Ze bestaan opeens niet meer. Ook mijn 100 euro (in februari besteld) is weggegooid. Ik zie zoveel mensen die hier hebben besteld en betaald, maar nooit iets hebben ontvangen en je kan er blijkbaar... Toon meer
Begin december van vorig jaar een bestelling geplaatst. Tot op heden niks ontvangen. De tracking link geeft ook geen duidelijkheid. Laatste update was op 12 januari van dit jaat. Klantenservice reag... Toon meer
Review nummer 3 na mijn laatste review zou tour & aliexpress met mij contact opnemen zoals ze beloofd hadden….. guess what….. niet gereageerd meer dit was 6 oktober…… NEPPE WINKEL MET NEPPE SP... Toon meer
Premium quality - for less. Allowing men to dress with confident style, comfort & value.
Nederland
- hi@tourandtate.com
- tourandtate.com
Schending van onze richtlijnen
Geld incasseren en niets leveren.
Ik zie zoveel mensen die hier hebben besteld en betaald, maar nooit iets hebben ontvangen en je kan er blijkbaar helemaal niets aan doen, dit soort oplichters blijven er maar mee wegkomen.
Ik vind mezelf ook nog eens stom dat ik hier ingetrapt ben.
Tour & Tate, jullie zijn een triest stel mensen. Schaam je dat je zo aan je geld wil komen! Maar misschien geven jullie het aan een goed doel?
Oplichters
Bestel hier niet. Je krijgt niets binnen. Weggegooid geld.
scam
Klantenservice reageert niet (meer) op mijn vragen.
Ik wacht al meer dan 5 maanden op m’n bestelling.
Ik wacht al 5! maanden op m’n bestelling. Eén keer contact gehad via mail met Julie van het Support Team. Sindsdien wordt er niet meer geantwoord op mails. Bestelling is betaald maar nooit aangekomen. Pure oplichting.
Bestel niet bij Tour&Tate.
Bestelnummer 8411130
Verkeerde maten en niet te bereiken
Eerst begon het met een week lang wachten om informatie betreft verzending (track &trace), daarna komt die binnen met verkeerde maten. In mijn winkelmand staat letterlijk dat ik een maat M heb besteld en wat krijg ik binnen alles in maat XL. Ik begrijp er helemaal niks van. Ze zijn ook niet te bereiken. Ik hoop dat ze mij nog tegemoetkomen anders is het echt zonde van m'n geld.
NIET BESTELLEN!!!! / DO NOT ORDER!!!
NIET BESTELLEN!!!!!
2 shirts besteld maar niets ontvangen.
Meerdere mails gestuurd maar je krijgt gewoon geen antwoord.
DO NOT ORDER!!!!!
After ordering nothing got delivered and no answer on your mails
Artikel terug gezonden
Artikel terug gezonden, retour link werkte niet dus zelf nota bijgevoegd omtrent het retour. Na 3 maanden nog steeds mijn geld niet ontvangen, na verschillende mails met bijgevoegd de track and trace en bewijs van levering bij hun nog steeds geen geld te zien, je krijgt random mails dat je product onderweg is terwijl het over een retour gaat! Te belachelijk voor woorden, wegblijven!!!
Slecht
Slecht, tijd terug wat besteld. Nooit binnen gehad. Op mailtjes reageren ze ook niet. Gewoon oplichterij
Zeer slechte service – bestelling nooit ontvangen
Op 30 november heb ik een bestelling geplaatst, maar tot op heden heb ik helemaal niets ontvangen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice. Iedere keer krijg ik alleen algemene, standaardreacties dat de bestelling “onderweg is”, terwijl er aantoonbaar niets onderweg is (geen track & trace, geen updates).
Er wordt geen concrete oplossing geboden en ik word telkens afgescheept met dezelfde loze beloftes. Dit vind ik uiterst onprofessioneel en frustrerend.
Indien nodig kan ik bewijs aanleveren van mijn bestelling en de communicatie.
Ik raad bestellen hier absoluut niet aan.
Geen contact na het willen sturen van…
Geen contact na het willen sturen van een retour
Ordernummer 8417645

Een grote schande
Een grote schande. Kocht hier een jas waarop ik 2 maand moest wachten. Bleek deze out of stock te zijn waardoor mijn order gecanceld werd. Nu nog steeds aan het wachten op een refund. Order is 3.5 maand geleden geplaatst. Niet kopen op deze site!!!!

