Jeg bestilte en sweatshirt, som skulle bruges til gave kort tid efter bestilling. Jeg var lidt under tidspress, hvorfor jeg rettede henvendelse til Kathrine. Kathrine tryllede og muliggjorde, at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Traad er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i broderi og tekstiltryk med fokus på kvalitet og personlighed. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både private og virksomheder, der ønsker unikke og holdbare produkter. Hvert produkt bliver tilpasset med omhu og præcision, så det afspejler kundens identitet og værdier. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres vision bliver realiseret. Med en kombination af moderne teknologi og traditionelt håndværk stræber vi efter at levere produkter, der både er æstetisk tiltalende og funktionelle.
Carl Blochs vej 3, 4760, Sydsjælland, Denemarken
Helt igennem fantastisk koncept - og fantastisk kundeservice 👌🏻
Super service, også selvom at jeg formåede at skabe så stor forvirring at trøjen kom frem i den forkerte farve, men skidt pyt, far blev glad for hans trøje, at fejlen var fuldstændig ligegyldig - han bor nærmest i den trøje 🤩
Virkelig god service - bestilte inden fars dag, og på trods af at der stod, at der var lang levering, lavede de en trøje og sendte dagen efter, så den nåede frem i tide. Brodering er virkelig pæn, men jeg er lidt ærgerlig over trøjekvalitet. Så vil jeg hellere give 100 kr. mere og få en bedre kvalitet.
Brodering og service er der intet at sætte en finger på.
God service! Købte en bluse hvor jeg havde valgt en tråd farve som ikke kunne ses særlig godt grundet farven på blusen, der gik et par dage og jeg fik en besked fra Kathrine som gjorde mig opmærksom på dette, hvor hun vil lave en ny med en anden farve!!
Meget fint arbejde 👌 elsker min sweater med mine børns fødselsår og forbogstav - mange kommenterer på den 🎉❤️
Jeg har købt to trøjer fra denne virksomhed, og synes de er super lækre, god pasform og flot brodering. Super tilfreds.
Har både købt en sweater og en t-shirt til min mand, og de er begge virkelig flotte. Hurtig og god service, og der svares hurtigt tilbage ved henvendelse. Kan kun anbefales herfra.
Fin og hurtig levering. Havde dog forventet en bedre kvalitet af sweat. Selve syningen på blusen var fint lavet og faren blev meget glad for blusen.
Super flot produkt!
Jeg bestilte en sweater med “DAD” broderet på, og den er super flot og sidder godt på min kæreste der fik den i fars dags gave. 😍 jeg vil helt klart anbefale Traad.dk til folk på min vej!
Jeg har dog givet 4 stjerner, af den årsag at man ikke kan få en sweater større end 2XL og jeg er selv str. 54 (4XL). Så jeg kan desværre ikke få en “MOM” sweater. 😟
Samt leveringstiden var rigtig lang. Jeg bestilte omkring mors dag, og ventede flere uger på at få trøjen. Det er helt fair, den kom inden fars dag. Men det kunne jo være jeg skulle bruge den til en alm gave el lign.
Jeg lagde ordren d. 28 april, og d. 14 maj fik jeg besked om at den var afsendt. Det er lang tid.
Jeg fik heller ikke besked herom, og måtte selv kontakte kundeservice. Det var lidt frusterende. Men produktet er super godt i sidste ende. ☺️

Antwoord van TRAAD
Synes service og umiddelbart også at størrelse passer fint. Dog er jeg ærgerlig over kvaliteten af selve trøjen. Den type trøje, er hvad man brugte til at lave billige gangtrøjer, folkeskoletrøjer og gymnasietrøjer med tryk på. Så synes jeg 399 kroner for en trøje er dyrt. Øv.
Brodering og service er der intet at sætte en finger på.

Antwoord van TRAAD
Flot produkt og god kvalitet til prisen. Hurtig levering, selvom de havde meldt ud at der kunne være længere leveringstid pga. travlt hed. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra 🫶🏼
Perfekt i størrelsen, og utrolig flot materiale.
Samt god levering :)
Min første ordre gik desværre ikke igennem hvor jeg havde en rabat kode på. Selvom koden udløb, så fik jeg rabatten senere da jeg kontaktede med henblik på en ny ordre. Super flot service
Der var dog leveringsproblemer. Jeg bestilte trøjen d. 12, pengene blev trukket d. 15 fra min konto, d. 24 blev jeg lovet at den blev sendt dagen efter, men først d. 29 får jeg besked fra dao om at den er på vej. Jeg var glad for at jeg havde bestilt i god tid.
Men trøjen er super lækker og fin og manden var meget glad for sin fars dags gave. Og på trods af leveringstiden, så vil det ikke afholde mig fra at bestille igen
Hurtig levering og en rigtig fed trøje
Super fin og blød trøje jeg havde bestilt og hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos TRAAD.
Lækker kvalitet.
Dog er størrelsen ikke god. Trøjen er meget bred og alt for kort i kropsmålet og ærmer ekstremt store.
Bestilte en langærmet sweatshirt, som vær præcis, som jeg håbede, den ville være. Kraftig nok i stoffet, og størrelsen passede som forventet.
Efter der var gået 10 dage efter min ordreafgivelse havde jeg stadig ikke modtaget min trøje. Jeg skrev til Kathrine søndag klokken 21:51 og hun svarede med det samme, at hun ville tjekke op på fejlen som det første om mandagen. Tidligt mandag morgen svarede Kathrine tilbage at der var sket en fejl, men at hun hurtigst muligt fik sendt en trøje afsted til mig. Jeg modtog min trøje om onsdagen samme uge.
Så 5 ud af 5 stjerner, selvom der var sket en fejl. Fejlen blev erkendt og der blev handlet hurtigt. Det er god service.
Jeg elsker trøjerne!😍
Skriften er så flot og virkelig godt lavet! Servicen er god og jeg håber bare I laver endnu flere broderier og på andre ting end trøjer!
Jeg modtog vores DAD og MOM trøjer, ret hurtigt!
Da de kom var der desværre en fejl i årstallet. Jeg kontaktede derfor virksomheden og hun var så sød at sende nogen nye og tage de andre tilbage, skulle blot betale fragten!
Kan varmt anbefale til andre. Min mand og jeg er glade for vores trøjer ☺️
Lees meer over geverifieerde reviews.