Mooi en realistische strategie!. Geen poespas gewoon hoe het daadwerkelijk is. Dat is Tradingdutch (Fabian). Niet de masterclass gevolgd wel individuele lessen gehad. Veel geleerd en altijd nog te ler... Toon meer
Een zeer leuke en passievolle uitleg over traden. Het is duidelijk dat Fabian veel geduld heeft en hij maakt deze soms lastige materie heel aantrekkelijk en overzichtelijk.
Learn TRADING independently for your capital growth. Personal attention, mentoring and coaching! That is what we do during the complete program with lessons that will help understanding the technical analysis and make you an expert in trading safely. Our program with advanced techniques and easy learning was created for those who are committed to learn trading independently and consistently.
2251NX, Voorschoten, Nederland
- +31 6 19 810 489
- info@tradingdutch.com
- tradingdutch.nl
Houd rekening met het volgende
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mooi en realistische strategie!
Mooi en realistische strategie!. Geen poespas gewoon hoe het daadwerkelijk is. Dat is Tradingdutch (Fabian). Niet de masterclass gevolgd wel individuele lessen gehad. Veel geleerd en altijd nog te leren. Bedankt!
Trading Dutch Een stressvrije coach!
Trading Dutch, Fabian Leferink, straalt aan alle kanten rust uit, geen wonder dat zijn programma "stressvrij traden" heet. Geen hijgerige communicatie op Ibiza of zittend in een porsche of valse beloften, maar stap voor stap een fundament bouwen onder elke persoon die dagelijks lekker wil traden. En als je dan tussendoor ook nog even belangeloos adviseert bij vastlopen dan ben je voor mij een topper!
TradingDutch maakt zijn uitspraken waar
Heb de afgelopen 3 maanden een Swing training bij Fabian gedaan.
Dit is mij uitstekend bevallen, met name de lessen die op een leerportaal gegeven worden met video uitleg en de zoomlessen waar je persoonlijk in contact met Fabian al je vragen en huiswerk kan bespreken.
Het Stressvrij traden maakt Fabian echt waar.
Ben bijzonder blij dat ik dit mee heb mogen maken, in het entree gesprek wordt je duidelijk gemaakt wat voor soort cursus je kan volgen en geheel op maat voor jou. Ik zou zeggen begin er gelijk mee want de tijd dringt voor de halving van de Bitcoin om nog de juiste kennis te vergaren. Fabian bedankt !
Denkt heel erg mee en heeft mij echt…
Denkt heel erg mee en heeft mij echt geholpen met rust in het trade tegeven
Na een tijdje zelfstandig bezig te zijn…
Na een tijdje zelfstandig bezig te zijn geweest op diverse exchanges toch besloten om een gedegen basis onder de knie te krijgen en dat is zeer zeker gelukt met het volgen van de Masterclass Stressvrij Traden. Korte cursus met duidelijke video's begeleidt met wekelijkse live-sessies, dit alles onder de bezielende leiding van Fabian. Voor mensen die het traden serieus willen aanpakken een aanrader !! Dankje Fabian voor alle informatie !!
Trading Dutch
Trading Dutch
Afgelopen maanden de cursus stress vrij traden gevolgd. Ik heb deze cursus als heel fijn ervaren. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Door er gelijk mee aan de gang te gaan komt het in je systeem. Hierdoor is het vrij gemakkelijk om aan het eind van de cursus stres vrij te traden!
Bedankt Fabian
De dingen waren duidelijk en rustig…
De dingen waren duidelijk en rustig uitgelegd.
Een prettig webinar.
De cursus wordt op zeer duidelijke en…
De cursus wordt op zeer duidelijke en overzichtelijke manier gegeven
TradingDutch is TOP
TradingDutch is TOP. Ik kan iedereen aanbevelen een keer deel te nemen aan een webinar die Fabian geeft. Tijdens dit webinar krijg je zoveel bruikbare informatie (heb ik nog nergens naders gekregen) het is een kleine cursus op zich. Ik weet zeker dat je na het bijwonen van het webinar er een goed gevoel aan overhoudt en wellicht de volgende stap zet.
