Treinrondreis Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Treinrondreis regelde voor ons de rondreis naar het Comomeer. Het was fantastisch! Alle verbindingen met haalbare overstappen. Prima hotels nabij de stations. De reis, met de Bernina Express, in de... Toon meer

We hebben een fantastische vakantie naar de Baltische staten gehad. De reis was heel goed georganiseerd, de hotels waren prima en de omschrijvingen ook. Waar treinrondreis.nl zich écht mee ondersch... Toon meer

Eerste keer met de trein op vakantie.Ontzettend goed geregeld,en een heel goed contact.we hadden op de terugweg vertraging,en dat is ook heel snel en correct geregeld. Dit bedrijf beveel ik bij iedere... Toon meer

Wat begon om te kijken naar alternatieven voor een vliegvakantie, was het uiteindelijk boeken bij treinrondreis.nl. Wat een verademing in communicatie ten opzichte van reisbureaus. Duidelijk, correc... Toon meer

1. Touroperator
  2. Reisbureau
  3. Treinticketbedrijf

Maak de mooiste rondreizen en stedentrips per trein. Bij treinrondreis vind je complete reizen met trein + hotel.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Triendonrdreis.nl: absolute aanrader!

Via Treinrondreis.nl een stedentrip naar Berlijn geboekt voor 8 personen (2 gezinnen).

Fijne en snelle communicatie met Hildebrand van Kuijeren. Mooi voorstel ontvangen voor de reis met een zeer goed hotel midden in het centrum Eurostars Berlin (Friedrichstrasse).

De treinreis en het hotel waren super en absoluut aan te bevelen! De prijs-kwaliteit verhouding waren dik in orde.

Fijn dat alles op 1 plek werd uitgezocht en geboekt, en we zelf dus nergens over na hoefden te denken.

27 oktober 2021

Antwoord van Treinrondreis

Ook hier bedankt voor de positieve terugkoppeling.
Hartelijke groeten, Hildebrand

Prachtige rondreis met Glacier en Bernina express

Prachtige rondreis. Interrail app werkte prima. Planningsmodule in de app was heel handig. Hotels in orde, vooral hotel op perron in Filisur met uitzicht op de treinen!
Perfecte voorbereiding compleet met powerbankje voor noodgevallen. Hildebrand informeerde ons s'avonds en in het weekend via telefoon of mail.
Top!!!

22 september 2021

Antwoord van Treinrondreis

Beste heer Hassing, hartelijk dank voor uw complimenten en de review. Ik ben blij om te horen dat de reis bevallen is!
Hartelijke groet,
Hildebrand

Treinrondreis.nl een echte aanrader!

Wat hebben we genoten van een fantastische treinrondreis door Zwitserland! Dit had zeker ook te maken met de perfecte organisatie van treinrondreis.nl
Wat een persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid! Prima communicatie, alles tiptop geregeld. De hotels waren zeer luxe en echt dichtbij het station. Omdat we met 3 personen reisden, werden- op ons verzoek- 3 persoons kamers geregeld. Kortom van harte aanbevolen!

4 september 2021

Antwoord van Treinrondreis

Beetje late reactie, maar ik wil u nog bedanken voor de review. Mooi dat de reis helemaal geslaagd is (terwijl er door stakingen van Deutsche Bahn nog wel een aanpassing in het schema nodig was).

2 geweldige weken met treinrondreis.nl

Alle reisonderdelen en hotels waren bijzonder goed en tot in detail georganiseerd. De reisbescheiden waren duidelijk gedocumenteerd en de inhoud werkte prima voor de conducteurs en hoteliers.
Met een adequate reactie van Hildebrand (treinrondreis.nl) op een onvoorziene situatie.

2 september 2021

Antwoord van Treinrondreis

Dank voor de complimenten.

De treinreizen naar Bremen en Hamburg

De treinreizen naar Bremen, tussendoor van Bremen naar Hamburg, en van Hamburg weer terug waren prima georganiseerd. Probleemloos gegaan. Ook op ons verzoek de reis een dag te verplaatsen werd zeer adequaat gehandeld.
Hotels waren gereserveerd conform afspraak en gunstig gelegen bij station en op loopafstand van de binnensteden. Dat maakte dat wij volop van de [binnen]steden konden genieten. En ook prettig dat gratis OV in de stad erbij was inbegrepen.
Kortom, een prettige en betrouwbare reisorganisatie.

20 augustus 2021

Antwoord van Treinrondreis

Bedankt voor de review, ik ben blij dat jullie geen (grote) hinder hebben gehad van de staking en dat de reis goed is verlopen.

