We zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie verliep prettig, met snelle reacties en een duidelijke bereidheid om mee te denken. Er werd echt actief met ons meegedacht om tot een mooi... Toon meer
Trapleren.nl heeft ons enorm geholpen. Omdat we een bevriende school In Bosnië wilde helpen de school op te knappen, informeerde we naar de kosten voor één trap. Uiteindelijk heeft Falco niet alleen... Toon meer
Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke bevestiging op de trappen zijn wij als school fantastisch begeleid door Falco. Hij is meerdere keren langsgekomen om alles zorgvuldig in te me... Toon meer
Vrolijke en leerzame trappen voor het automatiseren van de leerstof en het creëren van een speelse leeromgeving! Tafels op de trap of toch liever breuken en het metriek stelsel. Bij Trapleren kun je alle kanten op met de leerzame trappen.
Nederland
- trapleren.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer tevreden met de mooie trappen!
Vanaf onze eerste interesse in trapleren hebben we goed contact gehad. Er is actief meegedacht met de ontwerpen van onze trappen. De uitvoering is geheel volgens planning gegaan en heeft de trappen van onze school een stuk mooier en leerzamer gemaakt. We hebben ook al veel enthousiaste reacties gehad!
Vriendelijke communicatie
Vriendelijke communicatie, producten netjes en snel geleverd.
Snelle service
Snelle service, vriendelijk en denken goed mee. Redelijke prijs!
Zeer goede communicatie en mooi werk…
Zeer goede communicatie en mooi werk geleverd! Heel erg blij met het resultaat!
We hebben een fantastische ervaring…
We hebben een fantastische ervaring gehad met dit bedrijf. Ze luisterden echt goed naar wat onze school nodig had en dachten actief met ons mee. Het resultaat was verbluffend goed! De stickers waren snel geplaatst en we hebben enorm veel complimenten ontvangen van ouders, leerkrachten en via social media. We zijn meer dan tevreden met hun service en het eindresultaat. Absoluut een aanrader!
Onwijs goede ervaring met trapleren
Onwijs goede ervaring met trapleren. Goed, fijn en snel contact gehad met Falco. Ideeën lagen er al en hij heeft geholpen om dit mooi vorm te geven in de stijl van de school.
Echt een aanrader als je een educatieve trap wilt!
Fijne samenwerking
Trapleren biedt voorbeelden waarmee je een impressie hebt van wat er allemaal mogelijk is. Als je iets anders wilt hebben is dat ook mogelijk.
Wij hebben op maat gemaakte voorbeelden ontvangen die we elke keer mochten aanpassen voor we tevreden waren. Het contact verloopt soepel, het plaatsen ging snel en we hebben er nog steeds veel plezier van.
Dank!
We hebben de prijs gewonnen via instagram
We hebben de prijs gewonnen via instagram. Dit betekende dat ze een trap gratis hebben bekleed volgens onze wensen. Wij kozen voor een deel het metriek stelsel en een deel de tafels.
Super service en steeds snelle reacties op onze wensen.
De kinderen van de Weijerwereld zijn enthousiast!
Echt een aanrader om bewegend te leren!
Een heel fijn bedrijf dat bijzonder…
Een heel fijn bedrijf dat bijzonder goed luistert naar onze wensen en hier altijd goed op in speelt.
Mooie producten van goede kwaliteit en niet onbelangrijk..... de leerlingen vinden het fantastisch!
Kortom, een aanraden
Prachtige trap!
We zijn zeer blij met onze mooie trap, die helemaal naar onze eigen wensen en in onze eigen huisstijl is ontworpen!
Het is elke dag weer een feestje om erover heen te lopen.
Veel dank aan de goede service van Falco.
Snelle service, denken goed mee, mooi resultaat.
Fijn overleg, levering naar wens.
Fijn overleg over hoe we het wilden hebben. Levering naar wens. Het is mooi geworden.
Goede en vlotte plaatsing
Na getoonde interesse snel contact met Falco. Na het bekijken van de trappen kwam er een ontwerp die aansloot bij onze wensen. Wel nog wat afstemmingen en aanpassingen maar dat was geen probleem. Daarna een professionele plaatsing en de trappen zien er fantastisch uit!
Gisteren zijn onze trappen bekleed door…
Gisteren zijn onze trappen bekleed door Trapleren!
Wat een fijne samenwerking met dit bedrijf. Goed meegedacht wat het beste bij onze trap en bij ons past!
En wat is het mooi geworden! En hoe enthousiast zijn de kinderen! Als we naar boven lopen hoor ik ze vertellen wat er op de traptreden staat. Wij zijn heel tevreden!👍
Zeer fijn bedrijf
Zeer fijn bedrijf. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. We dachten alleen voor een trap te kiezen, maar er kwamen vloerstickers en deurstickers bij. De school ziet er geweldig uit nu.
Vriendelijk personeel dat bereid is mee…
Vriendelijk personeel dat bereid is mee te denken. Snelle en efficiënte communicatie. Top!
Snelle plaatsing van de trapbekleding
Snelle plaatsing van de trapbekleding. Communicatie was prima en adequaat. Kwalitatief goed materiaal op onze trappen aangebracht.
Onze trappen zien er top uit!
Onze trappen zien er top uit! Wij hebben ook de wc-deur gedaan in de midden- en bovenbouw bij trapleren.nl.
Echt een aanrader!
Tafels leren op de trap
Vooraf goede informatie gekregen, adequate reacties op vragen en de trap ligt er nu geweldig mooi bij!
Fijn bedrijf!
Heel prettig contact, onze vraag werd snel vertaald naar een prachtige oplossing voor de trap. Ook het plaatsen was snel en vakkundig.
Vooraf was het wat heen en weer mailen voordat we hadden wat we wilden, maar hier was alle tijd voor. We kregen altijd snel antwoord, waardoor we uiteindelijk prachtige trappen hebben gekregen.
De trappen zien er netjes uit en het blijft, tot nu toe, heel mooi. De leerlingen en docenten zijn enthousiast!