Dank je Fabian voor het overbrengen van bruikbare informatie en duidelijke uitleg op een zeer prettige manier.
aanrader
Zeer duidelijke en goede uitleg, ook voor iemand zoals mij die er (nog) niets vanaf weet. Ben er zeer tevreden over
Andere kijk op traden
Ik heb de cursus Masterclass stressvrij Traden bij Fabian gevolgd sinds april 2022. Ikzelf was toch al een tijdje aan het "traden", maar door de cursus heb ik toch een andere kijk op het traden gekregen. Stap voor stap wordt dit zeer duidelijk uitgelegd, gevolgd door een toets. Fabian is makkelijk bereikbaar en altijd bereid om te helpen. Aanrader!
Top Training Tradingdutch
Ik heb de training bij Tradingdutch (bij Fabian) gevolgd. Een erg waardevolle training met een hele mooie opbouw. Stapje voor stapje wordt de materie uitgelegd. Fabian is altijd bereid voor extra uitleg naast de Q&A sessies. Hij legt zaken erg rustig en duidelijk uit. Een enthousiaste mentor met kennis van zaken.
Erg goed
Ik heb afgelopen maanden de stressvrij traden cursus gedaan bij Traidingdutch. Hierover ben ik heel erg tevreden! Het is een hele prettige cursus die je echt stap voor stap leert het traden onder de knie te krijgen. Het fijne vond ik echt dat Fabian echt kijkt en luistert naar je persoonlijke behoefte en hier goed op in speelt. Fabian is super flexibel en behulpzaam en altijd extra bereikbaar voor hulp en feedback. Ik heb hierdoor de training in mijn eigen tempo kunnen volgen en afronden en er was altijd tijd en ruimte voor herhaling en of verdieping op onderwerpen.
TradingDutch is super !
TradingDutch is super om te volgen. De gegeven uitleg is accuraat en oprecht. Geen valse beloftes of waanzinnige verhalen met astronomische bedragen maar de gewone recht toe, recht aan uitleg zoals het hoort. Fabian kent de materie als geen ander en kan deze ook perfect uitleggen. Bij vragen en/of problemen neemt hij de tijd om alles uit te klaren. Top !!!
Een zeer leuke en passievolle uitleg…
Een zeer waardevolle webinar van…
Een zeer waardevolle webinar van Fabian. Het is duidelijk dat Fabian over de technische kennis beschikt en dit op een hele rustige (Stressvrije) manier over brengt. Ik zou zeker adviseren om gebruik te maken van de gratis 1op1 call met Fabian!!
Webinar en 1-1 call
De webinar is goed opgezet. Fabian weet waar hij het over heeft en geeft goede inzichten die je verder kunnen helpen in je tradingsavontuur. Zeker een aanrader! Daarnaast krijgt iedereen de ruimte om vragen te stellen. Super fijn webinar. Ook heb ik gebruik gemaakt van de gratis 1-1 Call. Hierbij nog persoonlijke tips gekregen die op mijn situatie van toepassing zijn. Erg waardevol.
Webinar en call
Fabian heeft een goedverzorgde webinar laten zien en gaf de kijker ruimte om alle vragen te stellen. Na de webinar kon je een gratis 1 op 1 call met Fabian plannen, hier heb ik gebruik van gemaakt. Tijdens deze call heb ik met Fabian mijn situatie besproken en heeft hij mij verder geholpen met zijn kennis over het gebruik van onder andere Tradingview.
Goede duidelijke uitleg
Ik heb de webinar gevolg en een uurtje met apart met Fabian. Rustig en duidelijk uitleg gekregen, handige tips gekregen waar je op moet letten om te traden. Geen verloop praatje maar zinnige adviezen. Ik kan verder met traden. Risico is er altijd maar je bent zelf verantwoordelijk maar met de tips is dat wel makkelijke beslissen.
Webinar basis crypto traden
Duidelijke en prettig voorgezeten webinar gevolgd van Fabian. Uitleg over de basis van traden wat motiveert tot verdere verdieping. Aanrader!