Prima kerels, echter was er op voorhand even wat onduidelijkheid over het hoger monteren van het achterbord. Door verkoper zo geadviseerd, door kantoor benaderd over de werkzaamheden die ik moest verr... Toon meer
Geduld in de winkel, uitgebreid alle verschillende opties doorgenomen qua bed, hoofdboard, stof. We hadden misschien iets langer bij het topmatras stil mogen staan maar misschien was het ook wel duide... Toon meer
Over het algeheel was het een prima service en advies, in de winkel en bij het plaatsen. Wat minder ging was de afspraak inplannen. Aangegeven dat we nooit op donderdag kunnen en kregen de afspraak ju... Toon meer
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Schuttersveld 36, 7514 AL, Enschede, Overijssel, Nederland
Vraagt klanten om een review
Alles correct afgehandeld. Afgeleverd op de afgesproken tijd en de bezorgers waren beleefd en vriendelijk.

Antwoord van totaalBED - Enschede
Super goede service in de winkel en er word goed naar je geluisterd. De bezorgers zeer professioneel en super vriendelijk

Antwoord van totaalBED - Enschede
Goed advies in de winkel gehad.Nette bezorgers die het bed snel in elkaar hebben gezet.

Ben heel tevreden
Vriendelijk personeel in de winkel en goede uitleg
Het bezorgen ging ook super

Antwoord van totaalBED - Enschede
De verkoop van onze nieuwe boxspring door de verkoopster in de winkel in Enschede verliep perfect, met aandacht en luisterend oor, professioneel en vriendelijk. De levering en plaatsing werd correct, vakkundig en zonder haast door de twee medewerkers uitgevoerd.
De communicatie met winkel en hoofdkantoor was uitstekend. Kortom: Totaalbed is aan te bevelen en …..ons nieuwe bed bevalt uitstekend.

Antwoord van totaalBED - Enschede
Eerst al bij de aankoop,goede uitleg zeker bij de matrassen. De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam. Het bed werd netjes geplaatst door de bezorgers, wij slapen HEERLIJK. Bijzonder goede aankoop.

Antwoord van totaalBED - Enschede
Super fijn bed en hele goede service. Proef slapen is ook echt fantastisch, hierdoor konden wij toch de te harde topper omruilen voor een zachtere variat

Antwoord van totaalBED - Enschede
Zeer deskundig advies in de winkel.
Aflevering snel en goed.Vriendelijke bezorgers.
Daarna probleemloos gebruik gemaakt van de 90 dagen omruilgarantie.

Antwoord van totaalBED - Enschede
Goede en kwalitatieve service we zijn erg tevreden.
Alle afspraken en tijdstippen zijn nagekomen.

Antwoord van totaalBED - Enschede
Goede Service in de winkel & bed snel in elkaar gezet door 2 monteurs aan huis.

Antwoord van totaalBED - Enschede
Mooi op afspraak gebracht,super netjes, , alle afval weer meegenomen. Toppy , aan te bevelen

Antwoord van totaalBED - Enschede
Alles op tijd en keurig uitgevoerd. Vriendelijke behandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.