Initieel op gesprek geweest in Arnhem, hier prettig te woord gestaan en uitleg gekregen. Ik had op dat moment al meerdere haartransplantatie klinieken bezocht. Transhair vertelde mij hun methodes (FUE... Toon meer

Omdat de adviseur Dhr Cor het gesprek heel helder aanging, hij legde me prima uit waarom transplantatie niet altijd een goed plan is! Een teleurstelling natuurlijk maar oh zo eerlijk! Samen nog een le... Toon meer

Top kliniek! Professionele hulp, begeleiding van A T/M Z. Na eerdere negatieve ervaringen bij andere klinieken ben ik hier wel echt goed geholpen. Zelfs toen er wat miscommunicatie (vanuit mij)... Toon meer

Vooraf en na de behandelingen voldoende informatie gekregen. De behandelend arts dr. Statius Muller heeft het zeer goed uitgevoerd en hij had een goed team om hem heen. Het verdoven van de huid is pij... Toon meer

1. Haartransplantatiekliniek

Dankzij een haartransplantatie van Transhair geniet u weer van het leven! Met de modernste technieken behalen ervaren chirurgen een fantastisch resultaat.

4,6

Uitstekend

4,6

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer ontevreden over dit bedrijf!

17 en 18 jaar geleden 2x een haartransplantatie laten uitvoeren bij Transhair middels FUT methode. 2de keer om extra te verdichten waarbij ik mijn twijfels al had direct na de transplantatie dat er wel het beloofde aantal grafts geplaatst waren. .ik kreeg hierbij levenslange groeigarantie maar inmiddels is er bijna niks meer van over omdat er in de loop der jaren veel eigen haar van tussen is. zo kom je er na jaren toch achter wat je al vermoedde ,dat je de beloofde aantal grafts niet gekregen hebt en gewoon bedrogen bent.

8 juli 2022
Logo Transhair

Antwoord van Transhair

Geachte heer,

Wij vinden het vervelend dat u ontevreden bent over uw haartransplantatie. Heeft u contact opgenomen om uw onvrede bij Transhair te melden? U heeft inderdaad groeigarantie op de door ons uitgevoerde haartransplantaties, maar u moet wel begrijpen dat de normale haaruitval gewoon verder gaat en dat de groeigarantie niet geld voor de bestaande niet getransplanteerde haren. Transhair probeert alle klanten tevreden te stellen, dus zouden het op prijs stellen indien u contact met ons opneemt om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Zeer tevreden over Transhair

In het voorjaar van 2020 ben ik voor een consult langs geweest bij Transhair in Vlijmen. Ik werd hier vriendelijk ontvangen en in het gesprek zelf werd met een open visie gekeken of mijn haar wel goed te transplanteren was en het gewenste resultaat zou hebben wat ik voor ogen had. In dit gesprek kon ik alles vragen en werd alles duidelijk beantwoord. Op de dag van de haartransplantatie verliep alles goed, professioneel en overleg was mogelijk. Nu een jaar later ben ik nog elke dag super blij met het resultaat!

29 april 2021
Logo Transhair

Antwoord van Transhair

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je consult in 2020 zo positief verliep en dat je al je vragen beantwoord kreeg. Het is belangrijk dat er open en eerlijk naar de mogelijkheden wordt gekeken, en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren.

Geweldig dat je een jaar later nog steeds super blij bent met het resultaat. Het is precies waarvoor we het doen!