Ik zou iedereen aanraden om via…

Ik zou iedereen aanraden om via Treinrondreis te boeken; goeie prijzen, mooie extra opties om bij te boeken, nette informatievoorziening (alle tickets etc worden in een handig mapje je toegestuurd) en persoonlijk contact. Wij boekten een lang weekend Parijs, welke begon met vertraging met de Thalys en treinrondreis regelt daar dan ook nog dat je compensatie krijgt, kortom als ik weer met de trein op vakantie ga (wat ook een absolute aanrader is) zal ik zeker eerst weer op treinrondreis gaan rondkijken!

18 augustus 2021

Beste Sander,
Hartelijk dank voor de mooie review. Jammer dat jullie zo'n enorme vertraging moesten oplopen. Hopelijk komen de compensatie bonnen van Thalys goed van pas voor een volgende reis.

Via treinrondreis.nl een reis door Zwitserland gemaakt

Via treinrondreis.nl een reis door Zwitserland geboekt (Grand Panorama rondreis 1e klas)
Vrij snel na het boeken van de reis via de website werd er al contact met mij opgenomen om de geboekte reis door te spreken. Hierbij werd door de medewerker van treinrondreis.nl goed meegedacht en werden er al enkele tips voor en over de reis gegeven. Ook in aanloop naar de daadwerkelijke reis ben ik goed op de hoogte gehouden over de o.a. de reserveringen die gemaakt moesten worden. 1 hotel bleek volgeboekt op de door mij gewenste datum. Treinrondreis.nl kwam direct met een prima alternatief voor dezelfde prijs. Ik kreeg zelfs vooraf een powerbank voor mijn telefoon toegestuurd! Omdat ik met een digitale interrail pas reisde, en voor het geval mijn telefoon leeg zou raken, kon ik hem met de powerbank altijd weer opladen! Slim meegedacht!
Ik heb echt een geweldige reis achter de rug in een fantastisch mooi land. Als ik ooit weer een treinreis in Europa wil gaan maken dan ga ik zeker eerst bij treinrondreis.nl kijken wat voor mooie reizen ze daar aanbieden.

12 augustus 2021

Antwoord van Treinrondreis

Dank voor de uitgebreide en enorme positieve review. Blij om te horen dat de reis zo goed is bevallen, daar doen we het uiteindelijk voor.

Reisadvies met verstand van zaken!

Goede adviezen! Goede bereikbaarheid, ook tijdens de reis. Snel antwoord op vragen. Heeft verstand van zaken. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed.

8 augustus 2021

Antwoord van Treinrondreis

Bedankt voor de positieve feedback en het compliment, wordt gewaardeerd.

Aanrader voor iedereen die met de trein op vakantie wilt!

Treinrondreis biedt voor niet al te veel geld zowel treintickets en hotelovernachtingen aan. Hierdoor ben je zelf nog flexibel met dag invulling en eten. Ik ben met vrienden vier dagen in Wenen geweest en hebben een goede heen- en terugreis gehad. Het hotel in Wenen was ook zeer goed, een stuk luxer dan ik verwachtte voor wat we betaalde. Ook lag het dicht bij het station en de U-Bahn, waardoor je met een kwartier overal in het oude centrum kon zijn.
Treinrondreis is goed in informatievoorziening en contact. De informatie over Covid-19 gerelateerde zaken was erg goed, mails werden snel beantwoord en ze zijn telefonisch ook er goed bereikbaar.
We wisten toen we boekten dat het nog een relatief nieuw bedrijf was, maar dat merkten we niet in het contact en aan de website. Onze verbazing was dan ook compleet toen we achteraf hoorde dat we tot de eerste vijfentwintig klanten behoorden.
Het was een hele leuke vakantie en alles is goed verlopen. We vinden reizen via trein een mooi alternatief op het vliegtuig en Treinrondreis heeft het vinden van de trein en hotel een stuk makkelijker gemaakt. Het is zeker aan te raden!

4 augustus 2021

Antwoord van Treinrondreis

Bedankt voor de uitgebreide positieve review. Fijn om te zien dat het gewaardeerd wordt. We zijn inderdaad nog niet zo lang gestart, des te leuker om een reactie als deze te krijgen.

Rondreis Zwitserland/Italië trein/bus/boot

Zeer goed geinformeerd en mee gedacht bij het boeken van de reis.
Tickets en vouchers allemaal duidelijk en overzichtelijk.
Prachtige reis gemaakt.

Bedankt Margreet

31 juli 2021

Antwoord van Treinrondreis

Hartelijk dank voor het compliment. Fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gemaakt.