Trafikogfoerstehjaelp Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Trafik og førstehjælp er et rigtigt godt valg, hvis du skal til at starte på kørekort. Efter en lang dag er teori ikke det man har mest lyst til, men Kasper forstår at gøre det spændende. Ligeledes me... Toon meer

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Trafik & Førstehjælp Køreskole. Undervisningen var både lærerig og hyggelig og Kasper er både tålmodig, professionel og sjov at være sammen med som gør lektione... Toon meer

Kasper er en sjov og vidunderlig kørelærer, sådan noget teori kan godt være træls efter en lang dag, men ikke i det her tilfælde! Man får altid et smil på læben og grint en del til både teori og kør... Toon meer

Kæmpe anbefaling! Der er en rigtig god balance mellem sjov og seriøsitet. Du kan sikre dig du ikke kommer til at få en eneste kedelig teoritime, men sjove timer hvor man husker bedre grundet den m... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Utroligt herlig oplevelse hos Kasper

Utrolig herlig oplevelse hos Kasper, sjove og lærerige lektioner. Man kom hurtigt til at kende hinanden, og læreren er dejlig energisk med god humor. Meget glad for mit valg af denne køreskole.

14 juli 2022

Køreskolen er 10/10

Køreskolen er 10/10
Kørerlæren er en super dygtig Kørerlærer, som man kan har det sjovt med, når man er ude og kører. Det var altid en fornøjelse at har ham som Kørerlærer. Han er også rigtig dygtig til at sige til, når man gør noget rigtig og, hvis der er noget som man skal arbejde på. Kasper er vanvittig til at hjælpe med det man har svært ved ude i trafik.
Jeg kan helt klart anbefale dig kørerskolen nede ved Kasper, da det er en seriørt kørerskole, men der er altid plads til er smil eller to.💪🏻😊

14 juli 2022

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Kan klart anbefales til alle, som ønsker at tage kørekort. Kørelæreren er ung, energisk og ekstremt god til at lære fra sig.
Teori og førstehjælp kan virke tørt og kedeligt. Men det er det bestemt ikke hos Kasper fra Trafik og førstehjælp.

25 januari 2022