Antwoord van Tour&Tate
Tweede review – retour eindelijk verzonden, maar opnieuw geen enkele reactie (#6938)
Dit is mijn tweede review over Tour & Tate. Na veel pijn en moeite heb ik eindelijk een retouradres in België ontvangen. Vervolgens heb ik met PostNL mijn pakket retour gestuurd, mét track & trace, waarvoor ik nog eens €15 extra heb moeten betalen.
Volgens tracking is het pakket al 4 weken geleden aangekomen, maar opnieuw geen enkel bericht, geen bevestiging, geen terugbetaling, niets. Het gebrek aan communicatie is echt onacceptabel.
Omdat ik volledig genegeerd blijf worden, ben ik inmiddels in contact met de Consumentenbond en heb ik juridisch advies ingewonnen. Het is ontzettend jammer dat het zo moet lopen, maar ik laat dit niet zomaar gebeuren.
Mocht Tour & Tate alsnog willen reageren:
Mijn ordernummer is #6938.
Ik stop niet totdat ik mijn terugbetaling heb ontvangen.

Antwoord van Tour&Tate
Tja 5 items besteld en qua kwaliteit…
Tja 5 items besteld en qua kwaliteit wat je kan verwachten, maar ben 4 maanden bezig om andere matrn te krijgen. Reageren met standaar mails maar meestal reageren ze niet. De chatbot was nog het beste om te communiceren. Al met al koop hier niet

!!NIET BESTELLEN!!
Ik heb den betselling gedaan. Die in 2x geleverd is en pas na 1/2 maanden. Helaas was alles op 1 artikel na te klein….
Netjes gemaild dat de retourportaal niet werkt. Na juridische mailtjes moeten opstellen heb ik een retouradres gekregen om producten te retourneren. Deze ik heb ik met track and trace verzonden.
Maar vervolgens geen gehoor of terugbetaling.
Inmiddels juridische stappen gezet. Helaas dat het zo moet….

NIET BESTELLEN
Bestelling gedaan.
Geleverd (wel enorm vertraagd en in meerdere delen)
De producten lijken allemaal van verschillende fabrieken afkomstig te zijn uit China. Helaas is de kwaliteit heel slecht.
Netjes gemaild dat de retourportaal niet werkt. Na juridische mailtjes moeten opstellen heb ik een ADRES gekregen om producten te retourneren. Deze ik heb ik met track and trace en aangetekend verzonden.
Ontvangen door Tour and Tate, maar vervolgens aangeven dat ze het niet kunnen vinden en geen gehoor of terugbetaling.
Inmiddels juridische stappen gezet. Helaas dat het zo moet.

Slechte klantenservice
Artikel die ik verkreeg, bleek helemaal niet kwaliteitsvol, onmiddellijk geretourneerd en volgens de tracking werd het artikel correct ontvangen. Ondertussen reeds 2 maanden aan het wachten op mijn terugbetaling... ondanks meerdere mails, geen enkele medewerking verkregen.

Troep artikelen, waardeloze service
Drie producten gekocht, na een maand pas 2 van de 3 binnen. Van de premium kwaliteit klopt al helemaal niks, het is goedkope troep en de trui die ik heb gekregen lijkt totaal niet op de trui zoals die op de website staat. Verder geen aangenaam contact ook met de klantenservice, het enige wat mij verteld werd is dat ik een kortingscode kreeg van 10% terwijl je in oktober op de website al een kortingscode had van 20%, simpelweg hier heb je dus niks aan. Vreselijk bedrijf zo ver mogelijk weg van blijven.

Antwoord van Tour&Tate
3 weken gewacht tot mijn pakket…
3 weken gewacht tot mijn pakket überhaupt werd verzonden en als het uit eindelijk aan komt is het super slechte kwaliteit en willen ze me nog eens €15 laten betalen om het terug te sturen. Absoluut een scam!!!

Scam
Als je naar hun website gaat ziet het er erg kwalitatief uit maar dit is gewoon een pure scam, antwoorden niet op mails en wacht nu zelf al 3 weken op men pakket.

Antwoord van Tour&Tate
Leveren niet en reageren niet op…
Leveren niet en reageren niet op mailcontact. De kleding komt uit China en is echt troep. Hier niet bestellen!!!