Fijne en goede uitleg op een rustige manier. Veel keuze mogelijkheden. Levertijd qua weken precies zo als voorspelt. Bezorgdienst netjes en correct werkend, nemen afval mee. Uitleg top. Aan te bev... Toon meer
Super fijn in de winkel in Harderwijk geholpen, ookal kwamen we aan de late kant binnen en gingen na sluitingstijd weg. De jongens die het bed kwamen brengen waren nette en hardwerkende jongens, die... Toon meer
In de winkel perfect geholpen. Bezorgers heel vriendelijk en snel ,ik had alleen wel verwacht dat het matras ook op het bed werd gelegd en de topper bij het matras zou worden ingelegd . Verder na al... Toon meer
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 25 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Zuiderbreedte 9, 3845 MC, Harderwijk, Gelderland, Nederland
Wij hebben bij totaalbed in harderwijk een nieuw bed en een nieuwe kast gekocht vandaag is het afgeleverd en gemonteerd monteurs werkte nauwkeurig en er was een kleinigheidje met de kast en dat is vandaag meteen opgelost goede service

Vriendelijke bezorgers
Belde netjes half uur vantevoren op dat ze er zo aankwamen .

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Fijne en goede uitleg op een rustige manier. Veel keuze mogelijkheden.
Levertijd qua weken precies zo als voorspelt.
Bezorgdienst netjes en correct werkend, nemen afval mee. Uitleg top.
Aan te bevelen!

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Goed advies bij aankoop, heldere communicatie en prima aflevering en plaatsing.

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
In de winkel wordt je altijd netjes geholpen en je krijgt heel goed advies

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Vriendelijke en kundige medewerkers en alle tijd om de juiste keuze te maken.

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Goed advies en goede afwisseling . Al eerder iets besteld bij Totaal bed Harderwijk nl. een Twijfelaar . .Vandaar wederom een nieuwe bestelling nl. een hoog laag bed . Bevalt uitstekend ‼️

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Prettig geholpen, alle tijd voor je. Telefonisch ook netjes geholpen. Problemen worden keurig opgelost

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Ervaring bij de verkoop was prima.
Wachttijd van 12 weken was wel heel erg lang. De bezorging opzich was ook prima, wel is de maximale bezorgtijd van 30 min voor het afleveren van een bed heel erg krap.
Bezorgers mogen een pluim krijgen.... Waren vriendelijk, dachten en hielpen goed mee om oplossingen te vinden.

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Een aantal jaar geleden een volledige boxspring gekocht. In de winkel erg vriendelijk geholpen en ze nemen alle tijd voor je.Helaas niet helemaal goed geadviseerd waardoor ik een topper heb gekocht waarvan zowel ik als mijn man op de lange termijn rugpijn hebben gekregen.
De 90 dagen garantie was voorbij dus weer opnieuw een erg dure topper moeten kopen.

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Ze waren erg behulpzaam. Ik ben naar best veel bedden winkels geweest en dit was de beste. Service is goed. Snelle bezorging zelfs wanneer het een drukke periode was. En vriendelijke sfeer!

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Ik werd op de hoogte gehouden hoe laat ze er zouden zijn. En de medewerkers werkte zeer efficiënt.

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Alle relevante afspraken werden nagekomen d..w.z.
orderbevestigng, levertijd, levering en montage etc.
Tevens goede ontvangst en deskundige uitleg.

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Vanaf de verkoop in de winkel in Harderwijk tot de levering was prima! Goede service, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
Enorm goed en ongedwongen geholpen in Harderwijk. Leveren is goed gegaan. Duidelijke tijd aangegeven en ze hadden het bed snel en netjes neer gezet.

Antwoord van totaalBED - Harderwijk
We hebben 2 bedden gekocht voor, zo ver we nu kunnen beoordelen, een goede prijs kwaliteit. Monteurs erg vriendelijk, gedreven en kundig. Blijk mee.