T lekkerste brood wat ik ooit heb gegeten! Goede kwaliteit, smaak en vers! De broodjes hebben een normale grote en de cake blijft lekker vers ook na een paar dagen! Groot en gevarieerd assortiment w... Toon meer
Netjes gebeld dat er in het probeerpakket muffins zaten ipv eierkoeken en 1 euro retour gehad, heel veel keuze op de website en fijn degelijk verpakt in dikke plastic zakjes en duidelijk omschreven w... Toon meer
De eerste bestelling is volledig verkeerd gegaan. Helaas veel spullen met "glutenvrij" tarwezetmeel gehad, waar wij niets aan hebben. Maar daar in tegen wel netjes te woord gestaan en belooft dat ze h... Toon meer
Op zich ben ik altijd zeer tevreden geweest over Traindevie, echter ben ik zeer ontevreden over de wijze waarop ze hun klanten hebben teleurgesteld dit jaar door alle bestellingen voor de feestdagen t... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Traindevie - vers & ambachtelijk gebakken glutenvrij, lactosevrij en melkvrij brood en banket - producten van traindevie zijn exclusief in Belgie en Nederland verkrijgbaar voor particulieren, winkels, horeca, verzorgingsinstellingen en handelsbedrijven. Traindevie heeft het grootste topkwaliteit assortiment glutenvrij, lactosevrij en melkvrij brood en banket voor consumenten en foodprofessionals. Het assortiment van traindevie omvat brood, kleine broodjes, koek, gebak en taarten, allemaal glutenvrij, lactosevrij en melkvrij. Alle producten worden ambachtelijk gebakken en vers geleverd in degelijke verpakking om de producten vers te houden, geschikt voor transport en om ingevroren bewaard te kunnen worden. Bij ons staat het belang van smaak en veiligheid van de klant voorop. Persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar staan wij voor!
de wetering 53, 4906 CT, Oosterhout, Nederland
- 06- 36 01 84 54
- bestellingen@traindevie.nl
- traindevie.nl
Eerste bestelling.....heerlijk!
Voor mij was het de eerste keer dat ik hier bestelde. Op de website ziet alles er al heerlijk uit en in de praktijk bleek dat ook zo. Vooral de Frangipane, waar ik er twee van had besteld, waren zo lekker dat ik ze, met een beetje hulp van mijn dochter, achter elkaar heb opgegeten.
Verder was er vertraging bij PostNL, waardoor de producten dagen later pas bezorgd werden. Traindevie heeft dat heel goed met mij opgelost. Ik kijk nu al uit naar het lekkers dat ik de volgende keer ga bestellen.
Mijn eerste bestelling liep in eerste instantie meteen mis. Hij werd pas 4 dagen later bezorgd dan gepland. Alles was dus niet meer vers ( en enkele dingen helemaal niet meer te eten) Maar alles is heel netjes opgelost en ik heb een week later alles opnieuw ontvangen.
Deze keer ging het wel goed en kon ik genieten van heerlijke verse glutenvrije producten. Goede service
Onze dochter van 14 jaar heeft veel…
Onze dochter van 14 jaar heeft veel moeite gehad met de omschakeling naar glutenvrij en lactosevrij eten. Het meergranen wit vindt ze heerlijk!
ik ben super tevreden over de service…
ik ben super tevreden over de service en kwaliteit van Traindevie. Helaas was het misgegaan met de eerste bestelling (PostNL leverde veel te laat). Dit is netjes opgelost met een nieuwe zending. Tot nu toe vinden de mannen (met coeliakie) het heerlijk!
Héérlijk brood en goed verpakt
Vorige week was de bestelling niet op…
Vorige week was de bestelling niet op tijd aangekomen. Prima opgelost door deze week de aangevraagde producten opnieuw te leveren. Top!
Gisteren mijn pakketje ontvangen
Gisteren mijn pakketje ontvangen. gelijk al genoten van een deel van het lekkers dat jullie geleverd hebben.
Helaas kan onze pakketbezorger niet lezen en zette bij bezorging de doos op z'n kant.
Heerlijke glutenvrije luxe broodjes en…
Heerlijke glutenvrije luxe broodjes en vlaai. Het ziet er in werkelijkheid net zo lekker uit als op de site en smaakt ook heerlijk. Degelijk verpakt en alles kwam dus goed aan. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Superbakker
Superbakker. Niet alleen is hun brood en banket heel erg lekker maar ze doen ook alle moeite om je bestelling vers bij jou geleverd te krijgen.
Zo heerlijk en lekker
Zo heerlijk en lekker, eindelijk weer iets goeds 🙂 voedzaam brood, lekker gebak vooral de strikken .... 😋
Prima
Prima, bestelling is goed binnengekomen, alleen jammer van de eclairs, daar was de chocolade al van gesmolten, omdat wij de bestelling pas 's middags om 15.00 uur binnenkregen
Heerlijk gebak.
Prima brood, heerlijk gebak, mooi op tijd geleverd.
Super lekker!!!
De witte broodjes die zijn super lekker. Die heb ik echt gemist, de worstenbroodje en de frikandel broodjes zijn ook erg lekker. De krentenbollen nog niet geproefd maar dat komt morgen :)
Echt heel erg goed!
zal zeker nog vaker bestellen :)
Alles super geregeld en heerlijke…
Alles super geregeld en heerlijke producten👍
Prima afgehandeld
Prima afgehandeld, keurig op tijd. 4 sterren ipv 5 omdat sommige verpakkingen aan de buitenkant plakkerig waren.
De kwaliteit van de producten is heel goed!!!!! Eindelijk luxe eten en ruime keuze voor een gluten en lactose “patiënt”.
Heerlijke gluten en lactose vrije…
Heerlijke gluten en lactose vrije producten. Een aanrader!
Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd, ondanks de corona crisis. De eerste boterhammen bevielen prima 🤗
Zo fijn dat jullie paasbrood hebben…
Zo fijn dat jullie paasbrood hebben zodat ik volgende week ook van een paasontbijt kan genieten
Jullie hebben veel producten
Jullie hebben veel producten
Wat je niet in een supermarkt kan kopen dus dat is super en de wereld gaat dan open groetjes Joany