Levering duurde lang (12 weken) maar dit was vooraf aangegeven. Tijdens levering netjes gemonteerd. Bed is erg mooi en slaapt fijn. Bij aankoop in de winkel ook vriendelijk en goed geholpen
Je weet precies wanneer ze komen tot op het tijdstip. Bed bevalt prima en alles verliep goed. Goed en aardig personeel in de winkel en bezorging.
Fijn en deskundig geholpen. We zijn eerder geweest om te oriënteren en werden prettig geholpen zonder verkoop druk. Uiteindelijk mooie boxspring gekocht. Om de levertijd te verkorten konden we h... Toon meer
In de winkel in Deventer goed geadviseerd. Ze namen de tijd en lieten alternatieven zien en ervaren wb matrassen. Bed, lattenbodem en matras werden op de 2e verdieping gebracht en vlot in elkaar ge... Toon meer
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 25 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Essenstraat 11, 7418 BM, Deventer, Overijssel, Nederland

Antwoord van totaalBED - Deventer
Goed advies gekregen in de winkel.Er werd ook de nodige tijd aan besteed.
Correct en vriendelijke aflevering en montage.

Antwoord van totaalBED - Deventer
Bezorging was een ramp, kon alleen maar op een bepaalde dag en de tijd was niet te plannen. Als ik dit van te voren had geweten dan was mijn keus niet bij totaalbed. En vond het jammer dat de verlichting onder het bed scheef erop is gemonteerd en dat de bekabeling van de verlichting niet netjes op het bed vast gemaakt is. En vond het jammer dat het hoofdsteun niet naar boven paste. Deels ook mijn schuld want ik dat dit pas wel. Bed ligt wel heerlijk!!

Antwoord van totaalBED - Deventer
In januari een super bed gekocht hier in Deventer. De dame in de winkel legde alles heel goed uit. Had een mooi bed gezien alleen vond ik het hoofdboard niet mooi. Geen probleem kijken welke wel past als hoofdboard en toen was de keuze snel gemaakt Maart was de levering. De 2 mannen waren zeer vriendelijk en hebben het bed goed geplaatst. Alle afval hebben ze meegenomen. Matras ligt super fijn. Zo tevreden met alles. Echt een aanrader om daar je bed te kopen.

Antwoord van totaalBED - Deventer
Er werd uitgebreid de tijd genomen om te informeren over matrassen en ze konden ter plekke uitgeprobeerd worden. Levering was snel en correct en oude matras werd mooi meegenomen.

Antwoord van totaalBED - Deventer
Bed, lattenbodem en matras werden op de 2e verdieping gebracht en vlot in elkaar gezet.
Het bed/ matras ligt heerlijk!

Antwoord van totaalBED - Deventer
Prettige winkelervaring en bezorgen van het bed ging volgens afspraak.

Antwoord van totaalBED - Deventer
Vriendelijke verkopers, geven goede uitleg maar laten je rustig een keuze maken, snelle bezorging van de matras.

Antwoord van totaalBED - Deventer
Levering was optijd,netjes afgewerkt. Oude bed zoals afgesproken verwijderd en mee genomen.