This is a GREAT small company that has attention to detail excellent service and a sense of care about the world, visit Torstein x Made Blue a clean water project. Respectfully Bryghuset Solvognen... Toon meer
Rigtig god service ved besøg på lager og derefter anbefaling til, hvad vi skulle købe via webshoppen. Hurtig levering og alle aftaler overholdt. Mit eneste andet ønske ville være, at der lå et enkelt... Toon meer
En god oplevelse og eneste grund til det ikke bliver 5 store stjerner er at vi savnede en god dansk brugsanvisning eller video i forhold til hvordan de 22 dele skal samles. Det er ikke alle der er ek... Toon meer
Mega god service i forbindelse med købet af fadølsanlæg! Selve købet gik nemt, og servicen var i top. To dage efter jeg havde brugt anlægget første gang, ringede jeg ind, fordi jeg ikke kunne finde u... Toon meer
Torstein Drikkevareservice er en danskejet familievirksomhed. Derudover er Drikkevareservice en landsdækkende salgs- og servicevirksomhed, som tilbyder forskellige drikkevare-løsninger inden for fadøl, vand, og sodavand. Vi lægger vægt på at tilbyde totale løsninger, som indeholder maskiner, produkter, installation og service tilpasset den enkelte kundes behov. På hvert drikkevareområde har vi valgt at tilbyde maskiner af høj kvalitet fra førende leverandører for at sikre vore kunder stabile og holdbare løsninger. Vi vægter værdier som kvalitet, ærlighed og god kundeservice utrolig højt.
Strandvejen 42, Saksild, 8300, Odder, Denemarken
- 86559772
- salg@torstein.dk
- torstein.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Havde brug for teknisk rådgivning
Havde brug for teknisk rådgivning. Det blev givet helt præcist.

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Jeg måtte rykke for min varer
Jeg måtte rykke for min varer, og noget var gået galt i forsendelsen. så fik ny varer dagen efter. Super kundeservice, kun positive oplevelser.💪

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Varen jeg købte er som beskrevet til en…
Varen jeg købte er som beskrevet til en god pris
Hurtig hjemmeside der er godt indrettet

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
God service og hurtigt levering
God service og hurtigt levering. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Det kan afhentes på lager
Højt serviceniveau, god forklaring vedr. muligheder og fremvisning af forskellige produkter.

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Nok et af de bedste firmaer jeg har…
Nok et af de bedste firmaer jeg har handlet med på nettet. De var der hele vejen igennem med gode råd og vejledning, de tog tid til en og det var fantastisk. De er min faste ølpusher nu og jeg vil klart anbefale dem til andre 😊

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Er meget opmærksomme på om kunden har…
Er meget opmærksomme på om kunden har fået påført den rigtige leveringssted og er hurtige til at levere til tiden.

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Eneste ulempe er at det er ekstremt…
Eneste ulempe er at det er ekstremt vanedannende og at vores medarbejdere ikke vil hjem fra arbejde. Byens bedste øl.

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Virkelig fin behandling og information…
Virkelig fin behandling og information om deres produkter.
Flinke mennesker

Antwoord van Torstein Drikkevareservice
Altid super service og hurtig levering
Altid super service og hurtig levering. Top anmeldelse herfra.