Op 05/01 bericht verstuurd naar aanleiding van aankoop 18/12! Dag nadien antwoord gekregen, zouden uitzoeken waar het fout gelopen was. Op 08/01 fout gevonden en vervangend item opgestuurd, om op 11/0... Toon meer

Honden rek voor auto gekocht. Bij het in elkaar steken kwam een beschermdopje op de grond. Onze hond was er het eerst mee weg. Hierdoor onbruikbaar geworden. Na enkele foto’s en uitleg zou ons een... Toon meer

Ondanks de negatieve reviews toch maar besteld. Helaas na twee dagen de verkeerde ontvangen maar héél snel opgelost en direct de juiste toegestuurd gekregen zonder dat de oude al retour was. Top ser... Toon meer

Bestelling was er snel, alleen de hondenrek KONA HYBRID paste niet goed achterin op 1 beugelstoel. Na wat enige aandringen op emails, kreeg ik netjes communicatie. Ze hebben zelfs op verzoek nieuwe be... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Travall – ‘s werelds toonaangevende merk voor voertuigspecifieke hondenrekken en scheidingsrekken. Tevens kofferbakmatten, bumperbeschermers, deurlijsten, rubber matten en meer, speciaal voor uw voertuig.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

3,9

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Suzuki hondenrek

Begin juni een hondenrek voor suzuki besteld en betaald. Was volgens de site op voorraad. Tot nu toe niets ontvangen en de bestelling staat nu in afwachting. Paar keer gemaild, maar geen reactie tot nu toe. Inmiddels wel gezien op de site dat ze weer op voorraad zijn en in 1 tot 2 werkdagen leverbaar zijn! Maar hier nog steeds niets!!
L.de Klijn

22 juni 2022

Antwoord van Travall

Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is verzonden. We zullen dit controleren met het Europese magazijn en een teamlid zal rechtstreeks contact met u opnemen met een update van de orderstatus. Met vriendelijke groeten, Travall

Good morning, Thank you for your review. We’re sorry to hear that your order has not yet shipped. We will check on this with the European warehouse and a team member will contact you direct with an order status update. Kind regards, Travall

18 mei een bestelling geplaatst en nu slechts een pakket ontvangen van drie die ik heb gesteld. Voor de rest blijft het stil.
Nu 2 dagen later en nog steeds niets gehoord.

Na toezegging om de ontbrekende artikelen af te sturen nog steeds niets ontvangen

13 juni 2022

Antwoord van Travall

Goedemorgen Leo, Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat u een deel van uw bestelling mist. We nemen contact op met de klantenservice en een teamlid zal contact met je opnemen om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, Travall

Good morning Leo, Thank you for your review. We’re sorry to hear that you are missing part of your order. We will contact the customer services team and a team member will be in touch with you to resolve this issue. Kind regards, Travall

Wel een goede ervaring.

Ik ga toch even een review schrijven hier want er zijn veel negatieve reviews en dat is niet mijn ervaring.
Ik had een hondenrek+rubber mat besteld en het is binnen twee dagen geleverd. Ook heb ik nog even contact gehad via de mail met de klantenservice vanwege een vraag of ik wel de goede had besteld en kreeg snel antwoord. Bedankt voor dat 👍🏻

4 juni 2022

Opgelicht?

Besteld en betaal, na heel veel zoeken telefoonnummer gevonden en gebeld Travall kan niet leveren. Ze zeggen dat ik mijn geld terug krijg.... Denk het niet.

Inmiddels al mijn geld terug, bedankt voor de snelle actie

11 mei 2022

Antwoord van Travall

Hoi Martin, Bedankt voor het achterlaten van een review. Het spijt ons dat we uw bestelling niet hebben kunnen uitvoeren. Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak en we willen u geruststellen dat uw betaling volledig zal worden terugbetaald. Met vriendelijke groeten, Travall

Hi Martin, Thanks for leaving a review. We are sorry that we were unable to fufill your order. Our apologies for the inconvenience caused and want to reassure you that your payment will be refunded in full. Kind regards, Travall

Geen reactie

Bestelling gedaan. Bevestiging ontvangen. Daarna bleef het stil..... Geen aanrader dus.
Inmiddels de bestelling geannuleerd. Ten minste, het verzoek gedaan. Gezien de reviews hier denk ik dat ik mijn geld kwijt ben.

29 april 2022

Goed en stevig hondenrek!

Goed en stevig hondenrek dat geen geluid maakt. Makkelijk te installeren en onderhoudsvriendelijk. Sluit de kofferbakruimte beter af dan het orginele FORD bagagerek.

23 mei 2018

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, uitstekende pasvorm en snelle levering. Niets op aan te merken.

Goede website informatie

Goede website informatie. Snelle levering. De twee hondenrekken paste precies adhv duidelijke montage instructies. Zou ik er weer kopen? Ja!.

22 mei 2018

Ik had al een hondenrek (met tussenrek)…

Ik had al een hondenrek (met tussenrek) voor een Skoda Octavia Combi en was hier heel tevreden over. Ik heb nu eentje gekocht voor een Toyota C-HR. Deze zit iets minder stevig vast en komt gemakkelijk los als de achterbank neergeklapt en de koffer open is. Maar met de achterbank recht, zit het zeker stevig genoeg. Het rek zelf is nog steeds een kwaliteitsproduct dat ik niet kapot zie gaan, maar het vastzetten van het rek had misschien iets beter gekund voor die Toyota.