Installation af varmepumpe 2026. Installation af pillefyr 2016. Småopgaver gennem årene. Hurtig og god service, samt veludført arbejde 😃 Har brugt TP VVS igennem mange år, og har aldrig haft gru... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har brugt TP VVS til både VVS arbejde og til leje af stillads. Og der er styr på alt. Aftaler, tider, arbejdet, kvaliteten, kontakt og priser. Kæmpe anbefaling herfra.
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til TP VVS Teknik på Trustpilot Hos TP VVS Teknik sætter vi en stor ære i at være en troværdig og pålidelig samarbejdspartner inden for alt, der rører sig inden for moderne VVS-løsninger og klimavenlig vedvarende energi. Vi er en dedikeret, familieejet virksomhed med base i Ørslev. Herfra dækker vi hele vores skønne lokalområde og rykker dagligt ud til private boligejere, erhvervskunder og boligforeninger i Vordingborg, Præstø, Møn og på Bogø med en enorm faglig stolthed. Virksomheden drives til daglig af Thomas Petersen, som er uddannet autoriseret VVS-installatør og VE-installatør, i tæt samarbejde med Camilla, der tager sig kærligt af administration, økonomi og den vigtige kundeservice. Vores familiære fundament betyder, at vi lægger en helt afgørende vægt på tillid, personlig dialog og gennemsigtighed i samtlige af vores projekter. Vi ved nemlig, at den gode håndværkeroplevelse bygger på klare aftaler, et udtalt højt serviceniveau og en fagmand, man altid kan regne med – fra det allerførste opkald til modtagelsen af den afsluttende faktura. Din sikkerhed og garanti (TEKNIQ) For at give dig fuld tryghed, når du vælger os, er vi naturligvis medlem af brancheorganisationen TEKNIQ. Det betyder, at alt vores arbejde er omfattet af TEKNIQs Garantiordning. Det er din faste sikkerhed for, at håndværket er udført korrekt og lever op til branchens absolut højeste standarder. Hvad kan vi hjælpe dig med? Som autoriseret VVS- og VE-installatør har vi altid fokus på at levere fremtidssikrede kvalitetsløsninger, der holder i mange år. Vores primære ekspertise spænder vidt og dækker blandt andet over: Installation, kompetent service og energioptimering af varmeanlæg samt vedvarende energiløsninger (VE). Traditionelt VVS-arbejde, herunder alt lige fra de mindre reparationer i hverdagen til store totalrenoveringer af badeværelser og køkkener. Vand- og sanitetsteknik, der altid bliver skræddersyet nøjagtigt til boligens eller erhvervsbyggeriets specifikke behov og krav. Lokalt engagement og et større ansvar Vi er dybt forankret i vores lokalområde og tror fuldt og fast på værdien af at give tilbage til det samfund, der dagligt bakker op om vores forretning. Derfor støtter vi aktivt op om lokale initiativer, blandt andet gennem sponsorater af fodboldklubben ØGIF, vores egen TP VVS Cup og Bycentrum Vordingborg. Derudover tager vi også et globalt medansvar og er glade for at støtte det vigtige og uundværlige arbejde i SOS Børnebyerne. Din mening gør en kæmpe forskel for os Her på vores Trustpilot-profil håber vi rigtig meget at høre om netop din oplevelse med vores arbejde. Din ærlige anmeldelse og feedback hjælper os ikke blot med løbende at finpudse vores gode service, men gør det også langt lettere for nye kunder i og omkring Vordingborg, Præstø, Møn og Bogø at træffe et trygt valg, når de står og mangler en dygtig fagmand. Har du spørgsmål til et kommende projekt, eller ønsker du blot professionel og uforpligtende rådgivning, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 28 76 72 31.
Brydegårdsvej 10, 4760, Vordingborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van TP VVS TEKNIK ApS
Installation af varmepumpe 2026.
Installation af pillefyr 2016.
Småopgaver gennem årene.
Hurtig og god service, samt veludført arbejde 😃
Har brugt TP VVS igennem mange år, og har aldrig haft grund til klage.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van TP VVS TEKNIK ApS
Vi har af flere omgange haft rigtig gode oplevelser med TP VVS. Vi har både brugt dem til at servicere gasfyr, istandsætte badeværelse og senest til at skifte til varmepumpe og installere solceller på vores adresse i Præstø. Aftaler om tid og pris på tilbud holdes hver gang. De er nemme at få kontakt med, ved tvivlspørgsmål.
Vi kan varmt anbefale denne virksomhed.

