Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Toyspace. Hurtig levering og god service hele vejen igennem. De svarer hurtigt på mails, og selvom der var en fejl på et af produkterne, blev det håndteret... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte et produkt på hjemmesiden, omkring 300,- billigere end hos de store legetøjsgiganter. Leveringen gik nemt og hurtigt, bestilte fredag 20/3 og kunne hente pakken om tirsdagen - alt i alt e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Toyspace.dk blev etableret i 2021 af ejerne af Lekekassen.no, Norges største online legetøjsbutik. Sammen med Lekekassen.no i Norge og Toyspace.se i Sverige har vi skabt en af Skandinaviens største kæder inden for legetøj, og fortsætter vores investering med det mål at blive Danmarks største online legetøjsbutik. Vores ambitioner er at levere kendte mærker til lave priser, så hurtigt som muligt, og at tilbyde markedets bedste kundeservice.
Friis Hansens Vej 5, 7100, Vejle, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De svarer hurtigt på mails, og selvom der var en fejl på et af produkterne, blev det håndteret professionelt. Jeg fik pengene retur uden problemer - og kunne endda beholde varen.
Stort tak til Rikke og Anna-Kaisa!

Antwoord van Toyspace.dk
Leveringen gik nemt og hurtigt, bestilte fredag 20/3 og kunne hente pakken om tirsdagen - alt i alt en perfekt oplevelse. Det er ikke sidste, gang jeg køber noget her :-) Tusinde tak!!

Antwoord van Toyspace.dk
I ændrer reglerne i jeres live på trods af man har siddet og set med på jeres live lego event, og faktisk havde tænkt sig at købe noget, men at ændre jeres regler 1 minut før vinderen skal trækkes, er respektløst overfor jeres kunder, og vi trak vores køb tilbage. Udover det laver i falsk markedsføring ved at reklamere med i har de billigste tilbud i landet osv. På trods af det var billigere andre steder blandt andet BR og proshop.

Antwoord van Toyspace.dk
Jeg har ikke købt Lego hos jer før og kommer heller ikke til det nu efter aftenens "oplevelse". Aldrig har jeg da følt mig så r..rendt af den lodtrækning. Godt vi har Proshop og Coolshop i DK med gode Lego tilbud.

Antwoord van Toyspace.dk
Jeg fulgte en livestream fra Toyspace, hvor der blev udloddet flere præmier – blandt andet en LEGO Dødsstjerne. Streamen blev annonceret til at vare ca. 40 minutter, men endte med at vare næsten en time.
Problemet var dog ikke længden, men måden konkurrencerne blev afviklet på.
Flere gange blev deltagerne bedt om at skrive noget i kommentarfeltet for at deltage (fx yndlingsfodboldspiller eller hvem man ville give en LEGO-blomsterbuket til). Først bagefter blev det så afsløret, at kun bestemte svar reelt kunne vinde – fx kun danske spillere eller kun hvis man havde skrevet “mor”. Det blev altså ikke meldt ud på forhånd.
Det mest mærkelige kom ved hovedpræmien: LEGO Dødsstjernen. Her blev det pludselig meldt ud, at kun personer hvis navn starter med “E” kunne vinde – fordi værten havde en kollega der hed Erik.
Det fremstod ret tilfældigt og ikke særligt gennemsigtigt. Når en virksomhed afholder konkurrencer som led i markedsføring, bør reglerne efter min mening være klare fra start og ikke ændres undervejs.
Samlet set gav det en oplevelse af en konkurrence, hvor betingelserne blev fundet på løbende, hvilket ikke virker særligt professionelt. Jeg håber, de vil gøre det mere transparent næste gang.

Antwoord van Toyspace.dk
I udskrev en konkurrence og fik en masse til at komme og se jeres tilbudsaften. Sandsynligvis fik I også noget salg ud af den idé. Præmissen var, at man skulle skrive LEGO på jeres Facebook-post og angive at man deltager i jeres live event, for at deltage i et Dødstjerne-sæt. Med det fik man en besked, hvor der står, at man deltager om sættet, men det ændrede I så på dagen til, at man skulle skrive LEGO LIVE i jeres chat, for til sidst, 1 time senere, pludselig at lave det om til, at kun en person med forbokstav E i deres navn kunne vinde.
Det er meget ringe udført. Det er direkte svindel og brud på konkurrenceregler omkring, at betingelser skal være kendt på forhånd.

Antwoord van Toyspace.dk
Første Lego Live på Facebook.
Én konkurrence kører igennem hele udsendelsen, og alle kan deltage.
Eller nej, vent! Det kunne de indtil 1 min før vinderen skulle trækkes. Så ændres vilkårne til at det kun er en konkurrence for personer hvis fornavn starter med E!
Man føler sig komplet latterliggjort og til grin.
Aldrig om jeg vil handle hos et firma med den moral og forretningsmetode.

