Trades World Solutions Reviews

1. Vastgoedonderhouder

With a combined 20 years' plus experience in the trades world, we are passionate about providing both high standards of service, along with an excellent level of contractors to ensure maintenance is made simple for everyone. Whether your needs are commercial or residential, Trades World operate 24/7, 365 days a year to ensure that even at the toughest times, we have you covered! Where service meets quality, our array of specialised contractors below are available on both a last minute and continual basis, to ensure that your maintenance needs are met under all circumstances: Labourer's Electricians Plumbers Tree Surgeons Painters and Decorators Cleaners Landscapers Carpenters Home removals specialists Others available upon request

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

I work on Solar farm and I put.........

I work on a Solar farm and I put my Trust in Jack at Trades World to deliver me 8 electricians for some lines of work. Every single 1 is brilliant and now feel like part of the team. Great attitude, work ethic and energy. Trades World have my business!

19 november 2024

As a contractor for Trades World

As a contractor for Trades World, I can confidently say that I trust them 100% to find me work all the time. I now just call jack with my availability and he will have work for me no problem. A true gentleman too.

14 november 2024

I managed a large restaurant in Essex…

I managed a large restaurant in Essex and was convinced to give Trades World a try through a friend. I must say wow, how impressed I have been. All of their contractors are highly skilled, and their costumer service is impeccable.

11 januari 2025