Dé website voor voordelige Pokémon Go coins, event tickets en related services. Wij hebben hier al vele orders geplaatst en de service van Sander en Frank is steeds top en zeer betrouwbaar! Orders wor... Toon meer
Zeer goede service!! Altijd vriendelijk, 9 van de 10 keer krijg je binnen 10 minuten al reactie en word het vrijwel direct geregeld. Maar soms door drukte kan het even duren maar tot op heden z... Toon meer
snel en betrouwbaar al 4 keer bestelt en elke keer binnen 24 uur geleverd top service
Helping you advance in Pokémon Go
Deze mannen stellen je nooit teleur
Deze mannen stellen je nooit teleur, de zoveelste bestelling gedaan en altijd een top service
Zeer tevreden over de diensten!
Zeer tevreden over de diensten!
Altijd correct en keurig behandeld zeker een aanrader.
Goede service!
Al meermaals een bestelling geplaatst. Het wordt snel afgehandeld en de communicatie is altijd zeer soepel! Goede prijzen en kan het zeker aanraden!
Top service
Heel betrouwbaar en correcte verwerking
Heel betrouwbaar en correcte verwerking
Goed en snel
Alles goed verlopen en snel afgehandeld. Tevens vriendelijk in contact!
Even geleden op raid day alsnog mijn…
Even geleden op raid day alsnog mijn order kunnen plaatsen en goed geholpen te worden. Echt een dikke 10!!
Twee keer besteld en alles in orde
Twee keer besteld en twee keer tevreden met hun werk. Ze maken contact via whatsaap en da geeft vertrouwen gevoel.
Persoonlijke service krijgt 100%
Sinds enkele maanden maak ik gebruik van de services en aanbiedingen bij Toolbox. Iedere keer opnieuw ontvang je ongeëvenaarde service op persoonlijke wijze. Als lid van hun online community word je helemaal meegenomen in hun verhaal en werking, waardoor je vanaf de eerste keer bewust wordt van de echtheid van je aankopen. Heel blij hier deel van te mogen uitmaken!
This site is amazing
This site is amazing — I’ve ordered here several times, and the service is super fast!
Ik ben zeer te vreden goede servies en…
Ik ben zeer te vreden goede servies en snel afgehandeld
Amazing
Amazing! Het lukte eerst niet maar ze hebben mij stap voor stap geholpen!
Het is zeer betrouwbaar.
Eerst was ik wel een beetje voorzichtig, maar naar een paar keer praten had ik voor het eerst een order geplaatst en dat was super gelopen en nu meerdere keren iets gekocht waaronder zeldzame pikachus en coins ga nu vaker kopen omdat het zoveel geld bespaard. En het is een zeker een aanrader !!!.
Hele snelle service en super tevreden…
Hele snelle service en super tevreden hiervan, je kan de beheerders altijd vertrouwen en raadplegen echt een topteam

Munten
Munten
Snelle service, je wordt fijn en vriendelijke geholpen

Snel en betrouwbaar
Mijn bestelling werd weer super snel en netjes uitgevoerd. Helemaal top! Ik blijf zeker bij ze bestellen.

Antwoord van Trainerstoolbox
Heel tevreden over de service ;-)
Heel tevreden over de service ;-)