Antwoord van Toyspace.dk
Toyspace havde her til aften en live med gode LEGO tilbud. Som en del af denne live, var der en udtrækning af en vinder af LEGO UCS Death Star. Da den så efter en time bliver udtrukket vælger de så at kun personer, hvis fornavn starter med E kan vinde. Denne betingelse var ikke givet på forhånd. Vi sad derfor flere tusinde og fulgte med i en time, hvorefter vi ikke var kvalificeret til at vide alligevel. Det er et brud på markedsføringsloven i henhold til forbrugerombudsmanden:
Som hovedregel må man ikke ændre væsentlige betingelser for en konkurrence, når deltagerne allerede har tilmeldt sig, og udtrækningen er umiddelbart forestående.
Ændringer lige inden udtrækning vil i de fleste tilfælde blive betragtet som vildledende handelspraksis og i strid med markedsføringsloven.

Antwoord van Toyspace.dk
Der bliver lavet en konkurrence live hvor alle har mulighed for at vinde indtil i ændre premiserne til sidste sekund på hvert uden at informer. Absolute dårlig stil og kommer ikke til at handle hos en virksomhed der udviser den form for stil til deres kunder

Antwoord van Toyspace.dk
Toyspace kører en livestream hvor man blandt andet kan vinde en LEGO Death Star. Under streamen kører flere konkurrencer, hvor de ændrer kriterierne for at vinde lige inden udtrækning, eller udlodder den forkerte præmie. Hovedpræmien bliver så begrænset til kun at kunne vindes af seere, hvis navn starter med bogstavet E. Mere end 1.000 seere, der mister chancen for at vinde, fordi Toyspace.dk pludselig finder på nye kriterier.
Det er grænsende til brud på markedsføringsloven.

Antwoord van Toyspace.dk
Simpelthen så egoistisk at lave om i reglerne i en live! min kæreste og jeg har spildt en time på og glo på jeres åndsvage live som i alligevel laver om i! simpelthen ikke retfærdigt spil!
Vores ordre er hermed annulleret og vi fortsætter med at handle hos proshop - som alligevel altid er de billigste...

Antwoord van Toyspace.dk
Vi så med på Toyspace's live-udsendelse.
I løbet af konkurrencerne, blev premisserne for konkurrencerne ændret i det sekund de trækker en vinder.
Den helt store præmie - valgte de så, efter folk troligt har set med i en time - at ændre premisserne for også. Ved at pludseligt, kunne man ikke vinde med mindre ens navn startede med E.
Toyspace fortjener, at blive boykottet. Det er en hån imod deres kunder, at spilde deres tid på den måde.
Skam jer.
Redigering efter Toyspace's svar :
At vi alle sammen der har givet jer 1 stjerne får et copy-paste svar med dårlige undskyldninger (btw - det er ikke "uheldigt", det er ulovligt) - gør ikke at det på nogen måde bliver bedre.

Antwoord van Toyspace.dk
Værsgo! én stjerne for jeres meget uprofessionelle måde at lave Live shopping på. Ændre reglerne for konkurrencen undervejs.

Antwoord van Toyspace.dk
Vi bestilte legetøj på Toyspace til min søns fødselsdag d. 29 Januar. Bestillingen blev lagt d. 24. Januar og var først klar til afhentning d. 29 op ad dagen. Det var selvsagt for sent, og jeg havde i mellemtiden måtte ud og finde legetøjet et andet sted, så min søn kunne få en gave om morgenen inden han skulle i skole.
Ok, fair nok, vi lader ordren fra Toyspace gå tilbage igen, da den nu ikke skulle bruges alligevel. Jeg modtager så en mail d. 24 Februar (en MÅNED efter ordren er lagt) om at de nu har modtaget den og tager er gebyr på 249kr(!) fordi pakken er returneret. Er det overhovedet lovligt iflg dansk købelov at tage et vilkårligt beløb i administrationsgebyr når man returnerer en vare?
Har forsøgt at kontakte Toyspace på mail, men får intet svar.
Virkelig dårlig service, hold jer væk.
*OPDATERING 2*:
ToySpace har nu refunderet mig beløbet. Jeg lader min anmeldese stå da jeg grundlæggende synes det er uanstændigt man tager et beløb på 250,- kr for hvad der dybest set er en returning af uåbnet pakke. Hvis beløbet blot returneres ved kontakt til support, hvorfor tager de det så i første omgang? Jeg anser nu sagen for afsluttet.
*OPDATERING EFTER NEDENSTÅENDE SVAR FRA TOYSPACE*:
Jeg synes det er utroligt vagt at henvise til et dokument med forretningsbetingelser når man har en praksis der ligger uden for hvad kunder normalt forventer af danske webshops. Det muligt det er en politik for ToySpace at tage et gebyr på 250,- når en pakke går uåbnet tilbage. Det synes jeg i så fald man bør flage med højt og tydeligt under bestillingsprocessen, for det er ikke en politik jeg nogen sinde har set før i mine efterhånden mange års handlen på nettet. Send også gerne en mail 5 dage efter pakken ikke er hentet og informer om selv samme. Det er helt normalt at lade en pakke gå tilbage og blive krediteret beløbet minus fragt.
Nr. 2 er så at jeg har givet et svar på til en no-reply e-mail adresse. Fair nok, det er min fejl. Konstruktiv kritik til ToySpace: Sæt et auto svar op på jeres no-reply, så når folk skriver til den får den en mail tilbage der oplyser om den ikke er modtaget. Endnu bedre, lade være med at kommunikere fra en no-reply. Gør som f. eks Proshop og send alt kommunikation direkte fra support mailen.
Det er ikke op til kunden at gøre købsprocessen fejlfri. Det er op til ToySpace.

