Super mooi resultaat! We hebben via dit bedrijf een oudere breda trap laten renoveren. Het resultaat is heel mooi geworden. Klasse aangepakt.
Super bedrijf. Deze jongens zetten echt wat moois neer. Het was voor ons best even spannend wat het resultaat zou worden maar het heeft echt alle verwachtingen overtroffen.
Sander is echt een specialist als het gaat om het renoveren van een trap. Super goed hoe hij het hier heeft aangepakt e natuurlijk zijn teamleden.
Onze trap laten opknappen en we zijn helemaal blij met hoe het geworden is. Echte vakmensen die er wat moois van maken
Welkom bij Traprenovatie Den Haag, dé expert in traprenovatie die uw bestaande trap transformeert tot een prachtig nieuw kunstwerk. Onze missie is om elke trap niet alleen veiliger, maar ook esthetisch aantrekkelijker te maken. Wij begrijpen dat een trap niet slechts een functioneel element is, maar een belangrijk onderdeel van uw interieur. Bij Traprenovatie Den Haag werken we met een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van traprenovatie. Van kleine reparaties tot volledige make-overs, wij garanderen topkwaliteit en duurzaamheid. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen, zodat uw gerenoveerde trap jarenlang mee kan gaan. Wij bieden een breed scala aan ontwerpopties, van klassiek tot modern, en alles daartussenin. Ons doel is om een trap te creëren die perfect past bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis. Wij waarderen de feedback van onze klanten zeer en streven ernaar om elke klant volledig tevreden te stellen. Heeft u een project in gedachten? Bezoek ons op traprenovatiedenhaag.com of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag met een gratis consultatie en offerte. Vertrouw op Traprenovatie Den Haag voor een vlekkeloze en stijlvolle transformatie van uw trap.
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag Zuid Holland, Nederland
- +31705690897
- contact@traprenovatiedenhaag.com
- traprenovatiedenhaag.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
traprenovatie is top gedaan
trap renovatie is goed gelukt hoor
Dit bedrijf heeft onze trap super mooi…
Dit bedrijf heeft onze trap super mooi gerenoveerd echt gewoon doen, het is het waard!
Ruime voldoende voor het renoveren van…
Ruime voldoende voor het renoveren van onze trap.
Prachtig resultaat
Prachtig resultaat, jullie bedankt en ook de medewerkers, ben er heel blij mee.
Goede uitvoering
Goede uitvoering. Dikke voldoende voor mij, hebben onze trap echt mooi opgeknapt.
Echte specialist in het renoveren.
Onze wenteltrap ia mooi opgeknapt door…
Onze wenteltrap ia mooi opgeknapt door deze firma :)
Resultaat is nog beter dan verwacht
Resultaat is nog beter dan verwacht. Kunnen echt wel wat bij dit bedrijf.
Prachtig gedaan
Prachtig gedaan, sta echt versteld van hoe mooi het is geworden, bedrijf doet enorm ze best!
Mooi geworden
Goed bedrijf. Medewerkers doen echt hun best iets moois neer te zetten.
Kan wel zeggen hier echt vakmensen…
Kan wel zeggen hier echt vakmensen werken, de opknapbeurt van onze trap is super goed gelukt.
Fijne bedrijsleider
Fijne bedrijsleider. Heeft er goed op toegezien dat onze trap super goed is opgeknapt.
Echte professionals
Echte professionals. Kan wel merken dat ze heel wat traprenovaties gedaan hebben.
Sander is echt een specialist als het…
Blij met het eindresultaat
Blij met het eindresultaat! Leuk team dat hier de renovatie het gedaan. Super allemaal.
Super bedrijf
Onze trap is perfect opgeknapt
Onze trap is perfect opgeknapt, hebben geen klachten. Enkel lof voor jullie en de medewerkers.