Beide platen ontvangen zonder…
Beide platen ontvangen zonder problemen, sympathieke mensen, en eenvoudige communicatie.
Vraagt klanten om een review
De vinyl in goede staat ontvangen! Vond het goed en veilig verpakt, echt top.
Ook prettig contact gehad over levering.
Goed en snel contact! Pakket goed verpakt!
Al twee keer platen besteld bij treasurerecords via marktplaats, nu de site er is zal ik hier zeker vaker bestellen! Snel verzonden en beide keren super verpakt. Zeker een aanrader
Ik kan Treasurecords echt van harte aanraden! Mijn Wii Sports Soundtrack was razendsnel binnen en was supergoed verpakt, waardoor hij in perfecte staat aankwam. Precies zoals je hoopt als verzamelaar.
Daarnaast verliep alles gewoon ontzettend soepel. Vriendelijke service, snelle verzending en gewoon een fijne ervaring van begin tot eind. Hier bestel ik met alle liefde vaker!
Heb de Niall spotify pressing bij Treasurerecords kunnen scoren. Super snel verstuurd en ook heel netjes verpakt. De plaat en de hoes zagen er beide ook top uit dus er wordt met zorg mee om gegaan. Zeker een aanrader als je het aan mij vraagt!
Als vinyl liefhebber heb ik altijd voorkeur gehad voor speciale en limited edition uitgaves, en ik kwam er snel achter dat je bij treasure records op het juiste adres zit.
Ik heb eerder bij treasure besteld via hun vinted pagina, sinds ze een website hebben doe ik het nu via hier. Erg makkelijk! Het kwam super goed verpakt binnen, het is nog geen enkele keer gebeurd dat er iets stuk aankwam. Ook is het mailcontact enorm goed! Ik had een keer een vraag over een bepaalde uitgave die treasure records verkocht, ik werd snel en erg goed geholpen via de mail.
Kort maar krachtig, ik raad het zeker aan om te bestellen. Top website!
Heb hier een Heated Rivalry lp gekocht die alleen in Amerika te krijgen was. Netjes verpakt en snel verzonden, zeker een aanrader!
Eindelijk een website in Nederland die veel exclusieve platen voor een normale prijs verkoopt. Snelle verzending en super zorgvuldig ingepakt.