Antwoord van TP VVS TEKNIK ApS
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med TP VVS Teknik med super god behandling hvor jeg var på udkig efter varmepumpe og først var jeg på udkig efter jordvarme , men efter lidt samtale med TP og andre udbyder kom jeg frem til det måske gav mere mening med Vand til luft og efter besøg fra Thomas ( tror det er ejeren )synes jeg det var super god samtale og tilbud og endte med TP og det var et rigtigt godt valg , super flinke montør der kom og lavet et flot stykke arbejde med varmepumpen og opsætning også digitalt og et efterfølge opkald og alt var som jeg ønsket og det hele kørte som jeg håbet. så det hele er har været en super fint oplevelse og synes det var en rigtig god oplevelse vil varmt anbefalde dem hvis men kigger på varmepumpe 5/5 herfra

Antwoord van TP VVS TEKNIK ApS
Vi har haft en rigtig god oplevelse med TP VVS fra start til slut. De har været yderst professionelle og hjælpsomme med rådgivning og vejledning omkring vores nye luft til vand-varmepumpe. Installationen blev udført flot og grundigt, og de stod også for nedlægning af varmeslanger.
Gennem hele forløbet overholdt de alle aftaler og mødte op til de aftalte tidspunkter. Det gav en stor tryghed at vide, at man kunne stole på dem, og at arbejdet blev udført som lovet og af god kvalitet.
Derudover har vi erfaret, at TP VVS reagerer hurtigt ved akutte opgaver, hvilket er en stor fordel, når man har brug for hurtig hjælp.
Vi kan derfor varmt anbefale TP VVS til andre, der søger en pålidelig og kompetent VVS-installatør.
Tak for et veludført arbejde og søde medarbejdere🤗

Antwoord van TP VVS TEKNIK ApS
Super oplevelse at leje et stillads hos dem.
Meget imødekommende betjening.

Antwoord van TP VVS TEKNIK ApS
Stilladstrailer.dk udlejning af stillads. Effektivt. Problemfrit.
Jeg kan anbefale stilladstrailer.dk

Virkelig anbefalelsesværdig.
Har haft 2 oplevelser med få dages mellemrum.
Hurtig respons på min henvendelse via deres hjemmeside, og udførelse af arbejde til ug.
Anden gang en lørdag morgen hvor en fordelerslange knækkede pga. tæring, og vandet strømmede fra 1. sal ned i et teknikskab i stueetagen hvor så også strømmen gik.
Firmaet reagerede straks på min telefonopringning og i løbet af en time stod der en kompetent medarbejder, der hurtigt fandt fejlen og derefter sørgede for at alt fungerede igen.
Er dybt taknemmelig for deres indsats.

Antwoord van TP VVS TEKNIK ApS
Flot udført arbejde. Til tiden og efter aftale. En fejl 40 melding der blev rettet samme dag.
Mvh
Slagteren
Nick Randall Hansen
Solbakkevej 41
Jeg har brugt dette VVS-firma flere gange, og hver gang har jeg haft en rigtig god oplevelse. De kommer som aftalt og kommer med gode og brugbare anbefalinger. Priserne er helt fair, og kvaliteten af arbejdet er i top.
Kan varmt anbefales!
Altid god betjening og kommer hurtigt ud, for at løse
problemerne.
Er god til at rådgive og afhjælpe hurtigst muligt,
så kan varmt anbefales.
Vi bruger ham til al vvs her i andelsforeningen og det
virker hurtigt og nemt
Man behøver ikke vente længe på at få hjælp, og arbejdet bliver udført omhyggeligt. Meget venlige medarbejdere. Vi har brugt firmaet en del gange efterhånden.
Altid hurtig hjælp og styr på arbejdet.
Flinke medarbejdere.
Vi har efterhånden brugt TP VVS en del gange - både til service af tidligere pillefyr, installation og service af nuværende varmepumpe og diverse andre opgaver. Altid har arbejdet været grundigt, veludført og hurtigt - samtidig med at det er utroligt venlige medarbejdere man møder. Vi er aldrig i tvivl om hvem vi skal ringe til med en VVS-opgave.
Veludført arbejde og hurtig tilbagevenden. Begge dele er ikke normalt for håndværkere siger min erfaring.
Jeg kommer med garanti til at bestille hos TP VVS igen.
Godt udført arbejde, til fair priser. Vil så absolut bruge TP VVS i fremtiden.
Jeg havde et mindre problem med lugtgener i mit badeværelse. Frederik fra TP VVS Teknik kom ud og konstaterede hurtigt hvor problemet var. En æld gammel vandlås som var defekt. Han fixede det lyn hurtigt og kreativt. Problemet løst.
Meget tilfreds og meget rimeligt pris for opgaven. Klar anbefaling herfra.