Late to the party because TrackR services and apps were shut down in August 2021 but reading these reviews brings back my lived experience. I have about ten of these that I've had in a box proba... Toon meer

Total scam - NOTHING in the adds says anything about TrackR being solely a Bluetooth device. It sells as if it is a GPS-connected device - AND IT IS NOT !! Forget finding your lost car or motorcycl... Toon meer

Im Dezember 1 Stück bestellt und erhalten. Danach noch einmal 3 Stück bestellt und bis heute nicht erhalten. Immer neue Ansprechpartner und Ausreden. Auch Androhungen mit RA helfen nicht. Darüber hi... Toon meer

Lagde en ordre ind på deres hjemmeside i håbet om at modtage et genialt produkt. Det er i hvert fald det indtryk man får, når man læser deres beskrivelse. Læste dog lidt for sent anmeldelserne på Trus... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Ordered perk in june 2014

Ordered perk in june 2014. I got delivery in May 2017.
They dont work.
They do not answer the phone. I think they must be con artists.
Zendesk is a waste of time.

25 juli 2017

Bought it..

Bought it... set it up, forgot about it for a month, thought I'd give it a go.
NOTHING!!!
A complete waste of my time and money.

20 juli 2017

dette er ikke en GPS

Spild af penge... ærligt troede dette var en GPS, den tracker kun med Bluetooth, ergo ca. 15meter. - værdiløs til Katte, til Cykler osv... hvis alle i en stor by har en trackR - så kan man teoretisk finde sin cykel - på en kat er det dyrplageri da den samtidig giver lyd fra sig,en blind cykeltyv vil nok også finde trackeren...

29 juni 2017

Do not buy 😤

I've had 10 trackrs for a long time now, done everything by the book, and i live in the capital of denmark, where the crowdgps should work to some degree, bit it has not worked at all, ever, very very dissapointing. And the bluetooth is poor too. Do not buy

24 juni 2017

Im Dezember 1 Stück bestellt und …

Im Dezember 1 Stück bestellt und erhalten. Danach noch einmal
3 Stück bestellt und bis heute nicht erhalten. Immer neue Ansprechpartner und Ausreden. Auch Androhungen mit RA helfen nicht. Darüber hinaus hat der erhaltene TrackR nach 2 Monaten den Geist aufgegeben.
Also Finger weg von dieser Geldbeschaffungsmaschine.

9 juni 2017

Værste køb jeg nogensinde har gjort

Er totalt ubrugelig og den ville ikke engang kunne finde en elefant indespærret i en telfonboks og tilklistret med trackRs selvom man også selv stod i boksen.
I bedste fald ville lokationen blive vist til, at elefanten stadig var i Afrika.....

1 juni 2017

Diese Chips mit GPS in Verbindung zu …

Diese Chips mit GPS in Verbindung zu bringen grenzt schon an Betrug!Das einzigste was mit GPS zu tun hat ist die Verbindung zu Google Earth,welches ja sowieso jeder auf seinem Handy hat.Reichhweite des Chip`s ca.35 m über Blootooth.Kauft Euch ein Schlüsselfinder der auf Pfiff reagiert.Da habt Ihr mehr Freude dran.Leider ist eine Rückgabe nicht möglich.Gut vorgesorgt von Trackr.

13 mei 2017

DO NOT BUY!!

Køb IKKE dette produkt, det eneste det kan er at finde noget der er indenfor 10 meters afstand, med det bliver solgt som "GPS tracker".
Det er det IKKE!!!

6 februari 2017