Antwoord van Toyspace.dk
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse af kundeservice på toyspace.
Virkelig søde medarbejder, som yder lidt ekstra for at give en ekstra god service. Jeg vil klart handle der igen♥️

Kundeservice til ug!
Jeg bestilte en fjernstyret traktor midt i januar til mit barnebarns 6års fødselsdag. Stor var skuffelsen, da traktoren ikke kunne dreje.
Efter at have kontaktet Toyspaces kundeservice sendte vi en video, der viste problemet, tilbød de at sende en ny. Vi behøvede ikke returnere den "gamle", hvilket var en lettelse, da emballagen var smidt ud.
En rigtig god oplevelse!
Den eneste, jeg kunne finde på at foreslå firmaet, er at øge den nuværende leveringstid med et par dage.

Antwoord van Toyspace.dk
Hurtig levering, bestilte vare mandag og fik den onsdag og vare levede op til det der var beskrevet,
Så er vi klar til Fastelavn.

Hej Toyspace
Denne oplevelse er baseret på jeres anmeldelser på Trustpilot, hvor I ikke er helt med på, hvordan reglerne er for at trække penge på kundernes konti.
Ville lige tjekke jeg ud på Trustpilot inden jeg foretog en bestilling. Må erkende, at jeres negative anmeldelser, samt jeres respons på dem, holder mig tilbage. Dette ift. jeres leveringstid samt trækning af penge før varen er afsendt.
I skriver, at I følger markedsføringslovgivningen ved at trækker pengene, når ordren behandles. Ud fra det folk oplever, trækker I beløbet samme dag som ordren modtages. Varen bliver først sendt senere, hvis den overhoved bliver afsendt.
I må først trække pengene, når I kan dokumentere, at pakken er afsendt.
"Forbrugerombudsmanden tog i marts 2024 stilling til, om et selskab, der drev en række netbutikker i Danmark, kunne have et aftalevilkår, der gav selskabet ret til at trække pengene hos forbrugerne allerede på købstidspunktet. Det fremgår af Forbrugerombudsmandens vurdering af sagen, at udgangspunktet er den køberetlige samtidighedsgrundsætning, hvilket er reglen om, at forbrugeren som køber, ikke skal betale for varen før, at den erhvervsdrivende som sælger leverer varen til forbrugeren. Reglen skal blandt andet sikre, at forbrugerne ikke kommer til at bære risikoen i de situationer, hvor varen af den ene eller den anden grund ikke kan leveres eller at den erhvervsdrivende går konkurs. Hvis pengene trækkes inden, at varen sendes, vil det efter Forbrugerombudsmandens vurdering være i strid med god markedsføringsskik"
Et andet skriv:
"Penge må trækkes fra dit konto ved et online køb, når varen er sendt, ikke før. Det er en god practice at følge denne regel for at sikre, at du ikke betaler for en vare, før den leveres til dig. Hvis pengene trækkes før varen er afsendt, kan det være i strid med god markedsføringsskik".
Håber I vil være bedre til at følge en god markedsføringsskik, og blive bedre til at afsende jeres varer, folk har bestilt :)

Antwoord van Toyspace.dk
Hurtig levering tilfreds med varerne, hurtigt svar ved henvendelse på mail.

Antwoord van Toyspace.dk
Virkelig dårlig service. En pakke der skulle retur fordi den var bestilt dobbelt, men der bliver trukket 249 i gebyr for en returforsendelse. Helt vanvittigt

Antwoord van Toyspace.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.