Het speeltje als verrassing cadeau gekocht voor mijn vriendin. Het werd in enthousiasme ontvangen en uitgeprobeerd. Het is divers en spannend, heeft voldoende opties en standjes om het leuk te make... Toon meer

Ik was bang om te veel uit te geven, maar Toys Hub biedt geweldige prijzen in te leveren op kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zal het aanbevelen!

1. Sex toy-winkel

Most Innovative Sex Toys

4,5

Uitstekend

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

24 mei 2025

Beste Said,

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat alles snel en makkelijk is verlopen.

Stefanie - Toys Hub

De koppelvriendelijke speeltjes zijn…

De koppelvriendelijke speeltjes zijn geweldig en de aanbevelingen op de website maakten het heel gemakkelijk om te kiezen.

8 november 2024

Antwoord van Toys Hub

Bedankt, Lliesje, voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de koppelvriendelijke speeltjes en dat de aanbevelingen op onze website je hebben geholpen.

Stefanie - Toys Hub

Ik was bang om te veel uit te geven

5 december 2024

Antwoord van Toys Hub

Bedankt, Julia, voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. We waarderen je aanbeveling en zien je graag terug

Stefanie - Toys Hub

Wat mij het meest heeft geïmponrrrd

Wat mij het meest heeft geïmponrrrd, was de snelle levering: mijn bestelling arriveerde datum en was veiling verpakt. Het klantenserviceteam reageerde ook erg snel toen ik een vraag had over de verzerding. Al met al een betrouwbaar en klantvriendelijk platform voor speelgoed. Een echte aanrader!

22 november 2024

Antwoord van Toys Hub

Bedankt, Astrid, voor je mooie review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze klantenservice. We doen ons best om onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor je vertrouwen in ons platform.

Na 6 weken nogsteeds niks ontvangen. Communicatie zeer slecht

Na 6 weken nogsteeds niks ontvangen. Mail gestuurd, geen reactie. Weken later een mail terug gekregen dat het niet leverbaar was en een vervangend artikel is mij voorgesteld. Hierop gereageerd maar wederom geen reactie. Lijkt wel een nep winkel.. ?

23 oktober 2024

Antwoord van Toys Hub

Bedankt, Kevin, voor je bericht en excuses voor de vervelende ervaring.

We hebben inmiddels contact met je opgenomen, een volledige terugbetaling geregeld en hopen dat je hiermee tevreden bent. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Antwoord van Toys Hub

Bedankt, E.L., voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de manier waarop we je mails hebben beantwoord. Als je verder nog iets nodig hebt, laat het gerust weten.

Stefanie - Toys Hub

Kwaliteit en eerlijk - een aanrader!

Kwaliteit producten. Eerlijk en behulpzame verkopers.

25 augustus 2024

este Van Gestel Karl,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze service. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Snel geleverd

Snel geleverd. Precies zo als op de foto.

20 mei 2024

Beste Carole,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je bestelling snel geleverd is en dat het product overeenkomt met wat je op de foto hebt gezien. Als je nog verdere vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Masturbator

Pakketje netjes bezorgd maar en het e-book is helaas via de mail geleverd. Let wel even op, hij zat bij mij in de spambox.

8 mei 2024

Beste Henk,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het beloofde e-book niet is geleverd bij je bestelling. Dat is zeker niet de service die we willen bieden. We zullen dit probleem onderzoeken en ervoor zorgen dat je alsnog toegang krijgt tot het e-book. Onze excuses voor het ongemak.

Hi T. Vos,

Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om een snelle en vertrouwde service te bieden, en het doet ons goed te horen dat onze communicatie ook naar tevredenheid verloopt.

Groetjes,

Hi A. de Koning,

Super dat onze service je bevalt! We doen ons best om het zo goed en snel mogelijk te houden.

Groetjes,
Stefanie van Toys Hub

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

26 maart 2023

Hi Arno Schuitemaker,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en de prijs/kwaliteit verhouding.

Als je nog meer vragen hebt of iets anders nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Stefanie van Toys Hub.

Product was anders dan aangegeven op de…

Product was anders dan aangegeven op de doos.
Op de site staat onvoldoende informatie
Niet te bereiken via telefoon of chat
Pas na dagen antwoord via email en geen telefoon nummer erbij

12 januari 2023

Goedemorgen!

Dankjewel voor de bestelling allereerst en vervelend dat je niet tevreden bent.

Jouw artikel is wel hetzelfde als dat je besteld hebt.
Wij hebben je bericht via de mail binnen een paar uur al beantwoord met een geschikte oplossing voor je.

Wij nemen jouw feedback zeker mee in het vervolg om zo goed mogelijke service aan te bieden.

Stefanie - Toys Hub

Ondanks dat ik geen tracking info…

Ondanks dat ik geen tracking info kreeg, is de bestelling toch de volgende dag volgens afspraak bezorgd

19 november 2022

Hi Henk,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling volgens afspraak is bezorgd, ondanks het ontbreken van tracking informatie.

Mooie website met producten

Fijne website met discrete levering.
Ik vond snel wat ik wilde, had ruime keuze en de productinformatie is erg duidelijk.

19 augustus 2022

Hi Freetje,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze website waardeert en dat je snel vond wat je zocht. Discrete levering en duidelijke productinformatie zijn inderdaad belangrijk voor ons.

Stefanie van Toys Hub.

Snel geleverd en product precies zo als…

Snel geleverd en product precies zo als verwacht.

Kan niet wachten om het speeltje met mijn partner uit te proberen!

12 augustus 2022

Hi Romy,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat het product aan je verwachtingen voldoet. We hopen dat je veel plezier zult hebben bij het uitproberen van het speeltje met je partner!

Stefanie van Toys Hub.

Het speeltje als verrassing cadeau…

Het is divers en spannend, heeft voldoende opties en standjes om het leuk te maken voor beide partners ... of voor de vrouw in haar eentje.

Een aanrader!

19 juli 2022

Hi Ralph,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat het speeltje als verrassing cadeau enthousiast werd ontvangen door je vriendin en dat jullie het samen hebben uitgeprobeerd. Het is geweldig dat het speeltje diverse en spannende opties biedt om de ervaring leuk te maken, zowel voor beide partners als voor individueel gebruik.

Stefanie van Toys Hub.

Mooie website en snel geleverd

Mooie website en snel geleverd. Product bevalt goed

17 januari 2022

Hi Steffiee,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze website mooi vindt en dat je tevreden bent over de snelle levering. Het is geweldig om te horen dat het product goed bevalt.

Tevreden over mijn aankoop

Tevreden over mijn aankoop. Snelle verzending, goed anoniem verpakt en fijne klantenservice voor vragen.

8 november 2021

Hi Pieter,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je onze snelle verzending, discrete verpakking en behulpzame klantenservice waardeert.

Stefanie van Toys Hub.

Toon reviews in alle talen. (26 reviews)