb er virkelig glad for min badesten og for jeres service.

Super fin bademåtte
Super fin bademåtte, som tørrer hurtigt op. Smukt alternativ til en almindelig bademåtte.
Og hurtig levering af den.

Praktisk alternativ til bademåtte
Badestenen absorberer vandet hurtigt og holder badeværelsesgulvet tørt præcis som lovet